Skocz do zawartości

Moja sprawa na policji i w sądzie... (ZWERYFIKOWANY)

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o pomoc w interpretacji... Założyłam w marcu sprawę o nękanie smsami, gdyby udało się wykryć sprawcę sprawa trafi do sądu i powinnam dostać zadośćuczynienie...

Zapytałam Jak potoczą sie moje smsowe sprawy na policji...

Jest- 8 buław- szybkość, działanie, pracują nad tym

Wynik na policji- Słońce- pozytywny...ustalą delikwentkę

kiedy to będzie- 5 mieczy- za 5 miesięcy

Czy sprawa znajdzie finał w sądzie- 10 mieczy- właśnie tutaj nie wiem- finał sprawy w sądzie...

Kiedy sąd- Kapłanka- 21.06-22.07 Sumując 5 miesięcy od marca wychodzi lipiec... tak jak tutaj...

ostanę pieniążki - As Pucharów - Tak

Kiedy XVI Wieża- 20.02-20.03

Co o tym myślicie....

Napisano

aha wypadła mi z talii karta Rycerz mieczy- nie wiem, mam przeczucie, że smsy pisał facet:(, a nie tak jak podejrzewałam kobieta

• Maestro
Napisano

Sprawa, jak widać jest załatwiana, podjęto działania operacyjne w tej sprawie, co do policji to pewnie ustalą delikwentkę, bo w Słoncu widac wyjasnienie. Co do czasu to 5 mieczy może wskazywać czas zarówno do 5 dni, jak i 5 tygodni, albo czas, gdy Ciebie ta sprawa generalnie przestanie już tak naprawdę obchodzić (czyli taki sukces 5 - mieczowy - następuje wtedy, gdy jest nam już zbędny). Finału w sądzie nie bedzie..Co do pieniędzy to albo szybko (As Kiel to czas dość szybki, Wieża to AW, ktory zwiastuje coś nagłego i nieoczekiwanego), albo cos się wydarzy i ich nie bedzie..

Rycerz Mieczy może zwiastować chaos..

Napisano

też myślę,że do sprawy w sądzie nie dojdzie..

Napisano

Mi 10 mieczy kojarzy sie z zakonczeniem, ale z pozytykiem dla innych wiec uwazam ze nie bedzie finalu w sadzie

Napisano

zgadzam się z przedmówczyniami, natomiast co do pieniędzy, to powiedziałabym, że Ty liczysz na nie i jest szansa, że je dostaniesz, ale czy na pewno... to ja mam wątpliwości.... szkoda, że nie ma karty po Asie...

Napisano

dociągnęłam karty pytając czy dojdzie do sprawy w sądzie:

Sprawa w sądzie- Umiarkowanie- hmmm... myślę, że może się okazać że to ktoś znajomy wysyłał te smsy,, i zrobi mi się go po prostu szkoda i zrezygnuję, po prostu już mi nie będzie zależało na ukaraniu

Czy dostane pieniążki As kijów- i tutaj nie wiem:(

Kiedy 8 kijów - (8 dni?)

Napisano

Uuu nie dojdzie do sprawy w sadzie. Tez po tym umiarkowaniu bym powiedziala, ze cos sprawi, ze Pani sie pohamuje z procesem. Moze tez byc, ze uzna ze nie warto do sadu tego przenosic.

Pieniadze - bedzie szansa na ich uzyskanie

Kiedy - hmm. Bardziej chyba 8 tygodni? 8 dni wydaje sie za szybko..

Napisano

w sumie racja, za szybko... najgorzej to sobie samemu rozkładać tarota, bo wszystko można podpasować...

nie wiem czemu czuję w kościach, że te smsy pisał mój były facet, a nie laska o niego zazrosna...może dlatego wypadła mi z talii karta Rycerza mieczy...

Jeśli to on robił...to znając życie machnę ręką... bo stwierdzę że to jest żałosne... a może umiarkowanie znaczy, że dojdę z tą osobą do ugody i kaskę zapłaci mi bez sprawy w sądzie...

• Maestro
Napisano
w sumie racja, za szybko... najgorzej to sobie samemu rozkładać tarota, bo wszystko można podpasować...

nie wiem czemu czuję w kościach, że te smsy pisał mój były facet, a nie laska o niego zazrosna...może dlatego wypadła mi z talii karta Rycerza mieczy...

Jeśli to on robił...to znając życie machnę ręką... bo stwierdzę że to jest żałosne... a może umiarkowanie znaczy, że dojdę z tą osobą do ugody i kaskę zapłaci mi bez sprawy w sądzie...

Umiarkowanie oznacza tez wybaczenie, więc bardzo mozliwe, że dojdziecie do porozumienia:)

Napisano

też tak myślę... w sumie pieniążki potrzebne, ale gdyby mnie ktoś przeprosił to bym odpuściła...

• 11 miesięcy temu...
Napisano

nie zrobiłam weryfikacji... poprawiam się :)

Dowiedziałam się kto pisał sms-y - były facet się przyznał, bo wisiała sprawa nad nim i była jego lafirynda. Nie zrobiłam sprawy w sądzie, nie chciałam się bardziej denerwować, ponieważ wiadomość o tym i tak kosztowała mnie sporo zdrowia i nerwów. Kasy też nie dostałam... nie upominałam się o nią... Odpuściłam sobie, chociaż szkoda, że nikt nie poniósł kary

• Lubię to! 1
Napisano

Czy sprawa znajdzie finał w sądzie- 10 mieczy- właśnie tutaj nie wiem- finał sprawy w sądzie...

Kiedy sąd- Kapłanka- 21.06-22.07 Sumując 5 miesięcy od marca wychodzi lipiec... tak jak tutaj...

Co o tym myślicie....

Czyli dobrze czulam z tymi mieczami:P A Kaplanka po raz kolejny ladnie pokazala ze czegos nie bedzie