ivi123 Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Czy jest szansa na powrót do siebie: 1.Obecna sytuacja- 3 KIELICHY - i tutaj nie wiempójście na kompromis, ciąża? czy po prostu trójkąt...hmmm 2.Moja postawa- Królowa Kielichów- dojrzała dobra (za bardzo), czy też odprężenie po okresie napięcia 3.Co powinnam zrobić aby się pojednać: 2 DENARY- rozważyć czy to ma jakikolwiek sens, czy też powinnam zrobic porządki w swoim życiu 4.Co on myśli- ŚMIERĆ- że związek jest skończony 5.Co zamierza- 9 MIECZY- chyba nie jest mu z tym faktem dobrze, depresja, myślenie po nocach... 6.Źródło problemu- CESARZ- i tutaj jak zwykle nie wiem... ktoś nam przeszkadzał, czy zachowanie mego faceta było zbyt pewne siebie i władcze... 7. Czy powrót ma sens- ŚWIAT- i tutaj nie wiem jak mam zinterpretować- czy będzie ok, czy też nigdy już nie będziemy razem 8.Czy wrócimy- 3 BUŁAWY- czekanie na powrót i w końcu będziemy razem... Proszę o pomoc w interpretacji:) Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez ivi123 Cytuj
Ewitta Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 To ten sam z poprzedniego tematu??... http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/68495-czy-moj-partner-wroci-do-mnie-prosze-o-pomoc-w-interpretacji.html Cytuj
ivi123 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Napisano 20 Kwietnia 2013 nie:) to o poprzedniego chodzi... Cytuj
Ewitta Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 nie:) to o poprzedniego chodzi... No, mam nadzieję. A co do pytania, to karty mówią, że nie. On nawet o tym nie myśli. W związku jest może nawet, stąd Cesarz. A już na pewno wszystko sobie poukładał po swojemu. Cytuj
ONYXT Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 Czy jest szansa na powrót do siebie: 1.Obecna sytuacja- 3 KIELICHY Masz bogate życie uczuciowe i bardzo dużo mówisz i myślisz o swoich uczuciach, również o tych które łączą Cię z Twoim poprzednim partnerem. Przez to pielęgnujesz je w sobie, nieustannie podsycasz, odnawiasz, powracasz... 2.Moja postawa- Królowa Kielichów J.w., nie chcesz się odciąć, lecz wciąż wracasz i wracasz myślami do tych uczuć. 3.Co powinnam zrobić aby się pojednać: 2 DENARY Zmienić podejście. Jeśli tylko czekasz i rozpamiętujesz - nic się nie zmieni. Ale jeśli zrobisz krok w kierunku pojednania, podejmiesz jakieś działanie... Zaskocz go czymś, spraw, aby zaczął o Tobie inaczej myśleć, zobaczył Cię z innej strony. Daj mu do myślenia, jakiś impuls, który sprawi że będzie myślał o relacji z Tobą jak o nowym otwarciu. 4.Co on myśli- ŚMIERĆ Tutaj muszę się z Tobą zgodzić. On myśli, że to zamknięty rozdział. 5.Co zamierza- 9 MIECZY Miota się. Zadręcza. Nie jest mu z tym dobrze i może przez to popełnić jakąś - delikatnie mówiąc - gafę. 6.Źródło problemu- CESARZ Każde z Was chciało dominować w tym związku. Jedno i drugie chciało rządzić. Nie uzupełnialiście się, lecz borykaliście ze sobą. 7. Czy powrót ma sens- ŚWIAT Karta nie daje na to pytanie jednoznacznej odpowiedzi. Jeśli będziecie umieli się do siebie dopasować i odciąć od starych urazów, starych nawyków, zmienić wzajemne podejście do siebie - to tak. Związek może być źródłem satysfakcji i fascynujących odkryć. Ale jeśli nie będziecie w stanie tego zrobić - lepiej aby każde poszło w swoją stronę. 8.Czy wrócimy- 3 BUŁAWY Jest szansa na zgodną, pojednawczą relację. Wykorzystajcie tę szansę. Cytuj
ivi123 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Napisano 20 Kwietnia 2013 Dziękuję... właśnie podobnie myślałam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi