GdzieTaIrlandia Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam mam pierwszy egzamin na prawo jazdy w tym tygodniu-zakres teoretyczny. Na praktykę pójdę jak zdam teorie. Prosiłabym Was o pomoc bo czy dobrze widzę te karty. Serdecznie dziekuje i obiecuje weryfikacje w niedługim czasie,mam trzy pytania:) 1.Na co zwrócić szczególną uwage podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy.-SŁOŃCE,GŁUPIEC,KSIEŻYC-Myślę,że na pytania dotyczące oświetlenie,być może sygnałów świetlnych(Słońce,Ksieżyc) lub osoby uprawnionej do kierowania ruchem drogowym(GŁUPIEC),Pytania dotyczące zachowania się na rondzie,kierowania na odpowiednie pasy,na znaki(Słońce,Ksieżyc) oraz moze parkowanie(Ksiezyć) 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy-Król denarów, 7 denarów, KOCHANKOWIE-Mam wrażenie,że oczekiwanie się spełni,ale nie na ten czas. Myślę,że zdam ten egzamin do 7 tyg. Będzie mnie to kosztowało trochę wysiłku. 3.Rada kart.- 8 kielichów, KOLO, 8 buław-żadna zmiana nie nastąpi oczywiście bez mojego wysilku. Myślę,że karty radzą aby porzucić zwichrowanyy obraz moich obaw,zmiany nadejdą,ale nie z samego siebie tylko jak bede skutecznie do tego dązyła Cytuj
Arshi Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 A mi sie wydaje ze poczujesz radosc ze masz latwe pytanka i co nie doczytasz i umknie ci... No mozesz nie zdac za pierwszym Rada kart jest taka ze za 2 podejscie sie uda 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 1.Na co zwrócić szczególną uwage podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy.-SŁOŃCE,GŁUPIEC,KSIEŻYC- zeby sie nie spoznic na test:D moje 1 skojarzenie. Sygnalizacja badz swiatla auta,kierowanie ruchem, przejscia dla pieszych (glupiec) badz, co zrobic zanim sie wyruszy (glupiec - poczatek). Moze byc pytanie, o ograniczeniu predkosci w nocy, z tego co pamietam to jest inne dood 23 do 6 rano bojdaze ale musisz sprawdzic bo ja to mialam dawno 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy-Król denarów, 7 denarów, KOCHANKOWIE- hmmm krol den i 7 den pokazuj osobe od ktorej masz uslyszec ten wynik i czekasz na niego a kochankowie to wybor glownie wiec nie wiem jak tutaj to rozumec.. moze jako wybor terminu egz praktycznego badz poprawki.. 3.Rada kart.- 8 kielichów, KOLO, 8 buław- za 15 razem jak nie zdasz dostaniesz rower:D A tak powaznie wydaje mi sie, zeby w pytaniach nie zastanawiac sie dlugo nad pytaniem, tylko celowac w odpowiedz jaka 1 przjdzie na mysl, albo strzelac 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 Dzięki wam,jutro wrzucę weryfikacje.moze zerknie ktoś jeszcze Cytuj
iridos Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 na nocna jazdę zwróć uwagę za 1 razem chyba się nie uda zaliczyć 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam mam pierwszy egzamin na prawo jazdy w tym tygodniu-zakres teoretyczny. Na praktykę pójdę jak zdam teorie.Prosiłabym Was o pomoc bo czy dobrze widzę te karty. Serdecznie dziekuje i obiecuje weryfikacje w niedługim czasie,mam trzy pytania:) 1.Na co zwrócić szczególną uwage podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy.-SŁOŃCE,GŁUPIEC,KSIEŻYCw szczególności na pytania, które wydaja sioe na pierwszys rzut łatwe i wprawiaja w euforie (słońce+ glupiec )- zeby sie nie wylozyc, bo moga okazac sie trudniejsze niz wygladaja 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy-Król denarów, 7 denarów, KOCHANKOWIE-ja mysle, ze zdasz i bedziesz czekac na praktyczny 3.Rada kart.- 8 kielichów, KOLO, 8 buław-odejsc od szablonowego myslenia- nie zalamywac sie niepotzrebnie - dzialac Cytuj
Erza Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 1.Na co zwrócić szczególną uwagę podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy? SŁOŃCE,GŁUPIEC,KSIĘŻYC ---> suma Diabeł/Kochankowie przede wszystkim skup się na tym, co już wiesz i umiesz; nie panikuj jak czegoś nie wiesz, nie pamiętasz lub nie rozumiesz; mam wrażenie, że wiele pytań może jakoś podchwytliwie sformułowanych 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy? Król denarów, 7 denarów, KOCHANKOWIE ---> suma Sąd/Kapłanka są spore szanse na zdanie go w pierwszym terminie, ale też i drugi termin jest brany pod uwagę 3.Rada kart 8 kielichów, KOŁO, 8 buław ---> suma Umiarkowanie/Kapłan przede wszystkim uwierzyć w siebie i swoje możliwości pewnie już jesteś po i znasz wynik 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 Dzięki wam. Jutro o 10 mam:) co ma być to bedzie. Trzymajcie kciuki:D Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 wydaje mi się, że masz bardzo duże szanse zdania.... jeżeli nie zdasz, to chyba się wyłożysz na jakimś bardzo oczywistym pytaniu, wiadomo, stres robi swoje.... 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Kwietnia 2013 Autor Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam. Weryfikacja. Liczby punktów które trzeba uzyskać do pozytywnego zaliczenia 74-68. Ja miałam 64. Wyłożyła. Dur na oczywistym podchwytliwych pytaniu na prędkości. Wiem jaks jest dozwolona,ale w pytaniach były całkowicie inne i to spowodowało mętlik w mojej glowie. Inne dotyczyło świateł przeciwmgłowych. Z ciężkimi pytaniami o dziwo poradziłam sobie natomiast te oczywiście zmascilam. Z 20 osób test pozytywnie zaliczyły 3 osoby pocieszam sięe faktem ze nie za specjalnie się przygotowywałam i na spontanie poszłam na egzamin. drugi egzamin mam za parę dni,serdecznie dziękuję za wasza pomoc i zaraz dodam punkciki do reputacji. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi