ivi123 Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Rozłożyłam karty osobie znajomej na podział majątku- kwestia dom... czy osoba będzie musiała się po sprawie wyprowadzić z domu... Wyszły: 1. Kochankowie- albo się dogadają lub też trzeba będzie kategorycznie zakończyć kontakty 2.Królowa mieczy- osta kobieta, nie dająca sobie wejść na głowę- może chodzi o byłą żonę? 3. Świat- chyba trzeba będzie wyprowadzić się z domku... Na pytanie kiedy: wyszło mi 6 buław i wypadła z talii karta DIABEŁ Cytuj
ONYXT Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Buławy to wiosna, wg mojego systemu to 1-10 maja. Ale czy to faktycznie tak szybko nastąpi? Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 czy osoba będzie musiała się po sprawie wyprowadzić z domu? Kochankowie, Królowa mieczy, Świat ->suma Śmierć/Cesarz z kart wynika, że wspólnie aktualnie mieszkacie albo własność jest wspólna, widać jednak walkę o to by się nie wyprowadzić, polemikę, ostatecznie mimo wszystko trzeba będzie się wyprowadzic Cytuj
iridos Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 musieć a zrobić to różnica, wg kart nawet jeśli będzie musiała się wynieść to szybko to nie nastąpi z przyczyn niezaleznych Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 W kochankach i świecie widzę nowy etap dla Pani- przeprowadzkę i konieczność podjęcia ważnej decyzji. Królowa może nie być do końca zadowolona z tego rozwiązania, pewnie będą to dla niej trudne decyzje (również od strony emocjonalnej). Wydaje mi się, że będzie przeprowadzka. Pan w Cesarzu mało kompromisowy, ma większą decyzyjność i ciężko z nim dyskutować, aby obie strony były zadowolone z wypracowanych ustaleń. Śmierć również sugeruje nowy etap i zmiany. Kiedy? Wydaje mi się, że w przeciągu 6 miesięcy lub 6 tygodni (nie wiem, jak wygląda dokładnie sytuacja). Diabeł sugeruje, że Pani zależna od decyzji tego bezwzględnego Cesarza i musi niestety tańczyć tak, jak on zagra. Cytuj
ivi123 Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 sprawa w sądzie 9 maja i tutaj decyzja już ostateczna czy ma się wyprowadzić (komornik) Cytuj
ONYXT Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Ha! Czyli to było widać w szóstce buław (1-10 maja)! sprawa w sądzie 9 maja i tutaj decyzja już ostateczna czy ma się wyprowadzić (komornik) Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Kochankowie pokazują, że będzie to bardzo ciężka decyzja dla niej, a Świat zawsze mi pokazuje odejście/zakończenie relacji.... Cytuj
ivi123 Napisano 17 Kwietnia 2013 Autor Napisano 17 Kwietnia 2013 tak sobie pomyślałam że kochankowie to miłość do domu, który się stawiało i naprawdę dużo pracy i uczuć się w niego włożyło... królowa mieczy, to ktoś z kim nie da się dojść do zgody dobrym słowem, a Świat wiadomo- zaczynanie wszystkiego od początku w innym miejscu, w nowym świecie... Ciekawa jestem czy co do czasu się sprawdzi... Jak zapytałam tarota niedawno kiedy zobaczę byłego wyszło mi As buław (napisałam wiosna, i ten 1 dzień tak naprawdę był wątpliwy). Co mnie ździwiło, że przygramolił się do mnie dnia następnego... Cytuj
ivi123 Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 Weryfikacja: Przeprowadzka była w czerwcu, dom sprzedany... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi