kinka-minka Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) chodzi o mojego chyba juz bylego znajomego ale jak myslicie zadalam pytanie czy pan x jest gejem z przelozenia mag(-), slonce ,cesarzowa (-) i wyciagnelam 2 rycerz monet (-) , moc (-), rycerz mieczy jest osobaktora ma sklonnosci te rycerze nie jejciu pomozcie prosze wszytkie prawie odwrocone wiecie co naprawde sie zastanawiam znam ta osobe i ciezko mi ocenic te karty jak to widzicie Edytowane 15 Maja 2013 przez kinka-minka Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) czy pan x jest gejem z przelozenia mag(-), slonce ,cesarzowa (-) Mag odwrócony wskazuje na brak umiejętności podejmowania decyzji przez mężczyznę...taki duży fizycznie, ale mały chłopczyk umysłowo lubiący bawić się i brykać jak mały chłopiec...by zaznawać radość jakiej potrzebuje (słońce). Myślę, że jest niedojrzały i ma sporo kolegów z którymi czasem spędza czas robiąc wspólnie różne rzeczy, ale serce oddaje kobiecie wg tych kart. Tak więc nie jest Gejem, co najwyżej niepoprawnym niedorzałym indywidualistą, który zawsze kieruje sie własnym dobrem i wygodą. Lubi kobiety wg przełożenia. i wyciagnelam 2 rycerz monet (-) , moc (-), rycerz mieczy ->Śmierć/cesarz sam ma dośc sporo kobiecych cech...odwrócony rycerz monet pokazuje jego egoizm i wyrachowanie oraz patrzenie zawsze na swoje dobro i korzyści dla siebie oraz odwrócina Moc...skłonność do kochliwości, ciągłyego niezdecydowania i romansowania ..ktoś kto egoistycznie lubi zaspokajać swoje zachcianki wszelkiego typu bo to lubi...i nikt nie jest w stanie zmienić tej postawy jesli on sam nie zapragnie zmiany... a potem kłótnie...i nieporozumiena z powodu jego różnych słabości. Tak więc gejem nie jest, a raczej skrywa skłonności seksualne i przygody, do których nie przyzna z uwagi na reputacje wśród bliskiego otoczenia, o którą Cesarz zawsze będzie dbać.. Strasznie bezkompromisowy ten mężczyzna i zatwardziały w postanowieniach... mężczyzna zmienny i niestały, myslę, że na dany czasy nie zdolny do relacji i bycia z drugim człowiekiem, ponieważ nie ma w nim szacunku ...jesli w ogóle szanuje kobiety i potrafi myślęć per MY. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Daffne Cytuj
kinka-minka Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Masz calkowita racje , z ciekawosci zapytalam kart bo naprawde duzo ludzi mysli ze tak jest ,wszystko sie zgadza .Dziekuje ci bardzo za interpretacje Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 na pewno nie jest gejem... ludzie różne rzeczy gadają...i przeważnie 1 % z tego jest prawdą. mężczyzna potrzebuje dobrego psychologa..o ile już nie jest za późno bo strasznie w nim dużo konfliktów wewnętrznych i to poważnych. Cytuj
kinka-minka Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) tylko on do tego doprowadza swoim zachowaniem bo ja na to przymruzylam oko a on opnczylam to bardzo szybko ,pod chwila Edytowane 15 Maja 2013 przez kinka-minka Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 tak, on doprowadza do tego swoim zachowaniem...ale ja czuje jego wnętrze i widzę, że wielu ludzi bagatelizuje jego postawę, zwłaszcza jego najbliżsi, którzy widzą jak postepuje i nie reagują...bo też przymużają oko...albo też nie chcą mieć problemów...jednak w ten sposób poprzez przymrużanie oka przez wszystkich czyni mu się krzywdę... już nauczył się bezkarności...i jesli dalej taką postawę będą mieć wszyscy wokół będzie znacznie gorzej, a on sam..neistety skończy źle. Cytuj
kinka-minka Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 i znow masz racje , zaczelam mu wszystko wytykac i do tego to doprowadzilo ze z nim nie jestem a najlepsze jest to ze on nie widzi problemu ze ja mu po rajtach jade a on udaje ze nic sie nie stalo Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 i znow masz racje , zaczelam mu wszystko wytykac i do tego to doprowadzilo ze z nim nie jestem a najlepsze jest to ze on nie widzi problemu ze ja mu po rajtach jade a on udaje ze nic sie nie stalo i wytykaniem skłaniasz go do myślenia o sobie samym, jednak, że myslenie o sobie sprawia mu ból psychiczny bo wtedy zdaje sobie sprawę z swych mankamentow, a to nie pasuje mu do jego wyidealizowanego obrazu Narcystycznego SIebie...najcześciej reaguje postawą obronną czyli agresją i nerwowymi reakcjami by odsunąć od siebie podejrzenia albo zniechęcić do dalszej rozmowy... cóż...myślę, że on widzi...ale udaje, że problemu nie ma...bo po co rozwiązywać problem...woli zareagować agresją a potem powiedzieć parę miłych słów na zgodę i w tej sposób zawsze udawało mu się uniknąć wyjaśnień, a ii zażegnać wiele razy konflikty. NIeodpowiedzialny i to niestety dzialania celowe Pana z wygody i niechęci bycia szczerym... Pan ma poważne problemy z sobą... bagatelizowanie tego może uczynić z niego złego człowieka...jeśli już tak sie nie stało... Cytuj
kinka-minka Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 Powinnas pisac z tarota portrety psychologiczne ty wiesz z kart wiecej niz ja przez kilka miesiecy heheh wyciagnelam sobie karty jak mam postepowac z nim bo narazie jestem obrazona o powrocie nie ma mowy ale chcialabym zeby jakos zrozumial ze zrobil zle najbardziej boli ze nawet nie uslyszalam glupiego przepraszam bo przeciez problemu nie ma acha dodam ze jestesmy na siebie skazani w pracy on jest czestym gosciem u mnie w pracy i tak czy siak nie odetniemy sie od siebie a wiec jak mam sie zachowywac przy panu x ? z przelozenia 2 mieczy , as bulaw (-) krolowa mieczy czyli lodowata nie odpuszczac i byc obojetna na jego mile odzywki ? i dociagnelam jeszcze 3 9 mieczy (-) 10 bulaw, diabel(-) nie pokazywac ze mi zalezy ze cierpie , pokazac ze to juz jest dla mnie sprawa zakonczona i nie dawac sie omamic na jego glupie gadki Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 tego co pisałam w kartach nie ma niestety....większość po prostu wiem...bo tak już mam jak mam sie zachowywac przy panu x ? z przelozenia 2 mieczy , as bulaw (-) krolowa mieczy ->Siła Przede wszystkim silna w postanowieniach, potrafiąca wytrwale bronić swej postawy i decyzji już podjętych. Na jego zaczepki reagować chłodem i obojętnością. PO prostu pokazać że jest Ci obojętny i że panujesz nad swoimi pokusami bo masz je pod kontrolą i Pan nie jest w stanie Cię zbałamucić słodkimi słówkami... bo że próbowac będzie możesz być pewna. i dociagnelam jeszcze 3 9 mieczy (-) 10 bulaw, diabel(-) smutek w Tobie będzie, będzie Ci źle, a i poczucie ciążenia sie pojawi na skutek działań i dobijania sie do Ciebie Pana...ciężko na prawdę psychicznie Ci będzie, jednakże jeśki na 100 % wiesz, że nim nie chcesz już nigdy być...radykalnie i ostro reaguj, a z czasem odpuści sobie widząc, że nie jest w stanie obudzić w Tobie naiwnego patrzenia przez pryzmat uczuć i sekaulnej żądzy. Przede wszystkim chłodny umysł i kontrola żądzy jaką będzie starał sie obudzić Cytuj
kinka-minka Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Napisano 19 Kwietnia 2013 wlasnie o to chodzi ze bardzo chce ale niestety czasami jest wazniejsze dzialanie rozumem niz sercem........ Bardzo bym chciala bo ciagnie mnie do niego jak cholera ale nie pisze nie reaguje , mam przeczucieze znalazl sobie juz pocieszycielke bo wiem ze to w jego stylu ,bardzo mi pomoglas jestem ci bardzo wdzieczna :-* z najszczerszymi podziekowaniami Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 nie ma za co dziękować postaraj sie odpowiednio wykorzystać moje słowa...by pomóc panu...jeśli Ci na nim na prawde zależy. Powodzenia :* Cytuj
kinka-minka Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Witam ja po czasie bardzo prosze o dalsza pomoc w interpretacji Dziekuje ci Daffne zarady rzeczywiscie jest tak jak pisalas , otoz pan zaczyna robic cos od siebie , widac to po jego zachowaniu i nie moze chyba zniesc mojej obojetnosci .Widze ze nie bardzo mu sie podoba ,wczesniej probowal troszke po zlosci a teraz próbuje mi pomagac NIBY nie wiem jak to nazwać zapytalam sie kart Jak sie czuje w tej sytuacji czyli ogolnie rozklad po rozstaniu czy cos sie w nim choc troche zmienilo rozklad partnerski, ktory pokazuje, co dzieje sie w danej chwili w zwiazku, z przelozenia slonce (-) arcykaplanka(-) krol mieczy (-) co dzieje sie miedzy nami teraz?( po zakonczeniu zwiazku ) 3 monet ,paz monet (-) 7 monet zranione uczucia czyzby on tez czul sie zraniony? juz nie byl tak pewny siebie , pokazuje rozwniez ze coszaczynadzialac ?obudzil sie co jest kolo mnie ?2 monet (-) ,5kielichow (-) .9 monet (-)mija we mnie uczucie straty ,koniec kalkulowania ,nie do konca pewnaswoich uczuc co jest kolo niego?paz bulaw . sad (-) arcykaplanka kogos poznal :> co ona do niego czuje? krolowa bulaw kurde hehhee niewiem czy to sie zgadza ale pierwsze co sobie pomyslalam to seks (zeby nie bylo ze zboczona jestem )i to mnie ciagnie hmmm heheh co on do niej czuje?3 kielichow (-)nadużycie zaufania , nieumiejętność przyznania się do błędów, czy ona chce z nim byc? 4 monet (-)wachania czy on chce z nia byc?smierc (-)boi sie zmian. znowu karta bez odp prognoza tego zwiazku do dwoch miesiecy rycerz bulaw ,wieza ,asmieczy on bedzie chcial wkoncu porozmawiac i wyjasnic wszystkie porozumienia czy bedziemy razem?sad (-),arcykaplanka ,umiarkowanie (-) bedzie musial sie liczyc ze zmianami jak ja nie lubie sobie interpretowac kart o jejciu ,,,,,,, Bardzo prosze o pomoc Edytowane 6 Maja 2013 przez kinka-minka Cytuj
kinka-minka Napisano 11 Maja 2013 Autor Napisano 11 Maja 2013 czy moglby ktos mi pomoc w dalszej interpretacji ? bardzo prosze Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) co dzieje sie miedzy nami teraz?( po zakonczeniu zwiazku ) 3 monet ,paz monet (-) 7 monet ->Kapłanka Jakieś takie oglądanie się na siebie i obserwowanie poczynań obu stron. co jest kolo mnie ?2 monet (-) ,5kielichow (-) .9 monet (-)Kapłanka hm są mężczyźni,albo jeden konkretny (9 monet), możliwe, że jeszcze rozliczyłaś się z smutkiem, aktualnie stałaś się silna i pewniejsza siebie. co jest kolo niego?paz bulaw . sad (-) arcykaplanka ->Cesarz koło niego jest kobieta z przeszłości,ktora zawsze na jego zawołanie może być...nieco matkująca mu, ale też wykazująca słabość do sily i dominacji pana. Uległa i wykazująca dostosowawcze zachowanie wobec Pana zdania. Tu widzę istotną infrmacje, że Pan lubi bywać z kobietami,które mu się podporządkowują i wierzą w jego słowa. Władczy. co ona do niego czuje? krolowa bulaw hm jedynie strona fizyczna może ją pociągać wobec Pana...co każe mi przypuszczać, że Pan w sobie poza fizycznością i wyglądem nie ma wg niej wiele do zaoferowania...wiec dość niepowazne podejście. co on do niej czuje?3 kielichow (-) hm a no Pani nie jest mu obojętna,ma ją w sercu, jednakże zawiódł...i czuje gorycz w głębi siebie. czy ona chce z nim byc? 4 monet (-) nie...zważając na to, że ceni sobie spokój...życiowy i brak możliwości na bycie razem wg niej...Pan chyba nie spełnia jej oczekiwań i mając tego świadomość nie żyje iluzją o byciu razem czy on chce z nia byc?smierc (-) aktualnie nie widzi takiej możliwości...szkoda, że nie dociągnęłaś drugiej karty...sama karta Smierć tokarta zmian...ale w którą stronę? prognoza tego zwiazku do dwoch miesiecy rycerz bulaw ,wieza ,asmieczy -?Sąd Pan podejmie próbę rozmów na wskrzeszenie relacji,związku...będzie starał się, jednak Pani może ostro odcinąć się,kłótnie widać i spory...w kazdym razie starania Pana będą bardzo [powoli poprawiać relacje. Może wiec pojawić sie kolezeństwo...po wyjaśnieniach wspólnych..ale jakoś to malo prawdopodobne wydaje mi sie czy bedziemy razem?sad (-),arcykaplanka ,umiarkowanie (-) po wyjaśnieniach i rozmowach Pani odsunie się...sądzę, że pani nie chce byc z Panem...Kapłanka jest dojrzalsza...i może nie lubować się w braku harmonii (uamirkowanie -) Edytowane 12 Maja 2013 przez Daffne Cytuj
kinka-minka Napisano 12 Maja 2013 Autor Napisano 12 Maja 2013 bardzo ci dziekuje kochanajestes naprawde czyli ma mnie gdziesgleboko :/ amyslalamzejest inny jakby zalezalo to bycos zrobil:/ dziekuje slicznie ,chyba nie bede drazyc tematutego pana bo nie warto Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 bardzo ci dziekuje kochanajestes naprawde czyli ma mnie gdziesgleboko :/ amyslalamzejest inny jakby zalezalo to bycos zrobil:/ dziekuje slicznie ,chyba nie bede drazyc tematutego pana bo nie warto nie ma sensu myśleć o kimś kto nie chce lub nie potrafi spełnić Twoich oczekiwań, ktore też powinny być ważne...byś szczęśliwa byla... brak odzewu może świadczyć o obojętności wobec uszczęśliwienia Ciebie, ale nie bierz tego do siebie...ten Pan odnoszę wrażenie, że kochać potrafi wyłącznie siebie...i to się nigdy nie zmieni...bo ludzie dorośli ukształtowani rzadko się zmieniają... nie marnuj więc czasu na ułudę szczęścia,która może nigdy nie nastąpić. Przepraszam za dosadność...jednakże tak czuję ten rozkład i Pana. Wszystkiego dobrego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi