Iwka78 Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam Właśnie dziś byłam na szkoleniu. I w związku z nim rozłożyłam karty na pytanie: jakie zmiany w moje życie zawodowe wniesie to szkolenie do końca tego roku? nie ukrywam, że chciałabym pozyskać inne firmy i wykonywać dla nich pewne czynności na zlecenie, dzięki temu mogłabym zrezygnować z pracy na etacie i pracować w domu. Karty RW, ułożenie proste. 1. to co jest teraz – XII wisielec – teraz muszę chwilę poczekać, dać sobie czas na wdrożenie i nauczenie się wszystkiego w praktyce 2. okoliczności towarzyszące – XIII śmierć – jest to dla mnie duża zmiana i zarazem szansa na znalezienie dodatkowych zleceń poza stałą pracą 3. zwieńczenie – 8 denarów – chyba nie będzie jednak łatwo znaleźć chętnych…. 4. podstawa sprawy – paź pucharów – bo może mam za małe doświadczenie i wszystko jest świeże? 5. to co było – rycerz mieczy – długo walczyłam o swoje w tej firmie, ale nic nie wywalczyłam….. 6. to co nadchodzi – XIV umiarkowanie – mam nadzieję, że jakaś stabilizacja… 7. jak ja widzę tą sytuację – 10 pucharów – jestem nastawiona baaardzo pozytywnie i gdybym znalazła kilku zleceniodawców, to w końcu mogłabym pracować w domu i mieć czas na wszystko 8. miejsce działania – 7 pucharów – nie wiem jak mam tą kartę zinterpretować w tej pozycji…. 9. moje nadzieje/obawy – III cesarzowa – tak jak pisałam jestem optymistycznie nastawiona i wierzę, że moja przedsiębiorczość się przyda tym razem…. 10. wynik: VIII moc dobrane: XVII księżyc, 9 denarów, 2 miecze – wierzę w moc…. Pozytywną oczywiście… księżyc to często jakaś iluzja, 9 denarów to zbieranie plonów, i jeszcze ta 2 mieczy… hm… czyżby nic z tego? zerknie ktoś, proszę? Iwka Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Witaj. 7pucharów-myślę,że możesz pracować,gdzie będziesz chciała a i tak odniesiesz sukces. 2 miecze-będzie trudno Ci się poruszać,nie będziesz wiedziała od czego zacząć,lecz sama do tego dojdziesz. A pozostałe podobnie mi się wydawały. Pozdrawiam Agnieszka. Cytuj
azkan Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 8. miejsce działania – 7 pucharów – nie wiem jak mam tą kartę zinterpretować w tej pozycji… bedzie wiele opcji 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Napisano 20 Kwietnia 2013 senne marzenia hahahah:-)))) Ty to potrafisz sprowadzić na ziemię:-)))) Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Napisano 20 Kwietnia 2013 no, ale jeżeli miejscem działania jest senne marzenie, to raczej nie da się tego zrealizować.... czy coś źle zrozumiałam? Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Napisano 21 Kwietnia 2013 czy może ktoś jeszcze zerknąć? bardzo proszę.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 21 Kwietnia 2013 1. to co jest teraz – XII wisielec – dojrzewasz do zmian zachodzących w Twoim życiu, do zmian zachodzących w Tobie 2. okoliczności towarzyszące – XIII śmierć – no właśnie ta ogromna zmiana, po której nic już nie będzie takie jak wcześniej, co złe umrze i narodzi się nowe,lepsze 3. zwieńczenie – 8 denarów – trochę pracy Cię czeka, tak krok po kroczku, ale widać, że inwestycja się opłaci 4. podstawa sprawy – paź pucharów – masz szanse na więcej 5. to co było – rycerz mieczy – był za duży chaos i za wiele nerwów 6. to co nadchodzi – XIV umiarkowanie –harmonia i stabilizacja 7. jak ja widzę tą sytuację – 10 pucharów – jesteś nastawiona na spełnienie marzeń 8. miejsce działania – 7 pucharów – może internet? 9. moje nadzieje/obawy – III cesarzowa – wierzysz, że uda Ci się postawić na swoim i być panią na włościach:) 10. wynik: VIII moc dobrane: XVII księżyc, 9 denarów, 2 miecze –może być bardzo ciężko,ale nigdy nie trać wiary w siebie, być może będziesz błądziła po omacku, ale powinno Ci się udać, z tym, ze pojawi się trochę dylematów, będziesz musiała podjąć jakieś konkretne decyzje 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 8. miejsce działania – 7 pucharów – może internet? no teraz dopiero skojarzyłam:-) no faktycznie internet! Cytuj
alathea Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) 1. to co jest teraz – XII wisielec sprawa dojrzewa powoli, jeszcze nie bardzo mozna z nia ruszyc razem z kartami na koncu - to szkolenie jeszcze nie bedzie wystarczajace, nie popchnie Cie duzo do przodu 2. okoliczności towarzyszące – XIII śmierć cos odchodzi, byc moze masz w planach totalna zmiane i na to sie nastawiasz, moze cos z obecna praca wyskoczy -lub to tylko Twoja wlasne dzialanie 3. zwieńczenie – 8 denarów to bedzie polityka malych kroczkow, mozolny rozwoj, nic od razu nie bedzie dane ta karta moze tez pokazywac male zyski z przedsiewziecia, moze zeby ciutke dorobic duzym nakladem czasu/pracy - ale za malo, zeby sie z tego utrzymac 4. podstawa sprawy – paź pucharów tu widze dwie rzeczy - jedno to, ze jeszcze warto/trzeba sie rozwijac - bo jestes na poczatku drogi, drugie - ze to sprawy zwiazane nieco z artyzmem, sztuka, kontaktem z ludzmi poprzez swoje dzieła/prace 5. to co było – rycerz mieczy troszke chaosu bylo, nieskoordynowanych dzialan, troche przeciwnosci, kamieni na drodze o ktore sie potykalas moze tez wahalas sie, czy ruszyc z tym projektem 6. to co nadchodzi – XIV umiarkowanie zachwytu nie bedzie, ale sytuacja sie w miare uspokoi, troche sie przejasni, co i jak trzeba robic 7. jak ja widzę tą sytuację – 10 pucharów jestes "hurra-optymisyka", to jest to, co chcesz i lubisz robic 8. miejsce działania – 7 pucharów na razie projekt bardziej w glowie niz w pelnej realizacji duzo planowania jeszcze, przygotowan 9. moje nadzieje/obawy – III cesarzowa lubie rozdzielac to na dwie karty (obawy oraz nadzieje) tu wyglada na to, ze chcialabys sie realizowac w tej dziedzinie/formie -"pełną gęba" 10. wynik: VIII moc dobrane: XVII księżyc, 9 denarów, 2 miecze Moc to utrzymanie niejako status quo, czyli tego co jest obecnie -> rozpoznawania problemu potwierdzaja to karty za nia - to wciaz jeszcze ziemia dziewicza, trzeba sie rozwijac w tym kierunku, ksztalcic takze - i moze sie zdarzyc, ze na razie te mozliowsci beda w jakis sposob przyblokowane Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez alathea 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi