GdzieTaIrlandia Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Ide na drugi egzamin z teori. Musze się do tego przyszłożyć,pytania są tak sformuowane,ze same w sobie robią metlik. Ciekawe jak pójdzie mi tym razem. Prosiłabym Was o zerkniecie. Dziekuje serdecznie. Oczywiscie po egzaminie od razu zweryfikuje;0 Intytucja WORD jak na to zerkałam to totalna masówka nastawiona na zarabianie kasy.. Smutne. 1.Na co zwrócić szczególną uwage podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy.-Rycerz Mieczy,SLONCE,RYDWAN- warunki pogodowe(rycerz mieczy,SŁONCE) Myślę,że również kierunek jazdy(RYDWAN) badz dynamike(predkość),zachowanie na rondzie 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy-7 denarów, 9 denarów,MOC- znowu u mnie 7 denarów przy tym pytaniu,ale myślę,że sie uda tym razem. Minimalna ilość punktów w których zalicze? 3.Rada kart.- 7 kielichów, 9 buław, 8 mieczy-chyba fakt,zeby nie myśleć o tym co złe-typu,ze to moje marzenie ,że to zalicze,zeby nie spoczywac i nie poddawac się,nie ulegać własnym obawom. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 18 Kwietnia 2013 1.Na co zwrócić szczególną uwage podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy.-Rycerz Mieczy,SLONCE,RYDWAN-na słońce jak piszesz, ale i na zbyt chaotyczna jazdę, skup się bardzo na tym co będziesz robiła, uważaj na biegi i na prędkość (pamiętaj o ograniczeniach prędkości na terenach zabudowanych i poza nimi) 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy-7 denarów, 9 denarów,MOC- zaliczysz bez problemu 3.Rada kart.- 7 kielichów, 9 buław, 8 mieczy-nie bujaj w obłokach, ale i nie bądź czarnowidzem - pozytywne myślenie i bedzie ok:) Cytuj
Iwka78 Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 1.Na co zwrócić szczególną uwage podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy.-Rycerz Mieczy,SLONCE,RYDWAN - jechać zdecydowanie, ale spokojnie, bez szarpania skrzynią biegów, nagłego przyśpieszania, zwalniania... i uważać też na słońce, bo oślepia bardzo o tej porze roku... 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy-7 denarów, 9 denarów,MOC- obstawiam, że zdasz 3.Rada kart.- 7 kielichów, 9 buław, 8 mieczy- ewidentnie jest to twoje marzenie, ale sama sobie stawiasz przeszkody w umyśle... tylko pozytywne myślenie może Cię uratować:-) Cytuj
Arshi Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Mi sie wydaje ze nie zaliczysz, ale zebym sie mylil... 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Napisano 18 Kwietnia 2013 arski a po czym tak wnioskujesz? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) arski a po czym tak wnioskujesz? Bo zobaczył Moc w kartach... Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Inez2503 Cytuj
Gość Nexie Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) 1.Na co zwrócić szczególną uwage podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy. Rycerz Mieczy,SLONCE,RYDWAN Warunki pogodowe - tak, czyli te śliskie nawierzchnie, gorsza widoczność itp. I wszystko to co tyczy się pierwszeństwa na rądzie, skrzyżowaniu itd. Poprostu jak się zachować w danej sytuacji na drodze. 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy 7 denarów, 9 denarów,MOC Takie pierwsze wrażenie miałam, że jeszcze się nie uda, ale jak tak bardziej się przyjrzałam to mam takie mieszane myśli... 3.Rada kart. 7 kielichów, 9 buław, 8 mieczy Skoncentrować się nad pytaniami, starać nie stresować. Uwierzyć, że się wkońcu musi udać i odrzucić czarne myśli... Powodzenia! Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Nexie literówka Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Napisano 18 Kwietnia 2013 Bo zobaczył Moc w kartach...iCzyli moc oznacza coś negatywnego? U mnie to zawsze mocna karta. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 18 Kwietnia 2013 iCzyli moc oznacza coś negatywnego? U mnie to zawsze mocna karta. U mnie tez, ale zazwyczaj jak z Arshim omawiamy sobie karty, to on na Moc patrzy negatywnie...Stąd takie moje przypuszczenie.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Napisano 18 Kwietnia 2013 Nie oszukuje ,że za drugim razem chciałabym zdać to pozytywnie. Ten pierwszy egzamin potraktowałam bez duzego wysiłku i z usmiechem na twarzy. do tego drugiego zamierzam sie przyłożyć bo wiadomo za darmo to się nie odbywa no i chciałabym podejść do praktyki. Ach jak zdam to prawko w koncu to bede MEGAAAAAAAAAAAA szczesliwa i megaaaaaa ułatwi mi to zycie:] Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 18 Kwietnia 2013 Nie oszukuje ,że za drugim razem chciałabym zdać to pozytywnie. Ten pierwszy egzamin potraktowałam bez duzego wysiłku i z usmiechem na twarzy. do tego drugiego zamierzam sie przyłożyć bo wiadomo za darmo to się nie odbywa no i chciałabym podejść do praktyki. Ach jak zdam to prawko w koncu to bede MEGAAAAAAAAAAAA szczesliwa i megaaaaaa ułatwi mi to zycie:] To sobie wynajdziesz coś nowego pewnie:))) Zdasz, zyczę Ci tego:) Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Ide na drugi egzamin z teori. Musze się do tego przyszłożyć,pytania są tak sformuowane,ze same w sobie robią metlik. Ciekawe jak pójdzie mi tym razem. Prosiłabym Was o zerkniecie. Dziekuje serdecznie. Oczywiscie po egzaminie od razu zweryfikuje;0 Intytucja WORD jak na to zerkałam to totalna masówka nastawiona na zarabianie kasy.. Smutne. 1.Na co zwrócić szczególną uwage podczas egzaminu teoretycznego na prawo jazdy.-Rycerz Mieczy,SLONCE,RYDWAN- na predkosc, sygnalizacje, samochody uprzywilejowane 2.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na pozytywne zaliczenie pierwszego egzaminu teoretycznego na prawo jazdy-7 denarów, 9 denarów,MOC- powiedziałabym, że tak- tym bardziej, że 9 denarow + moc 3.Rada kart.- 7 kielichów, 9 buław, 8 mieczy-mysleć, nie bać się, Powodzenia GTI- jak ja zdawałam była rzeźnia ale z tego co słyszę jak jest teraz..... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Napisano 18 Kwietnia 2013 Rogi.. totalna masówka i rzeżnia.. Stałam z kobietą która zdała poprzedni egzamin teoretyczny...ale z praktyki oblali ją 4 razy i znowu musi podchodzić do teori.. Trzeci raz juz nie zdała nowej teori.. Tak oglądałam jak ludzie wychodzą z placu manewrowego i przyjeżdzali z miasta to twarze załamane,no ale ktoś w końcu musi zdać.. jakąs norme chyba muszą miec.. Cytuj
iridos Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 no stres cie będzie zżerał i jakiś choas za szybko wszystko uważaj wg mnie tym razem minimalnie ci zabraknie ale zadowolona z siebie będziesz mimo wszystko Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 WERYFIKACJA: Wstyd przyznać,ale znowu nie zdałam. Byłam spokojna i opanowana a dostałam mniej punków niż za pierwszym razem. Kolejny egzamin 7 maja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi