GdzieTaIrlandia Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak spełni się moje oczekiwanie na wyjazd do pracy za granice- 6 kielichów,4 denarow,rycerz mieczy,SAD - widać moje oczekiwanie,ze wyjazd jest zależy od osoby ktora spotkałam jakiś czas temu..widac cztery ściany w domu(miałabym się opiekować starsza Panią) widać w okol duzo niepewności,chaos ,ze nie wiadomo czy wypali(r.mieczy) może wyjazd też być uzależniony od decyzji meza czy zostanie z córka,chybaa nie bedzie za moim wyjazdem..ale ostetecznie moze w tym sadzie się udać? Jak uważacie,proszę o opinie. rozkład z weryfikacja czy się udało. Czekam na niego od grudnia. jest on uzależniony również od starszej Pani ktora zachorowała i przechodzi teraz leczenie dalsze i dlatego nie wiadomo co dalej Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Daffne entery i akapity...estetyka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 19 Kwietnia 2013 6 kielichów,4 denarow,rycerz mieczy,SAD- będziesz dużo o tym myślała, będziesz pilnowała dokumentów zwiazanych z wyjazdem, trochę nerwów Cię czeka, ale Sąd tutaj jest kartą pozytywną i mimo niejednoznacznych kart powinno sie udać Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Inez bo do konca to jedna wielka niewiadoma. Nic tu nie jest ode mnie zalezne I bede czekac chyba do ostatniej chwili... Dzieki ten sad jakos tak dodal mi nadzieji. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 19 Kwietnia 2013 Inez bo do konca to jedna wielka niewiadoma. Nic tu nie jest ode mnie zalezne I bede czekac chyba do ostatniej chwili... Dzieki ten sad jakos tak dodal mi nadzieji. Sąd jest jedną z moich najukochańszych kart w Tarocie:) Cytuj
alathea Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 w planowanym czasie moze sie nie udac, ale beda ponowne proby -i te moga byc zakonczone sukcesem a na jaki okres stawialas karty? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 no wlaśnie nie na to konkretny bo ponoć wrzesień wchodzi w gre..ale w pażdzierniku miałam rozkład roczny robiony i wyjazd mi wyszedł na sierpień..chociaz dowiedziałam sie o takiej opcji dopiero w grudniu.. wyjazd jest zależny od stanu zdrowia osoby która mi to załatwia i jest uzależniony od tego czy pojedzie i na jak długo.. Cytuj
alathea Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) ale w pażdzierniku miałam rozkład roczny robiony i wyjazd mi wyszedł (...) chociaz dowiedziałam sie o takiej opcji dopiero w grudniu karty czesto pokazuja wydarzenia/mozliwosci z przyszlosci, ktorych zupelnienie nie podejrzewamy... Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez alathea Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Aktualnie myślę,że jeszcze pozostaniesz w swoim miejscu, do 4 miesiecy może sie szykować możliwość wyjazdu, decyzja może być dosć nagła i zaskakująca dla Ciebie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 6 kielichów,4 denarow,rycerz mieczy,SAD ---> XIII Smierc; HB III Cesarzowa Nie sadze, zeby wyjazd sie udal. Zajmiesz sie innymi, na ten moment waznymi dla Ciebie sprawami, ktore zaabsorbuja Twoja uwage. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Dziekuję dziewczyny,tak na prawdę to jeszcze nic nie wiadomo. Wyjazd miałby być w miesiącu wrzesień. Daffne może tez byc tak jak napisałaś,że może się okazać,że pojadę wczesniej np tak jak wyszło w rocznym rozkładzie ze w sierpniu bedzie wyjazd za granice. Sacralku może do tego czasu zanim to się poukłada zajmę się innymi rzeczami? Dzieki wam wielkie Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 w tej 4 monet to ja jeszcze widzę odkładanie pieniązków byc może...które zajmie jakieś 4 miesiące właśnie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 w tej 4 monet to ja jeszcze widzę odkładanie pieniązków byc może...które zajmie jakieś 4 miesiące właśnie Daffne odkładam na potrzebne rzeczy które muszę dokupić do makijażu permanentnego.. to wszystko jest takie drogie.. malutkie buteleczki pigmentów a ceny z kosmosu.. i tak sobie pracuje i co zarobie to powoli kupuje.. dlatego ten wyjazd dałby mi wiekszy zastrzyk gotówki która mogłabym odkładać i zainwestować tutaj w PL ,miec w końcu coś swojego i pracować w czyms co daje mi satysfakcje i wiąże swoja przyszłosc... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 ach czyli odkładanie nie na sam wyjazd, a na makijaż, ktory tu jest celem . Sąd i wcześniej Rycerz pokazuje Twoją determinację, która będzie prowadzić Cię do zamierzonych pomysłów Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Daffne - za bilety miałabym zwróce ,nawet ponad to ,mieszkanie i wyzywienie równiez. Celem jest uzbieranie pieniedzy które zainwestuje w swoja działalnosc:) EDIT: w miedzy czasie dokupuje rzeczy a to długa droga przede mna. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Daffne - za bilety miałabym zwróce ,nawet ponad to ,mieszkanie i wyzywienie równiez.Celem jest uzbieranie pieniedzy które zainwestuje w swoja działalnosc:) EDIT: w miedzy czasie dokupuje rzeczy a to długa droga przede mna. oby sie udało - czego Ci życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi