Madlen_88 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania na związek z Panem X? (Za 2 tygodnie się przeprowadzam do innego miasta i będzie możliwość widywać się tylko w weekendy, relacja nie trwa długo, to początki dopiero, Pan niby wykazuje chęci jej kontynuowania pomimo odległości, ale czy coś takiego ma szansę..) 8 pucharów+ 10 mieczy+ Kochankowie+ 2 kije+ Głupiec--> Umiarkowanie Już pierwsza karta to uczuciowy zawód.. karty pokazały wybór, dwie drogi, ja wybierająca tę drugą, w głupcu zacznę wszystko od początku, w nowym mieście i bez Pana. Cytuj
Erza Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 jak dla mnie nic nie jest jeszcze przesądzone póki co jest zmiana i ewentualne obietnice Pana co do kontaktu po przeprowadzce i tu karty pokazały obustronne działania; dla mnie Kochankowie i 2 buław jasno pokazały, że zarówno Ty będziesz odwiedzać jego, jak i on Ciebie, widać nowy początek w Głupcu, ale właśnie tak jak piszesz, to jest dopiero początek znajomości i jeszcze wiele się może wydarzyć z drugiej strony dwie pierwsze karty mogły pokazać Twoje myślenie o całej sprawie z Panem i ewentualnym związku (8 i 10, czyli radykalne ciach - Twoja decyzja), tak jakbyś z góry założyła, że Twoja przeprowadzka zakończy znajomość, a tu tak nie będzie - bo widać kontakt i szansę na rozwój Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Moim zdaniem to ponasz kogos innego, stad ten glupiec, jako poczatek, cos nowego, start na nowo. Treaz trzeba wstrzymac emocje, i nie wybiegac za bardzo do przodu bo najwidoczniej czeka na Ciebie cos innego:) Cytuj
iridos Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 a kiedyś byliście razem? tęsknota niespełnienie uczuciowe tu widać Cytuj
Madlen_88 Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 Nie byliśmy nigdy razem. Znamy się od miesiąca Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Ja mysle, ze sie nie uda, ale to raczej Ty to zakonczysz... Cytuj
Madlen_88 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Mieliśmy jednak trochę więcej czasu niż dwa tygodnie, a dokładnie miesiąc i dwa tygodnie. I zaczęliśmy być ze sobą+ przez 3 tygodnie kontynuowaliśmy znajomość na odległość i nie było to jakieś strasznie złe, ale mimo to na razie wszystko jest w zawieszeniu, bo Pan mnie zawiódł, ja zerwałam, a reszta tego co się dzieje jest w moim aktualnym wątku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/69655-jak-spelnia-sie-moje-oczekiwania-ze-ten-zwiazek-sie-teraz-nie-skonczy.html. Ja uważam, że to koniec, interpretacje dziewczyn mówią, że niekoniecznie. Zobaczymy Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Madlen_88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi