Skocz do zawartości

Tajna Kieszeń

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak dam radę, zweryfikuję:)))

Cel w stosunkach u partnera Król Kielichów - romansowy,on jest czuły i chce być dla mnie czuły...

Co o mnie myśli 2 kielichów Królowa Buław suma Umiarkowanie/Kapłan- lubi mnie,być może wzbudzam w nim tez jakieś uczucia, podobam mu się, imponuję mu

Co do mnie czuje Księżyc 8 kielichów Królowa Monet suma Koło/Mag- znowu wyszło, że mu się podobam, on się może trochę mnie boi, bo nie wie co może być,ale wydaje mi się, że uważa mnie za wartościową kobietę, ma do mnie ucieczki emocjonalne...

Jak się zachowuje wobec mnie Słońce 5 kielichów Wieża As Kielichów suma Gwiazda/Siła- jest miły i serdeczny, ale umie rozczarować swoim zachowaniem i zaskoczyć, w tym Asie ja widzę, że pewnie niebawem wyjdzie z jakąś inicjatywą

Co zamierza zrobić w najbliższym czasie Moc Sąd Rycerz Buław suma Pustelnik zbierze siły i się ponownie do mnie odezwie, pewnie poczuje się samotny

Co ukrywa Król Mieczy - że mu źle, że dużo przeszedł

Dlaczego to ukrywa 4 buław - bo relacja między nami jest luźna i radosna i on nie chce jej psuć zwierzeniami

Napisano

Cel w stosunkach u partnera Król Kielichów

jest dobrze do Ciebie nastawiony, relacja serdeczna, aczkolwiek powolna w rozwoju, widać w nim sporo czułości wobec Ciebie

Co o mnie myśli 2 kielichów Królowa Buław suma Umiarkowanie/Kapłan

podobasz mu się jako kobieta, uważa Cię za pasująca do niego, widzi w Tobie potencjał intelektualny, jak i ten nieco bardziej cielesny ;)

Co do mnie czuje Księżyc 8 kielichów Królowa Monet suma Koło/Mag

sam do końca sobie nie uświadamia swoich uczuć wobec Ciebie, możesz być pewna, że Cię lubi, ale czy coś więcej, to on sam nie wie

Jak się zachowuje wobec mnie Słońce 5 kielichów Wieża As Kielichów suma Gwiazda/Siła

no tak... ogólnie jest miły, ale rozczarowuje Cię swoją postawą, długim milczeniem i potem nagłym odzewem i dawaniem nadziei, że może jednak się coś w jego zachowaniu zmieni

Co zamierza zrobić w najbliższym czasie Moc Sąd Rycerz Buław suma Pustelnik

sądzę, że niebawem się znowu odezwie i to będzie dłuższa pogawędka niż ostatnio

Co ukrywa Król Mieczy

ukrywa to, że za pewne sprawy wziął odpowiedzialność, że poszedł po rozum do głowy, na zewnątrz pokazuje luzaka, a w rzeczywistości może już dojrzał do tego, aby wziąć większą odpowiedzialność za swoje życie

Dlaczego to ukrywa 4 buław

bo jest postrzegany jako dusza towarzystwa i osoba pozbawiona zmartwień

Gość Linkinia
Napisano

Cel w stosunkach u partnera - Król Kielichów

chce, by wasza relacja była oparta na czułości, żebyś była dla niego miła i taka do rany przyłóż, osobą, na którą mógłby liczyć.

Co o mnie myśli - 2 kielichów Królowa Buław suma Umiarkowanie/Kapłan

lubi Cię to pewne, lubi też flirtować, bardzo mu się podobasz, imponujesz swoją postawą.

Co do mnie czuje - Księżyc 8 kielichów Królowa Monet suma Koło/Mag- znowu wyszło, że mu się podobam, on się może trochę mnie boi, bo nie wie co może być,ale wydaje mi się, że uważa mnie za wartościową kobietę, ma do mnie ucieczki emocjonalne...

Jak się zachowuje wobec mnie - Słońce 5 kielichów Wieża As Kielichów suma Gwiazda/Siła

pokazuje, ze chciałby, by było tak jak on chce, jak takie rozkapryszone dziecko, egoistycznie. Pokazuje się od tej strony samotnej, potrzebującej, rozechwianej, często zaskakuje, zburza spokój i powoduje, że myslisz o nim.

Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - Moc Sąd Rycerz Buław suma Pustelnik zbierze siły i się ponownie do mnie odezwie, pewnie poczuje się samotny --> będzie chciał się spotkać, pokusić, poadorować.

Co ukrywa - Król Mieczy

jest obrażony, trochę smutny; swoją inteligentną stronę, tą poważną, z refleksjami i problemami, rozterkami.

Dlaczego to ukrywa - 4 buław - bo relacja między nami jest luźna i radosna i on nie chce jej psuć zwierzeniami

Napisano

Cel w stosunkach u partnera Król Kielichów

- nie jesteś mu obojętna, z pewnością jest zauroczony, a przynajmniej chce poznać Cię bliżej ponieważ go intrygujesz. Masz w sobie to "coś", ktore go przyciągła do Ciebie i sprawia, że chce flirtować lub adorować

Co o mnie myśli 2 kielichów Królowa Buław suma Umiarkowanie/Kapłan

- myśli, że jesteś osobą o dobrym wnętrzu, z sercem na dłoni, ale także kobietą silną i emocjonalną, która budzi respekt bo potrafi huknąć jak trzeba, a na pewno odważnie wyrazić swoje zdanie co budzi jego szacnek do Ciebie. Ceni sobie znajomość z Tobą bo dostrzegł w Tobie coś więcej anizeli powierzchowność. Dostrzegł głębię...:)

Co do mnie czuje Księżyc 8 kielichów Królowa Monet suma Koło/Mag

- jeszcze nie ma sprecyzowanych uczuć...sam nie wie, a sądzi, na pewno intrygujesz go i chce Cię bliżej poznac by dowiedzieć się co poczuje. Chyba relacja zbyt świeża na precyzowanie uczuć u Pana na dany moment

Jak się zachowuje wobec mnie Słońce 5 kielichów Wieża As Kielichów suma Gwiazda/Siła

- jest miły i serdeczny, ale umie rozczarować swoim zachowaniem i zaskoczyć, w tym Asie ja widzę, że pewnie niebawem wyjdzie z jakąś inicjatywą

to już na pewno wiesz...:) Jesli miły, ale troszkę też w nim mało wiary w siebie..albo wie że nie jesteś wolna i stąd 5 kielichów?

Co zamierza zrobić w najbliższym czasie Moc Sąd Rycerz Buław suma Pustelnik

- ciągnie go do Ciebie jak ćmę do światła...bo na prawdę go zaintrygowałaś. Jesteś dla niego tajemnicą, którą pragnie odkryć i możesz być pewna, że się do Ciebie odezwie i zainicjuje rozmowę albo cos więcej :)

Co ukrywa Król Mieczy

- ukrywa że jest po przejściach i przez to zdystandowany do kobiet...pragnie zaznać nieco dobra ...był zraniony...i nadal jeszcze w nim tkwią emocje (stąd zapewne wcześniej był cień 5 kielichów obok Słońca). hm...tak sobie patrzę na całość i odnoszę wrażenie, że nie chce pokazać Ci swej słabości...chce byś widziała go jako wesołego człowieka... którym być może keidyś był...ale jest w nim smutek...ktorego nie chce pokazać z obawy, że się zniechęcisz do neigo

- otóż to...liczy na rozwoj relacji z Tobą i pogłębianie jej...dlatego może nie chcieć zdradzić Tobie swego smutku....z obawy przed Twą reakcja. Może też nie chce Cię zanudzać w swoim odczuciu albo na starcie mówić o tym co mu ciąży bo może uznawać to za mało ciekawe...na pcozątek znajomości.

Wybadaj z czasem :)

• Maestro
Napisano

- otóż to...liczy na rozwoj relacji z Tobą i pogłębianie jej...dlatego może nie chcieć zdradzić Tobie swego smutku....z obawy przed Twą reakcja. Może też nie chce Cię zanudzać w swoim odczuciu albo na starcie mówić o tym co mu ciąży bo może uznawać to za mało ciekawe...na pcozątek znajomości.

Trochę swego czasu wybadałam...Wiem, że przeszedł dużo...

Napisano

Cel w stosunkach u partnera Król Kielichów - Pan jest uczuciowym mężczyzną, chciałby otoczyć się opieką, obdarzyć uczuciem… Pan jest także skupiony bardzo na swoich emocjach, może podchodzić czasami troszkę egocentrycznie… Chciałby być ważnym mężczyzną w Twoim życiu.

Co o mnie myśli 2 kielichów Królowa Buław suma Umiarkowanie/Kapłan – Myśli, że uwielbia z Tobą przebywać, wasze rozmowy są dla pana bardzo wartościowe i jest tutaj zauroczenie Twoją osobą, robisz na nim ogromne wrażenie, działasz na niego jak magnes. Pan chciałby tę relację pogłębiać, w swoim rytmie… Widzi dobre podstawy do tego, by móc budować coś więcej…

Co do mnie czuje Księżyc 8 kielichów Królowa Monet suma Koło/Mag – Pan czuje, że coś się święci, że z tego mógłby być romans…ale jeszcze jest na etapie zaprzeczania, uciekania przed tym uczuciem…jest rozdarty… Jest Tobą zafascynowany, ale z pewnych przyczyn boi się dopuścić do siebie tę myśl, pozwolić sobie na to uczucie….

Jak się zachowuje wobec mnie Słońce 5 kielichów Wieża As Kielichów suma Gwiazda/Siła- Zachowuje się nieco zmiennie i z powyższych kart już wiemy, dlaczego… Jeśli jest miły i ciepły, to szczerze. Tylko w nim strasznie buzują emocje, skupia na nich dużą uwagę, tak jak wyszło też wcześniej…stąd pewne niespodziewane ruchy będące wynikiem jego rozdarcia, niepewności…niezdecydowania…

Co zamierza zrobić w najbliższym czasie Moc Sąd Rycerz Buław suma Pustelnik – Odnowić kontakt. Wyjdzie niespodziewanie z propozycją… Będzie chciał stawić czoła sytuacji, co będzie go trochę kosztować, ale zdobędzie się na ten ruch.

Co ukrywa Król Mieczy – Że dużo myśli ostatnio, że próbuje podejść do tej sprawy z głową, na chłodno…próbuje ;) Tak to jakoś widzę…

Dlaczego to ukrywa 4 buław – Bo nie chce psuć dobrych relacji między Wami, nie chce wprowadzać ciężkiej atmosfery…

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Co do mnie czuje Księżyc 8 kielichów Królowa Monet suma Koło/Mag – Pan czuje, że coś się święci, że z tego mógłby być romans…ale jeszcze jest na etapie zaprzeczania, uciekania przed tym uczuciem…jest rozdarty… Jest Tobą zafascynowany, ale z pewnych przyczyn boi się dopuścić do siebie tę myśl, pozwolić sobie na to uczucie….

Wiesz, jak to przeczytałam to nagle do mnie dotarło, ze możesz miec rację:) Ja mu napisałam tekst, że ...ja nie jestem na chwilę..., on odparł, że wie, że mnie wyczuł ...Ja wiem, że on to wie, że on to czuje i tez sądzę, że musi to sobie poukładać, pomyślec, przemyslec....

Gość gość5
Napisano

Jak dam radę, zweryfikuję:)))

Cel w stosunkach u partnera Król Kielichów - hm... ma sporo sentymentów do Ciebie

Co o mnie myśli 2 kielichów Królowa Buław suma Umiarkowanie/Kapłan- podobasz mu się, bardzo lubi Twoje towarzystwo, jest dokładnie takie jakiego potzrebuje i chce

Co do mnie czuje Księżyc 8 kielichów Królowa Monet suma Koło/Mag- sporo, ale chowa w sobie, nie kazuje za duzo, on sie otwiera na ta znajomość

Jak się zachowuje wobec mnie Słońce 5 kielichów Wieża As Kielichów suma Gwiazda/Siła- oooo całkiem jak ten "mój J" z jednej strony miły i uczynny ale czasami potrafi dowalic az sie odechciewa- dokładnie- bardzo ładnie to nazwałaś Inez- potrafi rozczarować........ale tu widac, że pan będzie działał w Twoim kierunku

Co zamierza zrobić w najbliższym czasie Moc Sąd Rycerz Buław suma Pustelnik to, że sie odezwie to pewne jak to że jutro sobota

Co ukrywa Król Mieczy - że potrafi byc stanowczy, jak trzeba to bronic swojego zdania, z pewnościa tez sporo przeszedł

Dlaczego to ukrywa 4 buław - bo to poczatek znajomosci i chce równowagi,