Skocz do zawartości

jak spelni sie moje oczekiwanie na wyjazd?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak spełni się moje oczekiwanie na wyjazd do pracy za granice-

6 kielichów,4 denarow,rycerz mieczy,SAD

- widać moje oczekiwanie,ze wyjazd jest zależy od osoby ktora spotkałam jakiś czas temu..widac cztery ściany w domu(miałabym się opiekować starsza Panią) widać w okol duzo niepewności,chaos ,ze nie wiadomo czy wypali(r.mieczy) może wyjazd też być uzależniony od decyzji meza czy zostanie z córka,chybaa nie bedzie za moim wyjazdem..ale ostetecznie moze w tym sadzie się udać? Jak uważacie,proszę o opinie.

rozkład z weryfikacja czy się udało. Czekam na niego od grudnia.

jest on uzależniony również od starszej Pani ktora zachorowała i przechodzi teraz leczenie dalsze i dlatego nie wiadomo co dalej

Edytowane przez Daffne
entery i akapity...estetyka
  • Maestro
Napisano

6 kielichów,4 denarow,rycerz mieczy,SAD-

będziesz dużo o tym myślała, będziesz pilnowała dokumentów zwiazanych z wyjazdem, trochę nerwów Cię czeka, ale Sąd tutaj jest kartą pozytywną i mimo niejednoznacznych kart powinno sie udać;)

Napisano

Inez bo do konca to jedna wielka niewiadoma. Nic tu nie jest ode mnie zalezne I bede czekac chyba do ostatniej chwili... Dzieki ten sad jakos tak dodal mi nadzieji.

• Maestro
Napisano
Inez bo do konca to jedna wielka niewiadoma. Nic tu nie jest ode mnie zalezne I bede czekac chyba do ostatniej chwili... Dzieki ten sad jakos tak dodal mi nadzieji.

Sąd jest jedną z moich najukochańszych kart w Tarocie:)

Napisano

w planowanym czasie moze sie nie udac, ale beda ponowne proby -i te moga byc zakonczone sukcesem

a na jaki okres stawialas karty?

Napisano

no wlaśnie nie na to konkretny bo ponoć wrzesień wchodzi w gre..ale w pażdzierniku miałam rozkład roczny robiony i wyjazd mi wyszedł na sierpień..chociaz dowiedziałam sie o takiej opcji dopiero w grudniu.. wyjazd jest zależny od stanu zdrowia osoby która mi to załatwia i jest uzależniony od tego czy pojedzie i na jak długo..

Napisano (edytowane)
ale w pażdzierniku miałam rozkład roczny robiony i wyjazd mi wyszedł (...) chociaz dowiedziałam sie o takiej opcji dopiero w grudniu

karty czesto pokazuja wydarzenia/mozliwosci z przyszlosci, ktorych zupelnienie nie podejrzewamy...

Edytowane przez alathea
Napisano

Aktualnie myślę,że jeszcze pozostaniesz w swoim miejscu, do 4 miesiecy może sie szykować możliwość wyjazdu, decyzja może być dosć nagła i zaskakująca dla Ciebie.

Napisano

6 kielichów,4 denarow,rycerz mieczy,SAD ---> XIII Smierc; HB III Cesarzowa

Nie sadze, zeby wyjazd sie udal. Zajmiesz sie innymi, na ten moment waznymi dla Ciebie sprawami, ktore zaabsorbuja Twoja uwage.

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuję dziewczyny,tak na prawdę to jeszcze nic nie wiadomo. Wyjazd miałby być w miesiącu wrzesień.

Daffne może tez byc tak jak napisałaś,że może się okazać,że pojadę wczesniej np tak jak wyszło w rocznym rozkładzie ze w sierpniu bedzie wyjazd za granice.

Sacralku może do tego czasu zanim to się poukłada zajmę się innymi rzeczami?

Dzieki wam wielkie

Napisano

w tej 4 monet to ja jeszcze widzę odkładanie pieniązków byc może...które zajmie jakieś 4 miesiące właśnie :)

Napisano
w tej 4 monet to ja jeszcze widzę odkładanie pieniązków byc może...które zajmie jakieś 4 miesiące właśnie :)

Daffne odkładam na potrzebne rzeczy które muszę dokupić do makijażu permanentnego.. to wszystko jest takie drogie.. malutkie buteleczki pigmentów a ceny z kosmosu.. i tak sobie pracuje i co zarobie to powoli kupuje.. dlatego ten wyjazd dałby mi wiekszy zastrzyk gotówki która mogłabym odkładać i zainwestować tutaj w PL ,miec w końcu coś swojego i pracować w czyms co daje mi satysfakcje i wiąże swoja przyszłosc...

Napisano

ach czyli odkładanie nie na sam wyjazd, a na makijaż, ktory tu jest celem :).

Sąd i wcześniej Rycerz pokazuje Twoją determinację, która będzie prowadzić Cię do zamierzonych pomysłów

Napisano

Daffne - za bilety miałabym zwróce ,nawet ponad to ,mieszkanie i wyzywienie równiez.

Celem jest uzbieranie pieniedzy które zainwestuje w swoja działalnosc:)

EDIT: w miedzy czasie dokupuje rzeczy a to długa droga przede mna.

Napisano
Daffne - za bilety miałabym zwróce ,nawet ponad to ,mieszkanie i wyzywienie równiez.

Celem jest uzbieranie pieniedzy które zainwestuje w swoja działalnosc:)

EDIT: w miedzy czasie dokupuje rzeczy a to długa droga przede mna.

oby sie udało - czego Ci życzę :okok: