Maestro Inez2503 Napisano 19 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 19 Kwietnia 2013 Dawno nie zakładałam wątku... Dziękuję Linkinii za karty... Jak się zrealizuje moje oczekiwanie na kontakt od pana do przyszłego czwartku? 4 buław Cesarzowa Król Buław suma Siła, suma HB Rydwan wg mnie powinien się odezwać, ja wyszłam w nieruchliwej, statecznej Cesarzowej,on w Królu Buław, wg mnie da znać o sobie, bo go mocno ciągnie... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 widać, że będzie kontakt, Ty będziesz czekać na odzew, który nastąpi za około 4 dni albo po 4 dniach Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Rowniez jestem zdania, ze kontakt bedzie, z inicjatywy pana, jako ze ukazal sie w Krolu Bulaw. 4 Bulaw moze wskazywac na ok. 4 dni, jak pisala juz Daffne. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 Wydaje mi się, że kontakt nastąpi - 4 buław i Cesarzowa pokazują Twoje zadowolenie z kontaktu, a Król Buław to jego postawa. Dodatkowo w sumie wg H.B. jest Rydwan. Odezwie się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi