kinka-minka Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Zapalam pytanie Wyszlo mi rydwan ,kochankowie ,10 monet Nie wiem co o ty myslec widze tu rozdarcie emocjonalne ,czy kochankowie oznaczaja ze kogos ma ze juz zapomnial wraz z ta 10 moent ? Edytowane 15 Maja 2013 przez kinka-minka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 18 Kwietnia 2013 Mi te karty nie mówią o rozstaniu, Wy się jeszcze spotkacie ze sobą... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Wg mnie to sa Twoje odczucia, zastanawianie sie, czy byc razem czy sie rozejsc. Cytuj
kinka-minka Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Napisano 18 Kwietnia 2013 teraz jestesmy na maksa pokloceni nie wiem czy wogole bedziemy sie odzywac do siebie , jest mi zal mam wielki zal do niego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi