GdzieTaIrlandia Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Z ciekawości zerkam na Pana,nie utrzymujemy kontaktów ze soba:) 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-GŁUPIEC,3 kielich- nic poważnego,raczej cos przelotnego,chwilowego. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-2 denarów-nie do końca sprecyzowane ,jakby to rozważał 3 Jak Cię postrzega x1- as buław,SAD- Chyba postrzega mnie ciepło i chciałby powrócić do przeszłosci(SAD) 4 Co Tobie może dać x1-DIABEL- namiętność,ale chyba i tez poczucie uzaleznienia albo obsesji. 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-2 kielichów-chciałby sie spotkać 6 Co ukrywa x3- 2 buław,3 denarów-chyba jakas decyzje,ze z kims jest 7 Czego Ty oczekujesz x1-Paż kielichów- ukierunkowania swoich uczuć 8 Co możesz dać z siebie x1- 9 mieczy- nic nie mogę dać na ten moment 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 buław, 3 buław- no własnie i tutaj mnie zastanawia..Wydaje mi się,że w 8 buław(jest brak naszego kontaktu) i ukierunkowanie się każdego w nas z inna strone. Ja jestem w zwiazku i on pewnie tez 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-PUSTELNIK, 7 denarów, 5 mieczy- no tutaj zadnych działań nie będzie 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 - 10 kielichów,MAG,5 buław- Wydaje mi sie,ze tak jak jest pozostanie czyli cisza. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Napisano 18 Kwietnia 2013 Zweryfikuje na pewno działania i czy kierunek relacji uległ zmianie. RTG to fajny rozkład i mozliwy do weryfikacji . Bynajmniej dwa ostatnie punkty? Cytuj
KatiJo Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 No dwa ostatnie, ale inne już nie bardzo. Chyba we wzajemnej powinien być. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Napisano 18 Kwietnia 2013 Ok,ale jak to przenieść? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 19 Kwietnia 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-GŁUPIEC,3 kielich- on chce przy Tobie zapomnieźć o problemach, chciałby z Tobą poszaleć, pobawić się 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-2 denarów-sam do końca nie wie, ale w 2 jest wymiana, więc uważam, że chciałby z Tobą porozmawiać 3 Jak Cię postrzega x1- as buław,SAD-chce osdnowić kontakt z Tobą, karta Sądu to dla mnie zawsze POWROTY 4 Co Tobie może dać x1-DIABEŁ on Ciebie może uzaleznić od siebie 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-2 kielichów bardzo pozytywne 6 Co ukrywa x3- 2 buław,3 denarów-rozważa kontakt z Toba i budowanie relacji 7 Czego Ty oczekujesz x1-Paż kielichów- inicjatywy z jego strony 8 Co możesz dać z siebie x1- 9 mieczy- nic nie mogę dać na ten moment - jak piszesz i dodatkowo swoje nerwy i wyrzuty sumienia 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 buław, 3 buław- karta 8 buław mi kilka razy wychodziła, gdy było milczenie, a potem po czasie następował intensywny kontakt...sądzę, że ten kontakt niebawem nastąpi, a wtedy zaczniecie się zastanawiać co dalej 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-PUSTELNIK, 7 denarów, 5 mieczy- w ciagu miesiaca raczej ich nie będzie,ale...mnie zastanawia połączenie 7 denarów - czekanie i 5 mieczy - odpuszczenie, z doświadczenia powiem, że mi te karty by powiedziały, że facet ma dośc zastoju i zaczyna działać 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 - 10 kielichów,MAG,5 buław nie wiem, gdzie Ty widzisz ciszę...może być jakas chwila, która przyniesie Ci spełnienie, właśnie ten jego odzew, a potem jego zabieganie o dalsze kontakty z Tobą Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Dzikuje Inez, z poprzednich rozkladow I nawet twoich kart wychodzil kontakt maj,czerwiec ale to tak sie wlecze.. No I widac zmiane tez w mysleniu o tym wszystkim wiec moze sie cos zmieni faktycznie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 19 Kwietnia 2013 Dzikuje Inez, z poprzednich rozkladow I nawet twoich kart wychodzil kontakt maj,czerwiec ale to tak sie wlecze.. No I widac zmiane tez w mysleniu o tym wszystkim wiec moze sie cos zmieni faktycznie. Wiem, że się wlecze:) Ale będzie, bo karty się sprawdzają)) 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 podbijam bo jeszcze został miesiąc.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi