goshaa Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Niebawem lecę do mojego chłopaka, on ma jakieś plany w związku ze mną.Co to może byc? 3 buław,7 pucharów,10 pucharów. Wydaje mi się,że gdzieś pojedziemy (jakieś miłe dla oka miejsce) i tam mi sie oświadczy. Co myślicie na ten temat? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Moze złoży Ci jakad propozycje byś została u niego i znalazła prace.. Jakiś zarys przyszłości,ale oświadczyn nie widzę.. Cytuj
goshaa Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Wyjazd na stałe i praca za granicą raczej nie wchodzą w grę.Planujemy zareczyny,ale termin i miejsce ma być dla mnie niespodzianką. Cytuj
alathea Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 3 buław,7 pucharów,10 pucharów pods. Ksiezyc -------Sad-------Diabel ---------Smierc widac, ze bedzie bardzo milo - choc na poczatku mozesz byc ciut rozczarowana, moze wyobrazasz sobie inny entourage juz chyba od jakiegos czasu oczekujesz jego oficjalnej propozycji moze pan wyczeka z ta propozycja do ostatniego momentu ? w Ksiezycu sporo niewiadomych trzymam kciuki Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 co się wydarzy? ( Niebawem lecę do mojego chłopaka, on ma jakieś plany w związku ze mną) Co to może byc? 3 buław,7 pucharów,10 pucharów->Księżyc/ Pustelnik ; HB Sąd/Kapłanka widać w pierwszej karcie plany i snucie wizji w tej karcie...jakbyś pragnęła spełnienia Twych marzeń, które widzisz oczyma wyobraźni (7 kielichów). Ostatnia karta pokazuje kontynuacje Twej wizji marzenia, o zaręczynach, jednak nie widać tu poza wizualizowaniem sobie w umyśle faktycznych działań czy zaręczyn. Odnoszę wrażenie, że dość mocno emocjnalnie podchodzisz do tego wyjazdu, masz dużo pięknych marzeń i to piękne, jednakże przysłoniły one rozkład i wydarzenia mające mieć miejsce podczas wyjazdu. Życzę jednak by sie spełniło marzenie ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi