Skocz do zawartości

w spr pracy...??

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rozkład dotyczy pracy, na którą złożyłam aplikacje. Wymagałaby ode mnie przeprowadzki jakby coś.

Myślę, że mogę tu wstawić... i chociaż w ten sposób zweryfikować czy się odezwą czy nie....

Rozkład Pani A. Chrzanowskiej z małym dodatkiem ;P

s -> sygnatura -> rycerz ognia (buław)

1. możliwość podjęcia pracy -> 7 powietrza(mieczy)

2. decyzja o podjęciu pracy -> Mag

3,4. warunki pracy i płacy -> Przebudzenie (Wisielec)+ as ziemi (denarów)

5,6. układy międzyludzkie w pracy -> paź wody (pucharów) + 10 wody (pucharów)

7. inne ewentualności zawodowe -> 3 powietrza (mieczy)

8. możliwość awansu lub wzrostu dochodów -> 2 powietrza (mieczy)

wynik starania się o tę pracę -> król wody (pucharów)+ paź powietrza (mieczy)+ 8 powietrza(mieczy)

nie mam pojęcia jak do tego podejść.... jakoś mi się skojarzyło, że mogą mieć już jakąś osobę na to miejsce...

Układy międzyludzkie w pracy chyba ok :mysli:

Z możliwością awansu bądź wzrostem dochodów to tak na dwoje babka wróżyła... ;P

co o tym myślicie?? Niby wynik zły nie wyszedł, ale chyba tu jeszcze mnie nie przyjmą... możliwość podjęcia pracy też wyszły miecze, 7 mieczy chyba raczej ukazuje, że coś będzie nie tak.... :mysli: nie wiem :bezradny:

Napisano

tam chyba już kos z góry jest zapewniony na ten etat po znajomości

w sumie w całym tym rozkładzie jest karta przypisana do możliwości podjęcia a konkretnie czy to właśnie ciebie wybiorą z kart nie wynika

ten rozkład do starych czasów pasowałby bardziej kiedy to praca ludzi szukała nie odwrotnie

Napisano

trzymam kciuki żebym racji nie miała i daj znać weryfikując rozkład kiedys

powodzenia:dostal_na:

Napisano

Dziękuję iridos :przytul:

dam znać czy odezwą się czy nie :) Ogłoszenie będzie jeszcze wisieć, gdzieś do 2 maja, więc jak do 10 się nie odezwą to dam znać... jak się odezwą tym bardziej dam znać.

Pozdrawiam :buzki:

Napisano

s -> sygnatura -> rycerz ognia (buław)

bardzo chcesz :) czujesz, że to może być szansa dla Ciebie

1. możliwość podjęcia pracy -> 7 powietrza(mieczy)

możliwości są spore, ale są też pewne utrudnienia, na które nie masz wpływu, być może właśnie jakaś "ustawka" co do kandydata na to miejsce

2. decyzja o podjęciu pracy -> Mag

Ty jesteś zdecydowana, sądzę, że będzie rozmowa

3,4. warunki pracy i płacy -> Przebudzenie (Wisielec)+ as ziemi (denarów)

warunki pracy powiedziałabym, że standardowe, płaca też niezła, choć sądzę, że tam liczy się staż pracy i wtedy jest to przekładane na ewentualne dodatki do pensji

5,6. układy międzyludzkie w pracy -> paź wody (pucharów) + 10 wody (pucharów)

serdeczna i miła atmosfera, ale środowisko zamknięte na nowości

7. inne ewentualności zawodowe -> 3 powietrza (mieczy)

no właśnie daleko od Twojego miejsca zamieszkania, sądzę też, że stanowisko pracy może być związane z delegacjami, częstymi wyjazdami, co w dłuższej perspektywie może okazać się męczące i uciążliwe

8. możliwość awansu lub wzrostu dochodów -> 2 powietrza (mieczy)

ciężko bardzo o awans, w tym miejscu chyba naprawdę trzeba się wykazywać, żeby zostać zauważonym

wynik starania się o tę pracę -> król wody (pucharów)+ paź powietrza (mieczy)+ 8 powietrza(mieczy)

szanse są i tak jak wspomniałam wyżej może być rozmowa, albo jakiś test (może przygotowanie projektu), jednak z góry jest chyba przesądzone kto otrzyma tę pracę

a mam takie pytanie, czy to jest praca związana z reklamą? coś w stylu PR albo copywriter?

dużo gadania tu widzę, pracę ze słowem, ale dynamiczną, nie taką jak np. biblioteka czy księgarnia

Napisano

dziękuję Baamisjanka :przytul:

to praca jako asystent działu personalnego

Gość gość5
Napisano

rozkład dotyczy pracy, na którą złożyłam aplikacje. Wymagałaby ode mnie przeprowadzki jakby coś.

Myślę, że mogę tu wstawić... i chociaż w ten sposób zweryfikować czy się odezwą czy nie....

Rozkład Pani A. Chrzanowskiej z małym dodatkiem ;P

s -> sygnatura -> rycerz ognia (buław)- czyli widac wyjazd

1. możliwość podjęcia pracy -> 7 powietrza(mieczy)- oj prqaca wymagajaca bystrości, myslenie- raczej nieszablonowego

2. decyzja o podjęciu pracy -> Mag- rozważasz ja i kalkulujesz na wszystkie sposoby

3,4. warunki pracy i płacy -> Przebudzenie (Wisielec)+ as ziemi (denarów)- z pewnoscia inne niz dotychczas posiadalas a i placa raczej ok

5,6. układy międzyludzkie w pracy -> paź wody (pucharów) + 10 wody (pucharów)- wydaje mi sie, ze bardzo szybko "wbiłabys " się w towarzystwo

7. inne ewentualności zawodowe -> 3 powietrza (mieczy)- koniecznosc doszkolenia, szukania nowuych rozwiazan

8. możliwość awansu lub wzrostu dochodów -> 2 powietrza (mieczy)- tu raczej przyblokowana- raczej jest to stanowisko, z którego ciezko awansowac....

wynik starania się o tę pracę -> król wody (pucharów)+ paź powietrza (mieczy)+ 8 powietrza(mieczy)hm.... tu mi ciężko stwierdzic, czy aby Twoje obawy, że mimo wszystko nie ty dostaniesz ta posadę......... przyznam szczesze ze karty w wyniku jednoznacznie nie pokazały- bynajmniej ja tu bardziej Twoje nastawienie i obawy widze, niz sam wynik..........

Napisano
dziękuję Baamisjanka :przytul:

to praca jako asystent działu personalnego

czyli trochę gadania, a więcej "działania" słowem - pisanie, korespondencja, porządkowanie teczek ;)

Napisano

dziękuję bardzo rogi7 :buzki:

teraz pozotaje tylko czekać czy się skontaktują czy nie :slonko:

• 3 tygodnie później...
Gość Mana
Napisano

jak na razie się nie odezwlaki... więc pewnie nic z tego...

ale w razie by się jednak odezwali dam znać...

Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz :serducho: