Skocz do zawartości

Szkolenie - celt

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Właśnie dziś byłam na szkoleniu. I w związku z nim rozłożyłam karty na pytanie: jakie zmiany w moje życie zawodowe wniesie to szkolenie do końca tego roku? nie ukrywam, że chciałabym pozyskać inne firmy i wykonywać dla nich pewne czynności na zlecenie, dzięki temu mogłabym zrezygnować z pracy na etacie i pracować w domu. Karty RW, ułożenie proste.

1. to co jest teraz – XII wisielec – teraz muszę chwilę poczekać, dać sobie czas na wdrożenie i nauczenie się wszystkiego w praktyce

2. okoliczności towarzyszące – XIII śmierć – jest to dla mnie duża zmiana i zarazem szansa na znalezienie dodatkowych zleceń poza stałą pracą

3. zwieńczenie – 8 denarów – chyba nie będzie jednak łatwo znaleźć chętnych….

4. podstawa sprawy – paź pucharów – bo może mam za małe doświadczenie i wszystko jest świeże?

5. to co było – rycerz mieczy – długo walczyłam o swoje w tej firmie, ale nic nie wywalczyłam…..

6. to co nadchodzi – XIV umiarkowanie – mam nadzieję, że jakaś stabilizacja…

7. jak ja widzę tą sytuację – 10 pucharów – jestem nastawiona baaardzo pozytywnie i gdybym znalazła kilku zleceniodawców, to w końcu mogłabym pracować w domu i mieć czas na wszystko

8. miejsce działania – 7 pucharów – nie wiem jak mam tą kartę zinterpretować w tej pozycji….

9. moje nadzieje/obawy – III cesarzowa – tak jak pisałam jestem optymistycznie nastawiona i wierzę, że moja przedsiębiorczość się przyda tym razem….

10. wynik: VIII moc dobrane: XVII księżyc, 9 denarów, 2 miecze – wierzę w moc…. Pozytywną oczywiście… księżyc to często jakaś iluzja, 9 denarów to zbieranie plonów, i jeszcze ta 2 mieczy… hm… czyżby nic z tego?

zerknie ktoś, proszę?

Iwka

Gość agnieszka007
Napisano

Witaj.

7pucharów-myślę,że możesz pracować,gdzie będziesz chciała a i tak odniesiesz sukces.

2 miecze-będzie trudno Ci się poruszać,nie będziesz wiedziała od czego zacząć,lecz sama do tego dojdziesz.

A pozostałe podobnie mi się wydawały.

Pozdrawiam Agnieszka.

Napisano

8. miejsce działania – 7 pucharów – nie wiem jak mam tą kartę zinterpretować w tej pozycji…

bedzie wiele opcji

• Lubię to! 1
Napisano
senne marzenia

hahahah:-))))

Ty to potrafisz sprowadzić na ziemię:-))))

Napisano

no, ale jeżeli miejscem działania jest senne marzenie, to raczej nie da się tego zrealizować....

czy coś źle zrozumiałam?

• Maestro
Napisano

1. to co jest teraz – XII wisielec – dojrzewasz do zmian zachodzących w Twoim życiu, do zmian zachodzących w Tobie

2. okoliczności towarzyszące – XIII śmierć – no właśnie ta ogromna zmiana, po której nic już nie będzie takie jak wcześniej, co złe umrze i narodzi się nowe,lepsze

3. zwieńczenie – 8 denarów – trochę pracy Cię czeka, tak krok po kroczku, ale widać, że inwestycja się opłaci

4. podstawa sprawy – paź pucharów – masz szanse na więcej

5. to co było – rycerz mieczy – był za duży chaos i za wiele nerwów

6. to co nadchodzi – XIV umiarkowanie –harmonia i stabilizacja

7. jak ja widzę tą sytuację – 10 pucharów – jesteś nastawiona na spełnienie marzeń:)

8. miejsce działania – 7 pucharów – może internet?

9. moje nadzieje/obawy – III cesarzowa – wierzysz, że uda Ci się postawić na swoim i być panią na włościach:)

10. wynik: VIII moc dobrane: XVII księżyc, 9 denarów, 2 miecze –może być bardzo ciężko,ale nigdy nie trać wiary w siebie, być może będziesz błądziła po omacku, ale powinno Ci się udać, z tym, ze pojawi się trochę dylematów, będziesz musiała podjąć jakieś konkretne decyzje

• Lubię to! 1
Napisano

8. miejsce działania – 7 pucharów – może internet?

no teraz dopiero skojarzyłam:-) no faktycznie internet!

Napisano (edytowane)

1. to co jest teraz – XII wisielec

sprawa dojrzewa powoli, jeszcze nie bardzo mozna z nia ruszyc

razem z kartami na koncu - to szkolenie jeszcze nie bedzie wystarczajace, nie popchnie Cie duzo do przodu

2. okoliczności towarzyszące – XIII śmierć

cos odchodzi, byc moze masz w planach totalna zmiane i na to sie nastawiasz, moze cos z obecna praca wyskoczy -lub to tylko Twoja wlasne dzialanie

3. zwieńczenie – 8 denarów

to bedzie polityka malych kroczkow, mozolny rozwoj, nic od razu nie bedzie dane

ta karta moze tez pokazywac male zyski z przedsiewziecia, moze zeby ciutke dorobic duzym nakladem czasu/pracy - ale za malo, zeby sie z tego utrzymac

4. podstawa sprawy – paź pucharów

tu widze dwie rzeczy - jedno to, ze jeszcze warto/trzeba sie rozwijac - bo jestes na poczatku drogi,

drugie - ze to sprawy zwiazane nieco z artyzmem, sztuka, kontaktem z ludzmi poprzez swoje dzieła/prace

5. to co było – rycerz mieczy

troszke chaosu bylo, nieskoordynowanych dzialan, troche przeciwnosci, kamieni na drodze o ktore sie potykalas

moze tez wahalas sie, czy ruszyc z tym projektem

6. to co nadchodzi – XIV umiarkowanie

zachwytu nie bedzie, ale sytuacja sie w miare uspokoi, troche sie przejasni, co i jak trzeba robic

7. jak ja widzę tą sytuację – 10 pucharów

jestes "hurra-optymisyka", to jest to, co chcesz i lubisz robic

8. miejsce działania – 7 pucharów

na razie projekt bardziej w glowie niz w pelnej realizacji

duzo planowania jeszcze, przygotowan

9. moje nadzieje/obawy – III cesarzowa

lubie rozdzielac to na dwie karty (obawy oraz nadzieje)

tu wyglada na to, ze chcialabys sie realizowac w tej dziedzinie/formie -"pełną gęba"

10. wynik: VIII moc dobrane: XVII księżyc, 9 denarów, 2 miecze

Moc to utrzymanie niejako status quo, czyli tego co jest obecnie -> rozpoznawania problemu

potwierdzaja to karty za nia - to wciaz jeszcze ziemia dziewicza, trzeba sie rozwijac w tym kierunku, ksztalcic takze

- i moze sie zdarzyc, ze na razie te mozliowsci beda w jakis sposob przyblokowane

Edytowane przez alathea
  • Lubię to! 1