zakretka23 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Zrobiłam jeszcze taki rozkład z AW 1). Moja obecna sytuacja zdrowotna. 2). Moje zdrowie, na co powinnam teraz szczegolnie uwage zwrocic, jakie choroby? Tylko karta na pozycji 2, informuje jaka to diagnoza. 3). Sprawy z przeszlosci, ktore maja na obecna sytuacje wplyw. 4). Co robie żlę? 5). Czy leczenie bedzie skuteczne? 6). Karta rada: co powinnam robic, aby moje zdrowie bylo w rownowadze? 7). najblizsza przyszlosc (do 4 miesiecy). 8). Dalsza przyszlosc (do poltora roku czasu). 1 karta: Wisielec XII - zatrzymałam się, czas zawieszenia, przerwania życiowego galopu (zawieszenie korepetycji z angielskiego, zrezygnowanie z dodatkowego modułu), odpoczynek, czekanie na wyniki badań. 2 karta: Cesarz IV - wady postawy, przeciążania spowodowane siedzącym trybem życia - praca, studia itd.. 3 karta: Cesarzowa III - sama jestem sobie winna ..nie pracowałam nad wadami postawy ..zbyt wygodne, by nie powiedzieć leniwe życie 4 karta: Świat XXI - karta wyraźnie pokazuję, że coś blokuje ruchy, 5 karta: Kochankowie VI - konieczność podjęcia decyzji, co do lekarza, rodzaju leczenia, formy ruchu, 6 karta: Diabeł XV - uważać z wszelką przesadą dotyczy to również treningu, jeśli w organizmie są stany zapalne zlokalizować je i wyciszyć, zwrócić uwagę na to co mi może szkodzić, wskazana medytacja. 7 karta:Głupiec XXII - znajdę się w punkcie wyjścia lub rozpocznę nowy etap w którym to będę bardziej koncentrowała się na dbałości o elastyczność kręgosłupa 8 karta: Kapłanka II - wygląda, że przyczyna moich dolegliwości będzie nadal tajemnicą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi