Maestro Inez2503 Napisano 21 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 21 Kwietnia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monet może chodzi o uczelnię, o te egzaminy co się za mną jeszcze wloką (do lipca..),albo o moją pracę, której powoli mam dośc, lub o obecną sytuację w rodzinie.. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła wymiana informacji, flirty, przekomarzania, generalnie miły okres... 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka marzenia o wiośnie, o radości, o wesołych momentach zycia 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księzyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie niespełnione uczucia,poczucie, że coś do kogoś czuję, a on tego nie odwzajemnia Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 - Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monet 10 monet to szczęście ale wiecej osiagnąć sie nie da, wiec powinny nastapic zmiany- byc może Inez nie umiesz lub tez nie jestes gotowa jeszcze na poważne zmiany 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła 6 monet to wymiana z kielichami i 2 buławami to uczucia poszły w ruch wskazuje na flirciki i wszystkie miłe rzeczy, którę się z nimi wiążą 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka wyobrazanie sobie jakby to było gdyby ktos sie pojawił, tesknota za szybszym pulsem, poczuciem sie piekna, podobajacą się, spełniona na swój sposób 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księzyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie raczej uczucia do kogos, kto sie odizolował na własne zyczenie Cytuj
Erza Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monet coś wymaga zmian, pozornie wszystko wydaje się być na swoim miejscu i pozornie jest uporządkowane i usystematyzowane, ale tylko na zewnątrz tak to wygląda; pokazujesz światu swoją uporządkowaną i zorganizowaną stronę, ale dobrze zdajesz sobie sprawę, że nie o to Ci chodzi, co ludzie widzą 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła pomagasz innym, jest wsparciem, lubisz towarzystwo innych osób; lubisz być "otaczana" wzniosłymi uczuciami, może niektóre z nich są zbyt idealistycznie przez Ciebie odbierane, że nie widzisz drugiej strony medalu, bo każda rzecz/sprawa/osoba ma swoje światło, jak i swój cień; tutaj możesz mieć trudności z dostrzeżeniem tego, co jest cieniem 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka jakieś Twoje marzenia/oczekiwania spełniły się; pewne sprawy zakończyły się dla Ciebie pomyślnie 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księżyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie wydaje mi się, że pewne złudzenia w sprawie uczuć zaczynają się kończyć, zdobyłaś się na wykonanie pewnej analizy swojego wnętrza i w związku z tym zrozumiałaś, że do tanga trzeba dwojga, że czasami trzeba znaleźć się w tym samym miejscu, co druga strona, aby potem wspólnie pójść razem Cytuj
Kędry Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Witaj 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monet Żyjesz we wspólnocie na którą składają się Twoi przyjaciele, Twoja rodzina, sprawdzeni znajomi - dzięki nim strasz się być szczęśliwa, ale egzystując nadal w tym kręgu zamykasz się na nowe możliwości - wskazany jest tutaj ruch - więcej energii- trzeba wyjść z tego spowolnienia monetowego. Niby wszystko w porządku,ale.... 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła umiesz funkcjonować między ludźmi - pocieszyć gdy trzeba, wesprzeć gdy wymaga tego sytuacja- potrafisz współczuć- podsum mówi, że coś w tej materii się zmieni - poczujesz się pewniejsza siebie, będziesz bardziej przebojowa, taka samostanowiąca o sobie - ograniczysz wpływy innych ludzi na siebie. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka zamykasz pewien etap duchowego wzrostu - doświadczyłaś zmian, które otworzą Ci drogę do kolejnego poziomu doświadczeń, wtedy zbierzesz plon swoich zasiewów dokonanych w poprzednim etapie. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księzyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie odchodzi w przeszłość Twoja "osoba", która się bała, była niepewna, troszkę nieśmiała, niekiedy rozchwiana emocjonalnie, bardzo dużo analizująca, pozbywasz się mrocznych doświadczeń, tego całego balastu, który skutecznie zatruwał Ci życie - teraz będzie juz tylko lepiej - cały czas nie może być pod górkę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 22 Kwietnia 2013 Podbijam, może ktoś jeszcze? Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monet Cieniem może być życie poświęcające sie w imię rodziny, wspólnego dobra i tym podobne, brakuje myślenia per Ty i koncetracji na własnych dążeniach dających szczęście tylko Tobie. Warto starać się przepracować podejście życia dla innych i jakby oddawania się w ofierze w imię dobra...zawsze trzeba też pamiętać o sobie...i zmierzac do zachowania równowagi pomiędzy byciem w relacji a zachowaniem własnej odrębności...odnoszę wrażenie, że było na tym polu zatracanie się raz szala przechylała się w jedną stronę za bardzo, a innym znów razem w drugą...nie było odpowienich proporcji jaką może dać odrobina zdrowego egoizmu i asertywność, ale także roztropność by być oparciem jednoczęsnie dla rodziny jak dotąd gdy zajdzie potrzeba. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła widoczna jest chęć i pragnienie dawania z siebie, ale już z zachowaniem właśnie realnej oceny...dam od siebie jeśli Ty również coś dasz mnie...to własnie asertywność Tobie potrzebna i oszczędzanie siebie i swej energii, którą dzięki takiemu podejściu możesz spożytkować na siebie lub inne rzeczy. Jest widoczne również Twoje własne zadowolenie, jeszcze emocje w sobie masz różne, ale ze spokojem oczekujesz nowego...wypatrujesz i czekasz zbierając siły oraz odwagę do dalszego dzaiłania gdy przyjdzie odpowiedni do tego czas. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka zamyka sie cykl pobudzania marzeń poprzez rozmowy, kontakty z Panem, Panami, sądzę, że relacja zaczyna się przeistaczać w coś bardziej budującego i z wiekszymi mozliwości, na które Ty sama sobie pozwoliłaś albo pozwolić już chcesz 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księzyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie zanikać zaczyna konflikt wewnętrzny pomiędzy pragnieniem szczęścia w miłości płynącego z wnętrza kontrastującego z poczuciem samotności...był to dysonans...niespójność pomiędzy tym czego pragnęłaś, a tym co w rzeczywistości Cię otaczało...i znika już dogłębne analizowanie przyczyn bo już je znasz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 18 Maja 2013 WERYFIKACJA Moja 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monet może chodzi o uczelnię, o te egzaminy co się za mną jeszcze wloką (do lipca..),albo o moją pracę, której powoli mam dośc, lub o obecną sytuację w rodzinie.. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła wymiana informacji, flirty, przekomarzania, generalnie miły okres... 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka marzenia o wiośnie, o radości, o wesołych momentach zycia w tej chwili ja czuję się po prostu szczęsliwa:) 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księzyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie niespełnione uczucia,poczucie, że coś do kogoś czuję, a on tego nie odwzajemnia kocham samą siebie i tyle:) Rogi - Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monet 10 monet to szczęście ale wiecej osiagnąć sie nie da, wiec powinny nastapic zmiany- byc może Inez nie umiesz lub tez nie jestes gotowa jeszcze na poważne zmiany 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła 6 monet to wymiana z kielichami i 2 buławami to uczucia poszły w ruch wskazuje na flirciki i wszystkie miłe rzeczy, którę się z nimi wiążą 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka wyobrazanie sobie jakby to było gdyby ktos sie pojawił, tesknota za szybszym pulsem, poczuciem sie piekna, podobajacą się, spełniona na swój sposób 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księzyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie raczej uczucia do kogos, kto sie odizolował na własne zyczenie Baamisjanka 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monetcoś wymaga zmian, pozornie wszystko wydaje się być na swoim miejscu i pozornie jest uporządkowane i usystematyzowane, ale tylko na zewnątrz tak to wygląda; pokazujesz światu swoją uporządkowaną i zorganizowaną stronę, ale dobrze zdajesz sobie sprawę, że nie o to Ci chodzi, co ludzie widzą 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła pomagasz innym, jest wsparciem, lubisz towarzystwo innych osób; lubisz być "otaczana" wzniosłymi uczuciami, może niektóre z nich są zbyt idealistycznie przez Ciebie odbierane, że nie widzisz drugiej strony medalu, bo każda rzecz/sprawa/osoba ma swoje światło, jak i swój cień; tutaj możesz mieć trudności z dostrzeżeniem tego, co jest cieniem 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka jakieś Twoje marzenia/oczekiwania spełniły się; pewne sprawy zakończyły się dla Ciebie pomyślnie 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księżyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie wydaje mi się, że pewne złudzenia w sprawie uczuć zaczynają się kończyć, zdobyłaś się na wykonanie pewnej analizy swojego wnętrza i w związku z tym zrozumiałaś, że do tanga trzeba dwojga, że czasami trzeba znaleźć się w tym samym miejscu, co druga strona, aby potem wspólnie pójść razem[ Kędry 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 10 monet Żyjesz we wspólnocie na którą składają się Twoi przyjaciele, Twoja rodzina, sprawdzeni znajomi - dzięki nim strasz się być szczęśliwa, ale egzystując nadal w tym kręgu zamykasz się na nowe możliwości - wskazany jest tutaj ruch - więcej energii- trzeba wyjść z tego spowolnienia monetowego. Niby wszystko w porządku,ale.... 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła umiesz funkcjonować między ludźmi - pocieszyć gdy trzeba, wesprzeć gdy wymaga tego sytuacja- potrafisz współczuć- podsum mówi, że coś w tej materii się zmieni - poczujesz się pewniejsza siebie, będziesz bardziej przebojowa, taka samostanowiąca o sobie - ograniczysz wpływy innych ludzi na siebie. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka zamykasz pewien etap duchowego wzrostu - doświadczyłaś zmian, które otworzą Ci drogę do kolejnego poziomu doświadczeń, wtedy zbierzesz plon swoich zasiewów dokonanych w poprzednim etapie. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księzyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie odchodzi w przeszłość Twoja "osoba", która się bała, była niepewna, troszkę nieśmiała, niekiedy rozchwiana emocjonalnie, bardzo dużo analizująca, pozbywasz się mrocznych doświadczeń, tego całego balastu, który skutecznie zatruwał Ci życie - teraz będzie juz tylko lepiej - cały czas nie może być pod górkę [ Daffne 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii)- 10 monet Cieniem może być życie poświęcające sie w imię rodziny, wspólnego dobra i tym podobne, brakuje myślenia per Ty i koncetracji na własnych dążeniach dających szczęście tylko Tobie. Warto starać się przepracować podejście życia dla innych i jakby oddawania się w ofierze w imię dobra...zawsze trzeba też pamiętać o sobie...i zmierzac do zachowania równowagi pomiędzy byciem w relacji a zachowaniem własnej odrębności...odnoszę wrażenie, że było na tym polu zatracanie się raz szala przechylała się w jedną stronę za bardzo, a innym znów razem w drugą...nie było odpowienich proporcji jaką może dać odrobina zdrowego egoizmu i asertywność, ale także roztropność by być oparciem jednoczęsnie dla rodziny jak dotąd gdy zajdzie potrzeba. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 6 monet giermek kielichów 2 buław suma Koło/Mag, wg HB Siła widoczna jest chęć i pragnienie dawania z siebie, ale już z zachowaniem właśnie realnej oceny...dam od siebie jeśli Ty również coś dasz mnie...to własnie asertywność Tobie potrzebna i oszczędzanie siebie i swej energii, którą dzięki takiemu podejściu możesz spożytkować na siebie lub inne rzeczy. Jest widoczne również Twoje własne zadowolenie, jeszcze emocje w sobie masz różne, ale ze spokojem oczekujesz nowego...wypatrujesz i czekasz zbierając siły oraz odwagę do dalszego dzaiłania gdy przyjdzie odpowiedni do tego czas. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 7 kielichów 4 buław suma Świat/Cesarzowa, wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka zamyka sie cykl pobudzania marzeń poprzez rozmowy, kontakty z Panem, Panami, sądzę, że relacja zaczyna się przeistaczać w coś bardziej budującego i z wiekszymi mozliwości, na które Ty sama sobie pozwoliłaś albo pozwolić już chcesz trudno mi wprost orzec, ale mam takie przeczucie i wyczuwam, że faktycznie robi sie bardziej stabilnie:)) 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -Kochankowie Królowa Kielichów suma Księzyc/Pustelnik, wg HB Kochankowie zanikać zaczyna konflikt wewnętrzny pomiędzy pragnieniem szczęścia w miłości płynącego z wnętrza kontrastującego z poczuciem samotności...był to dysonans...niespójność pomiędzy tym czego pragnęłaś, a tym co w rzeczywistości Cię otaczało...i znika już dogłębne analizowanie przyczyn bo już je znasz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi