conficact Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Dzisiaj śniło mi sie, że widziałam swoją koleżankę, która była gdzieś wyjeżdżała, była spakowana, miała plecak, torby i widziałam ją jak szła po przejeździe kolejowym, jak widziałam, że jest już daleko zwątpiłam zeby za nia biec i sie pozegnac. i wrocilam do domu, ale za chwile musialam wyjsc na miasto i znow widzialam ta sama kolezanke ktora tez szla na miasto i znow z plecakiem ale tym razem z walizka i gdzies jechala. jak mnie zobaczyla zaczela mi cos mowic, a ja w tym czasie odpisywalam jej na sma. jak podeszlam do niej zapytalam sie o co jej chodzi? a ona odpowiedziala mi jakby byla obrazona. ja nie wiedzialam o co chodzi i ona powiedziala mi "czesc" bo szla gdzies skad miala jechac ja jej odpowiedzialam "czesc". odwrocilam sie i szlam w strone domu, a ona szla w strone miasta. odeszlam kilka krokow i uslyszalam jak ktos biegnie odwrocilam sie i zobaczylam ze ona biegnie w moja strone i placze, jak juz dobiegla przytulila mnie i pocalowala na pozegnanie i powiedziala "przepraszam". ja zrobilam tak samo, przytulilam ja i pocalowalam w policzek, a ona sie do mnie usmiechnela. ale jednak bylo mi smutno ze wyjezdza i to sa nasze ostatnie chwile razem, bo nie wiadomo kiedy wroci. zaczelam plakac a ona otarła mi lzy i powiedziala "ze sie niedlugo zobaczymy, zebym sie nie martwila i o niej nie zapomniala" Co moze oznaczac ten sen ? byl bardzo realistyczny, czulam tak jakby wszystko dzialo sie naprawde. prosze o szybko odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 a nie poklocilas sie ostatnio z kolezanka?albo czy ona faktycznie wyjezdza albo ma powazne plany co do zmian w swoim zyciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
conficact Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 (edited) Nie poklocilysmy sie, bo my nie potrafimy sie klocic, nigdzie nie wyjezdza, i zadnych planow do zmian takze nie ma. Edited February 18, 2009 by conficact Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts