Skocz do zawartości

co on do mnie czuje - proszę o pomoc w interpretacji :)

jogan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam prośbę o interpretację rozkładu 3 kart, zapytałam o to, co czuje do mnie pewny mężczyzna (znamy się, ale nie jesteśmy razem).

karta1 - sprawiedliwość

karta2 - kochankowie (odwrócona)

karta3 - koło fortuny (odwrócona)

Czy to jest dobry rozkład do tego typu pytania?

Tarotem interesuję się od dzisiaj i nie umiem jeszcze tego rozgryźć :wstydnis: natknęłam się na przykładowe interpretacje poszczególnych kart,

ale nie umiem połączyć tego w całość...

Z góry dziękuje za pomoc :z_jezorem_na:

Gość gość5
Napisano

jak sam/a z siebie czegoś nie wykrzeszesz to nikt Ci nie pomoże- takie zasady tutaj panują- najpierw twoja interpretacja, potem ktos cos od siebie dorzuca.......

Napisano

z chęcią bym wykrzesała, ale jak napisałam, niewiele wiem na temat tarota póki co, dlatego liczyłam na jakieś wskazówki.

Napisano

i jeszcze przeczytaj regulamin bo wątek nie jest z nim zgodny (nie dasz rady zweryfikować uczuć Pana)

Napisano

czytałam, czy pytanie jest złe? widziałam, że inni zadają takie pytania

Napisano

Dają takie pytania choć nie powinni bo trzeba zamieszczać rozkłady możliwe do zweryfikowania. Jedynie osoby, które mają powyżej 100 postów mogą dodać rozkład, którego nie są w stanie zweryfikować we "wzajemnej pomocy tarocistów".