paulinka0606 Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam. Dziś miałam strasznie realistyczny sen. Wsiadłam z mężem do samochodu z tyłu siedziała nasza córka. Nie mogłam zapiąć pasa, więc jechałam bez. Mój mąż tzn same auto zaczęło sie rozpędzać nie mógł zahamować uderzyliśmy w wielki betonowy mur. Dziecku nic się nie stało mu też nie ja czułam potworny realny ból w kręgosłupie (czuje go do teraz) przyjechało pogotowie czułam jak mnie wyciągają zabierają do szpitala. Zadzwoniłam do babci aby przyjechała po córcie. Odmówili mi pomocy w szpitalu. Zadzwoniliśmy po lawetę i tą wracamy do domu. Jego kierowca mówi że mamy pecha do auta (kieys nam nawalił i nas już zabierał) Podjechaliśmy pod babci dom. Mój maż mówi że sprawdzi czy odpali i nagle ta sama sytuacja widzę jak przejeżdża drogę skrzyżowanie uderza w inny samochód widzę płomienie ktoś go wyciąga z auta jja do niego biegnę (kręgosłup nadal bardzo boli) karze babci zabrać dziecko on cały we krwi brak ręki..... Budzę się...... Pamiętam wszystkie szczególy twarze marki samochodów co to znaczy? Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 paulinko proszę zamieścić akapity...by tekst nie zlewał sie w jedną wielką całość. Cytuj
paulinka0606 Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam. Dziś miałam strasznie realistyczny sen. Wsiadłam z mężem do samochodu z tyłu siedziała nasza córka. Nie mogłam zapiąć pasa, więc jechałam bez. Mój mąż tzn same auto zaczęło sie rozpędzać nie mógł zahamować uderzyliśmy w wielki betonowy mur. Dziecku nic się nie stało mu też nie ja czułam potworny realny ból w kręgosłupie (czuje go do teraz) przyjechało pogotowie czułam jak mnie wyciągają zabierają do szpitala. Zadzwoniłam do babci aby przyjechała po córcie. Odmówili mi pomocy w szpitalu. Zadzwoniliśmy po lawetę i tą wracamy do domu. Jego kierowca mówi że mamy pecha do auta (kieys nam nawalił i nas już zabierał) Podjechaliśmy pod babci dom. Mój maż mówi że sprawdzi czy odpali i nagle ta sama sytuacja widzę jak przejeżdża drogę skrzyżowanie uderza w inny samochód widzę płomienie ktoś go wyciąga z auta jja do niego biegnę (kręgosłup nadal bardzo boli) karze babci zabrać dziecko on cały we krwi brak ręki..... Budzę się...... Pamiętam wszystkie szczególy twarze marki samochodów co to znaczy? Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) a gdzie akapity? edytuj posty i popraw proszę . Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Daffne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi