Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja szcześliwa liczba też jest równiez 13. To naprawde kwestia nastawienia psychicznego. :lol:

• 2 miesiące temu...
Napisano

a moją szczęśliwą liczbą jest 32, tzn ostatnio stwierdzilam ze ona zawsze pojawia sie kiedy jestem na właściwej drodze ale może tez ostrzegać... zwariowalam zupelnie czy to może być prawda?

Napisano
a moją szczęśliwą liczbą jest 32, tzn ostatnio stwierdzilam ze ona zawsze pojawia sie kiedy jestem na właściwej drodze ale może tez ostrzegać... zwariowalam zupelnie czy to może być prawda?
- myślę, że ona po prostu pojawiła się u Ciebie w jakimś ważnym momencie i zostałą zakodowana w Twojej głowie, a teraz jesteś po prostu na nią bardziej wyczulona, niż na inne. Na dobrą sprawę mogłabyś się zastanowić, czy np. 4 nie zwiastuje jakichś wydarzeń w Twoim życiu. Pozdrawiam.
Napisano

U mnie wszystkie ważne wydarzenia związane są z liczbą 25.

Nie wiem czy ona przynosi mi szczęscie.

Po prostu mam zakodowane, że to jest liczba inna od wszystkich.

Specjalna.

A do tych szczęśliwych na pewno zaliczam 4...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Powtórz się. 9. Jest to suma całej mojej osobowości. Zawsze ufałam tej liczbie i zawsze była gdy porzebowałam jej. Tak tylko moge się wyrazić. 9 x pozdr.

• 4 tygodnie później...
Gość truskawka
Napisano

Moje szczęśliwe numery to: 7, 9, 13 i 14. :grin:

Napisano

W dzienniku mam numer 14. Cały czas liczba 14 mnie prześladuje. Wysłałem "Twój szczęśliwy numerek" z liczbą 14 i wygrałem czy ktoś może mi to wytłumaczyć?

Gość truskawka
Napisano
W dzienniku mam numer 14. Cały czas liczba 14 mnie prześladuje. Wysłałem "Twój szczęśliwy numerek" z liczbą 14 i wygrałem czy ktoś może mi to wytłumaczyć?

Gratuluje wygranej! :) 14 prześladuje Cię w bardzo pozytywnym znaczeniu :)

Napisano

Moja szcześliwa liczba.... 11. Tzn tak naprawdę to nie wiem czy jest dla mnie szczęśliwa ale towarzyszy mi w życiu :)

[ Dodano: 2006-09-01, 12:42 ]

Napisałam ze 11-tka towarzyszy mi przez całe życie. Urodziłam się w 11-tym miesiącu, mieszkałam w domu opatrzonym nr 11, za mąż wychodziłam 11-ego,umowę o pierwszą pracę spisywałam 11.11 ... Jest jeszcze wiele spraw które wiażą się z 11. Nie wiem czy można tu mówić o jakimś zbiegu okoliczności ale ... wracam teraz ze stronki o numerologii, którą poleca Truskawka i doczytałam się że moją Droga Życia jest 11 a także 11 jest Liczba mojej Osobowosci. Nie za dużo tych jedenastek?? :shock:

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Napisano

niewiem czemu ale liczba 6, 16 lub cos innego z '6' zwiazane czesto pojawia sie w moim zyciu ..

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Najlepsze 17 i 28 ;)

Nie wiem czy przynoszą szczęście czy nie, ale mam do nich sentyment :)

Napisano

Hmm, ja mam dalekowschodnie, ze tak powiem podejscie do liczb i jakos czesto zwracam na nie uwage. A liczby wielocyfrowe zawsze i tak sprowadzam do 0-9, bo to jakos ma sens. Jesli chodzi o 13, to nie jest tak naprawde 13 tylko 4 (13-1+3=4) i to wlasnie ta liczba ma negatywna wibracje (co gdzies juz pare stron temu bylo poruszone), nie przesadnie, ale jakos 4 staram sie wiec omijac.

Lubie natomiast 3, ktora w swiecie duchowym czesto ma duze znaczenie, wiec musi cos w sobie miec. Do tego 9, po pierwsze bo jest potrojeniem trojki, po drugie pomnozona zawsze daje siebie (18=9, 27=9 etc etc). Siodemka tez ma swoje miejsce jakos tak w znaczacych rzecach, a poza tym jestem 7, to i musze ja lubic ;)

• 1 rok później...
Napisano

moj szczesliwy numer to 7 bo 7 sie urodzilam nawet mieszkam pod 77 i imieniny mam 27 wiec caly czas 7 sie wkreca wokol mojej osoby;]] moze to cos znaczy niewiem;p heh

Napisano

Hmm... Ja wierzę w szczęśliwą dla mnie 9 - też może ze względu na moją datę urodzenia (09.09) ;))