nataliatomala1 Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam serdecznie. Co jakis czas mecza mnie sny w ktorych pojawia sie lezacy snieg. Sny sie pojawiaja i jakis czas potrafia snic mi sie kilka nocy pod rzad po czym jest przerwa i pozniej znowu wraca snieg. Z gory dziekuje za odpowiedz! Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez nataliatomala1 Cytuj
OazaSpokoju Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 Nie ma tego wiele, spróbuj opisać dokładnie cały sen to może coś się z tego wyciągnie. Poza tym popraw posta na regulaminowo, duże litery na początku zdań, bo bez tego nikt nie ruszy interpretacji. Cytuj
nataliatomala1 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Napisano 20 Kwietnia 2013 Wlasnie w tym sek ze niema wiecej szczegolow. Ani niema zawieji ani sniezycy..nie probuje sie przez niego przedrzec. On sobie poprostu lezy. Bialy i czysty. Dzieje sie akcja snu i poprostu naokolo lezy snieg... Cytuj
OazaSpokoju Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 Mówisz, że dzieje się akcja sny - jaka to akcja? Cytuj
nataliatomala1 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Napisano 20 Kwietnia 2013 Kompletnie roznie- raz ide na spacer innego razu jade samochodem..Przewija sie w zwyklych snach. Wczoraj np. spacerowalam a naokolo lezal snieg. Tak juz mam od dziecka ze mecza mnie symbole ktore ciagle sie powtarzaja:) m.in. woda, jazda winda i ten snieg:) Cytuj
OazaSpokoju Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 Symbole mogą zmieniać się zależnie od kontekstu, spróbuj zapamiętać jakiś sen, w którym ten śnieg się przewinie i daj znać. Prawdopodobnie jest to jakiś symbol, który twoja podświadomość szczególnie dobrze rozumie, skoro przewija się jako tło w tylu snach można się pokusić o stwierdzenie, że mówi o czymś co jest dla ciebie naturalne, często się pojawiające, ważne ale nie wzbudzające emocji. Mając więcej materiału będziemy w stanie dowiedzieć się czegoś na ten temat. Cytuj
villemka Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Mnie śnieg śni się na wiadomości.Miewam tak często Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi