ivi123 Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 Zadałam pytanie kartom: Co X swoim zachowaniem, chce uzyskać... (ode mnie) Krzyż celtycki: 1. ON- As buław- coś chce szybko osiągnąć, panika, szybkie nieprzemyślane reakcje zachowania 2. JEGO POSTAWA WOBEC MNIE- 2 Miecze- musi dokonać wyboru... 3.ŚWIADOMA POSTAWA- Pustelnik- odizolował się ode mnie, samotność 4.NIEŚWIADMA POSTAWA WOBEC MNIE- 10 Mieczy- przytłoczenie emocjami, dno cirpienia, 5.PRZESZŁOŚĆ -Paź buław- i tutaj nie wiem... informacje wiadomości które wpłynęły na całokształt? 6.NIEDALEKA PRZYSZŁOŚĆ- 6 Kielichów- myślenie o tym co było, melancholia 7.INTENCJE WOBEC MNIE- Królowa Denarów- hmmm...znowu karta dworska...problem...widzi mnie jako żonę matkę 8.WPŁYW INNYCH- 10 kijów- przygwożdżenie plotkami informacjami 10.REZULTAT - AS DENARÓW- początek czegoś nowego dla nas... Zapytałam na koniec kiedy nastąpi ten rezultat:) wyszło Rycerz Mieczy- 20.05-20.05
KatiJo Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 ivi - wątek zamykam jako niemożliwy do zweryfikowania. Zapoznaj się z regulaminem działu.
Rekomendowane odpowiedzi