Gość Linkinia Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Hej Postawiłam sobie karty na dzień i spytałam, jak spędzę dzisiejszy wieczór - nie mam żadnych planów. Głupiec, Wieża, Sprawiedliwość. Pierwsza myśl: niespodziewanie pokłócę się albo wejdę w szczerą, burzliwą rozmowę, która wiele wyjaśni. Z kim spędzę wieczór? As kielichów, 7 mieczy Sama, ale chyba będę przez komunikator/telefon z kimś prowadziła rozmowę. Co myślicie? weryfikacja jutro Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 19 Kwietnia 2013 Postawiłam sobie karty na dzień i spytałam, jak spędzę dzisiejszy wieczór - nie mam żadnych planów. Głupiec, Wieża, Sprawiedliwość. moze być nieplanowana kłótnia, taka dośc mocna,ale bedą też wyjasnienia Z kim spędzę wieczór? As kielichów, 7 mieczy z piwem w ręku, rozmawiając na czacie albo przez komunikator gg:) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 jak spędzę dzisiejszy wieczór - Głupiec, Wieża, Sprawiedliwość - Spokoj zostanie zachwiany , cos sie wydarzy co go zburzy, wiec zapewnie jakas niespodziewana wiadomosc, albo klotnia, ktora wyjdzie na dobre. Z kim spędzę wieczór? - As kielichów, 7 mieczy- Tez sadze, ze samotnie bedziesz saczyc piwko na necie Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 jak spędzę dzisiejszy wieczór (nie mam żadnych planów)? Głupiec, Wieża, Sprawiedliwość ->Kapłanka Pierwsza karta pokazuje, że planów konkretnych nie będzie jak pisałaś, popołudniem jednak może nastąpić czas ważny, ponieważ może być kontakt z kimś i dosć ostre rozmowy, albo inna opcja jest taka, że będziesz bardzo dużo myślała o swej sytuacji i wieża może wskazywać na nagle podjęte przez Ciebie decyzje, które z uwagi na zachowanie istotnych dla Ciebie zasad (sprawiedliwość) wpłyną na bieg wydarzeń w Twym życiu. Z kim spędzę wieczór? As kielichów, 7 mieczy->Ksieżyc hm być może będą rozmowy z kimś na wspólne spotkanie i może to być schadzka w ukryciu, a jesli takowa opcja jest niemożliwa to mogą być obmyślane przez Ciebie strategie, przemyślenia związane z kimś dość przebiegłym i troszkę nieszczerym? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) WERYFIKACJA O godzinie 17 zadzwonił do mnie kolega i umówiliśmy się na piwo w sobotę. Nie widzieliśmy się dobre dwa lata, a w szkole tworzyliśmy razem z moją przyjaciółką zgrane trio Resztę wieczoru spędziłam, czytając kryminał - trochę zaskoczenia, trochę wyjaśnienia A i piłam herbatkę Rozmyślałam też nad spotkaniem, bo ten kolega lubił się umawiać i nagle wymyślać wymówkę. Bardzo mnie też ciekawi, co u niego i czy uda się trochę ożywić nasze kontakty. Bardzo wam dziękuję za interpretacje Daffne - byłaś najbliżej, gratulacje! Ciekawa talia, działa na wyobraźnię ;D Hej Postawiłam sobie karty na dzień i spytałam, jak spędzę dzisiejszy wieczór - nie mam żadnych planów. Głupiec, Wieża, Sprawiedliwość. Pierwsza myśl: niespodziewanie pokłócę się albo wejdę w szczerą, burzliwą rozmowę, która wiele wyjaśni. Z kim spędzę wieczór? As kielichów, 7 mieczy Sama, ale chyba będę przez komunikator/telefon z kimś prowadziła rozmowę. Co myślicie? weryfikacja jutro jak spędzę dzisiejszy wieczór - Głupiec, Wieża, Sprawiedliwość - Spokoj zostanie zachwiany , cos sie wydarzy co go zburzy, wiec zapewnie jakas niespodziewana wiadomosc, albo klotnia, ktora wyjdzie na dobre. Z kim spędzę wieczór? - As kielichów, 7 mieczy- Tez sadze, ze samotnie bedziesz saczyc piwko na necie jak spędzę dzisiejszy wieczór (nie mam żadnych planów)?Głupiec, Wieża, Sprawiedliwość ->Kapłanka Pierwsza karta pokazuje, że planów konkretnych nie będzie jak pisałaś, popołudniem jednak może nastąpić czas ważny, ponieważ może być kontakt z kimś i dosć ostre rozmowy, albo inna opcja jest taka, że będziesz bardzo dużo myślała o swej sytuacji i wieża może wskazywać na nagle podjęte przez Ciebie decyzje, które z uwagi na zachowanie istotnych dla Ciebie zasad (sprawiedliwość) wpłyną na bieg wydarzeń w Twym życiu. Z kim spędzę wieczór? As kielichów, 7 mieczy->Ksieżyc hm być może będą rozmowy z kimś na wspólne spotkanie i może to być schadzka w ukryciu, a jesli takowa opcja jest niemożliwa to mogą być obmyślane przez Ciebie strategie, przemyślenia związane z kimś dość przebiegłym i troszkę nieszczerym? Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Linkinia Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 7 mieczy jaki kryminal:D Czasem tarot jest tak doslowny, ze az trudno wpasc na to ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi