anais_33 Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 1- moja samotność sprawiedliwość ( no jakbym sama sie na nią zdecydowała ?, jest mi z nią dobrze i żle ) , 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia sad, głupiec - no są jak najbardziej 4,5 - czy znajdę intersującego partnera ksieżyc, pustelnik - no nie wiem jakoś to kipesko idzie ale chyba muszę dobrze poszukać ? 6- jak potoczy sie moje dalsze życie w tej sferze cesarz - jak najbardziej ktoś taki sie pojawi a jak inni to widzą ? Cytuj
Caliel Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 mysle ze samotnsosc dlatego ze rozwazasz za i przeciw szukasz dobrego rozwiazania, szukasz kompromisu i rownowagi sa mozliwosci usuniecia ale to przez odrzucenie tego co bylo, a powrot do przeszlosci lub rozpoczecia calkiem od nowa przypomnienie sobie siebie prawdziwej bez nalecialosci partnera znajdziesz, jak porzcisz lek przed staroscia i samotnoscia znajdziesz kogos Cytuj
Erza Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 1- moja samotność sprawiedliwość tutaj zgodziłabym się z Twoją interpretacją, że to Twój wybór, świadomy, bo możliwości są i na poznanie kogoś i na bycie z kimś 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia sad, głupiec możliwość jest zawsze, przede wszystkim otworzyć się i rozejrzeć dookoła, wyżej sprawiedliwość to 8 - symbol zamknięty, gdzie energia cały czas płynie w jednym kierunku i w jednej strukturze, tam nie ma dostępu nowa energia; w Sądzie czas to zmienić, otworzyć się i zobaczyć, że są możliwości, że są szansę i że fajni faceci nie wyginęli z dinozaurami 4,5 - czy znajdę interesującego partnera ksieżyc, pustelnik i tak i nie... tutaj wiele zależy od Twojej postawy i Twoich oczekiwań, póki co mogą pojawiać się faceci, którzy nijak do Ciebie przystają, albo Ty w nich nie dostrzeżesz tego, o co Ci chodzi; w tym miejscu warto się zastanowić, czy aby na pewno jesteś już teraz i zaraz gotowa wchodzić w poważny związek, czy może na początek lepiej wybadać najpierw teren, poznać kilku z góry nie zakładać, że to na całe życie, tylko przypatrzeć się jacy oni są, jak się zachowują, co mogą Ci dać, co Ty im możesz dać 6- jak potoczy sie moje dalsze życie w tej sferze cesarz oczywiście, że pojawi się ktoś w odpowiednim czasie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) ........................................... Edytowane 12 Września 2013 przez Inez2503 Cytuj
anais_33 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 1- moja samotność sprawiedliwość tak,jakbyś ją sama świadomie wybrała, 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia sad, głupiec - bądź bardziej spontaniczna, nie bój się nowych znajomości, dużo sie uśmiechaj i baw się życiem 4,5 - czy znajdę interesującego partnera księżyc, pustelnik - musisz wgłębić się w siebie samą, zastanowić czego może być Ci brak, czego sobie nie uświadamiasz, wejdź w siebie i uświadom sobie swoje lęki i blokady 6- jak potoczy sie moje dalsze życie w tej sferze cesarz - znjadziesz męzczyznę silnego, władczego, nie znoszącego sprzeciwu, męskiego Czy z samych AW kładłaś?? Tak, do tego rozkładu stosuje sie same AW Cytuj
Erza Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Tak, do tego rozkładu stosuje sie same AW dobrze wiedzieć bo próbowałam stawiać z całej talii i niebywałe historie zaczęły wychodzić Cytuj
anais_33 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 dobrze wiedzieć bo próbowałam stawiać z całej talii i niebywałe historie zaczęły wychodzić domyślam sie:D Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność sprawiedliwość ( no jakbym sama sie na nią zdecydowała ?, jest mi z nią dobrze i żle ) Przede wszystkim widac tu takie zdystansowanie emocjonalne. Sprawiedliwosc nie jest dobra dla uczuc, moze co najwyzej byc zrodlem rownowagi uczuc i rozsadku, ale nigdy nie da przewagi dla uczuc. Ty patrzysz na te swoja samotnosc wiec tak z dystansem, w sposob dosc chlodny nawet (zauwaz, ze Sprawiedliwosc w AM kojarzona jest takze z Krolowa Mieczy) i wiesz, ze cos tam z czegos wynika, ze w zasadzie nic nie bierze sie z niczego a tym, kto ja moze zakonczyc, jest Ty i tylko Ty. , 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia sad, głupiec - no są jak najbardziej Oczywiscie, ze mozliwosci sa. Jednak... Sad wskazuje na koniecznosc spojrzenia na swoje dotychczasowe zycie i zrozumienia pewnych zaleznosci, ktore do tej pory w nim zachodzily. Co jest tym, co doprowadzilo do terazniejszej sytuacji. Dalej masz Glupca, wiec jak najbardziej wyruszenie na przeciw nowemu, ale w Sadzie rozumiejac, to co bylo do tej pory, musisz to tez zakonczyc, odciac sie od tego i ruszyc smialo w Glupcu. Calkowicie nowa, nowonarodzona, bez opierania sie na wczesniejszych doswiadczeniach. Z podsumu HB wychodzi Ci tu Sad i Kaplanka. To zaufanie przede wszystkim i umiejetnosc "dac sie poprowadzic", jednoczesnie ufajac sobie, ze jak co, Twoja intuicja Tobie wystarczy. Biorac pod uwage Sprawiedliwosc wyzej, to bylby krok do przodu. Zostawilabys wtedy za soba pewnego rodzaju przeintelektualizowanie i ruszyla tak lekko, ufnie... 4,5 - czy znajdę intersującego partnera ksieżyc, pustelnik - no nie wiem jakoś to kipesko idzie ale chyba muszę dobrze poszukać ? Ciekawe karty. Tak, poznasz. Mozliwe, ze nawet przez internet. Mezczyzne samotnego, ale powaznego. Mozliwe, ze przyzwyczajonego do swojej samotnosci i niekoniecznie towarzyskiego. Jednak dosc stabilnego i powaznego. W podsumie HB masz znowu Eremite. Znajomosc ta bedzie wymagala z Twojej strony dosc powaznego podejscia i bycia w zgodzie ze swoimi priorytetami 6- jak potoczy sie moje dalsze życie w tej sferze cesarz - jak najbardziej ktoś taki sie pojawi Nic nie bedzie na hop siup. Znajomosc z panem dosc powaznym, jw, ale i takim, ktory ustanawia reguly. Mysle, ze znajomosc, jej przebieg, bedzie w duzym stopniu zalezal od tego pana. To on, jak to Cesarz, bedzie nadawal jej ton. Ze swojej strony powinnas patrzec na te znajomosc poza emocjami, dosc chlodno, ale tez praktycznie. Jak wyzej w Eremicie, zastanowic sie, czego chcesz i byc w zgodzie ze soba, tak tu HB wskazuje na koniecznosc wyciagania praktycznych wnioskow, co da mi ta znajomosc, co wprowadzi w moje zycie? A moze wprowadzic duzo: np. stabilizacje, kto wie tez czy nie formalizacje relacji. Cesarz konkretny, nie puszcza slow na wiatr. 1 Cytuj
anais_33 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Przede wszystkim widac tu takie zdystansowanie emocjonalne. Sprawiedliwosc nie jest dobra dla uczuc, moze co najwyzej byc zrodlem rownowagi uczuc i rozsadku, ale nigdy nie da przewagi dla uczuc. Ty patrzysz na te swoja samotnosc wiec tak z dystansem, w sposob dosc chlodny nawet (zauwaz, ze Sprawiedliwosc w AM kojarzona jest takze z Krolowa Mieczy) i wiesz, ze cos tam z czegos wynika, ze w zasadzie nic nie bierze sie z niczego a tym, kto ja moze zakonczyc, jest Ty i tylko Ty. , Oczywiscie, ze mozliwosci sa. Jednak... Sad wskazuje na koniecznosc spojrzenia na swoje dotychczasowe zycie i zrozumienia pewnych zaleznosci, ktore do tej pory w nim zachodzily. Co jest tym, co doprowadzilo do terazniejszej sytuacji. Dalej masz Glupca, wiec jak najbardziej wyruszenie na przeciw nowemu, ale w Sadzie rozumiejac, to co bylo do tej pory, musisz to tez zakonczyc, odciac sie od tego i ruszyc smialo w Glupcu. Calkowicie nowa, nowonarodzona, bez opierania sie na wczesniejszych doswiadczeniach. Z podsumu HB wychodzi Ci tu Sad i Kaplanka. To zaufanie przede wszystkim i umiejetnosc "dac sie poprowadzic", jednoczesnie ufajac sobie, ze jak co, Twoja intuicja Tobie wystarczy. Biorac pod uwage Sprawiedliwosc wyzej, to bylby krok do przodu. Zostawilabys wtedy za soba pewnego rodzaju przeintelektualizowanie i ruszyla tak lekko, ufnie... Ciekawe karty. Tak, poznasz. Mozliwe, ze nawet przez internet. Mezczyzne samotnego, ale powaznego. Mozliwe, ze przyzwyczajonego do swojej samotnosci i niekoniecznie towarzyskiego. Jednak dosc stabilnego i powaznego. W podsumie HB masz znowu Eremite. Znajomosc ta bedzie wymagala z Twojej strony dosc powaznego podejscia i bycia w zgodzie ze swoimi priorytetami Nic nie bedzie na hop siup. Znajomosc z panem dosc powaznym, jw, ale i takim, ktory ustanawia reguly. Mysle, ze znajomosc, jej przebieg, bedzie w duzym stopniu zalezal od tego pana. To on, jak to Cesarz, bedzie nadawal jej ton. Ze swojej strony powinnas patrzec na te znajomosc poza emocjami, dosc chlodno, ale tez praktycznie. Jak wyzej w Eremicie, zastanowic sie, czego chcesz i byc w zgodzie ze soba, tak tu HB wskazuje na koniecznosc wyciagania praktycznych wnioskow, co da mi ta znajomosc, co wprowadzi w moje zycie? A moze wprowadzic duzo: np. stabilizacje, kto wie tez czy nie formalizacje relacji. Cesarz konkretny, nie puszcza slow na wiatr. piękna intrpretacja Sacralko dziekuję Cytuj
Gość ANEZ Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1.Moja samotność Sprawiedliwość - nie dokonałaś właściwego osądu dotychczasowego życia , nie możesz uwolnić się od przeszłości, bo to jest ciężkie. ale to sa więzy, które nie pozwalają Ci spojrzeć inaczej na życie. 2,3 jakie sa możliwości jej usunięcia? sąd, głupiec - Sąd zawsze każe działać, więc zacznij to robić, powróć do swoich marzeń, planów, które może miałaś kiedyś i tylko na tym się skończyło. Podejdz do wielu problemów na luzie, spontanicznie. 4,5 czy znajdę interesującego partnera? Księżyc, Pustelnik - cierpliwości, są możliwości ale jak się otworzysz na inne życie. Ty potrzebujesz tradycjonalisty i on jest, tylko wyjdz mu naprzeciw. 6.jak potoczy się dalsze moje życie w tej sferze? cesarz - w przypadku kobiet ta karta oznacza poznanie tego "właściwego" mężczyznę, czego Ci serdecznie życzę. Cytuj
Kędry Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność sprawiedliwość ( no jakbym sama sie na nią zdecydowała ?, jest mi z nią dobrze i żle ), 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia sad, głupiec - no są jak najbardziej 4,5 - czy znajdę intersującego partnera ksieżyc, pustelnik - no nie wiem jakoś to kipesko idzie ale chyba muszę dobrze poszukać ? 6- jak potoczy sie moje dalsze życie w tej sferze cesarz - jak najbardziej ktoś taki sie pojawi 1 -przyczyny Twojej samotności określa SS "Samotny człowiek pogrążony w głębokim smutku. Anioły niezauważone przychodzą mu z pomocą" Otóż czujesz się przygnębiona i i samotna. wydaje Ci się że sięgnęłaś dna i teraz zastanawiasz się, czy kiedykolwiek to wszystko ulegnie poprawie. Symol zachęca Cie, abyś porzuciła przeszłość i otworzyla się na pomoc, która może przyjść znikąd, np, w snach możesz otrzymać wskazówki co robić. Zaufaj Opatrzności.Mogą to też być zyczliwi ludzie. Był to i jest nadal dla Ciebie trudny czas , ale nie skupiaj się na smutku - popatrz na to wszystko z szerszej perspektywy a dostrzeżesz światełko w tunelu. 2-3178 stopień Panny - "Łysy mężczyzna w mundurze przejął władzę" samotność możesz pokonać wtedy, gdy przejmiesz odważnie ster życia w swoje ręce. Określ swoje stanowisko i pokieruj biegiem zdarzeń. Musisz stać się sternikiem. Nie ulegaj naciskom. 4-5 - SS 194 stopień wagi "Mężczyzna zażywa sjesty w skwarze południa" Otóż poznasz, ale jeszcze nie teraz - człowiek którego poznasz na chwilę obecną "odpoczywa" czyli albo zamyka swoją przeszłość, która dobrze dała mu we znaki albo przeznacza wolny czas na regenerację sił, wewnętrzny rozwój, który rozjaśnia mu umysł. Inna opcja - jeżeli kogoś takiego znasz, nie naciskaj, poczekaj, a wszystko się ułoży. - kolejna opcja - moze to ty jesteś niegotowa i dlatego mężczyzna odpoczywa, czeka, aby dokończyć "pracę" - czyli zdobyć Ciebie. 6 - SS 226 stopiń skorpiona " Twarz dziewczyny rozkwitająca uśmiechem" piękny symbol i bardzo dobrze wróżący Powoli będziesz pozbywać się dylematów, które Cie trapiły - nadchodzi przełom w Twoim życiu - przecież uśmiech nie pojawia się na smutnej twarzy. Pozytywne zmiany wewnątrz pięknie malują się również na obliczu. Będziesz przełamywać lody- taki wewnętrzny chłód, którym może podświadomie zniechęcasz do siebie ludzi. Uwierz - uśmiech potrafi zdziałać cuda i przyciagnąć szczęście 1 Cytuj
anais_33 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność sprawiedliwość ( no jakbym sama sie na nią zdecydowała ?, jest mi z nią dobrze i żle ), 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia sad, głupiec - no są jak najbardziej 4,5 - czy znajdę intersującego partnera ksieżyc, pustelnik - no nie wiem jakoś to kipesko idzie ale chyba muszę dobrze poszukać ? 6- jak potoczy sie moje dalsze życie w tej sferze cesarz - jak najbardziej ktoś taki sie pojawi 1 -przyczyny Twojej samotności określa SS "Samotny człowiek pogrążony w głębokim smutku. Anioły niezauważone przychodzą mu z pomocą" Otóż czujesz się przygnębiona i i samotna. wydaje Ci się że sięgnęłaś dna i teraz zastanawiasz się, czy kiedykolwiek to wszystko ulegnie poprawie. Symol zachęca Cie, abyś porzuciła przeszłość i otworzyla się na pomoc, która może przyjść znikąd, np, w snach możesz otrzymać wskazówki co robić. Zaufaj Opatrzności.Mogą to też być zyczliwi ludzie. Był to i jest nadal dla Ciebie trudny czas , ale nie skupiaj się na smutku - popatrz na to wszystko z szerszej perspektywy a dostrzeżesz światełko w tunelu. 2-3178 stopień Panny - "Łysy mężczyzna w mundurze przejął władzę" samotność możesz pokonać wtedy, gdy przejmiesz odważnie ster życia w swoje ręce. Określ swoje stanowisko i pokieruj biegiem zdarzeń. Musisz stać się sternikiem. Nie ulegaj naciskom. 4-5 - SS 194 stopień wagi "Mężczyzna zażywa sjesty w skwarze południa" Otóż poznasz, ale jeszcze nie teraz - człowiek którego poznasz na chwilę obecną "odpoczywa" czyli albo zamyka swoją przeszłość, która dobrze dała mu we znaki albo przeznacza wolny czas na regenerację sił, wewnętrzny rozwój, który rozjaśnia mu umysł. Inna opcja - jeżeli kogoś takiego znasz, nie naciskaj, poczekaj, a wszystko się ułoży. - kolejna opcja - moze to ty jesteś niegotowa i dlatego mężczyzna odpoczywa, czeka, aby dokończyć "pracę" - czyli zdobyć Ciebie. 6 - SS 226 stopiń skorpiona " Twarz dziewczyny rozkwitająca uśmiechem" piękny symbol i bardzo dobrze wróżący Powoli będziesz pozbywać się dylematów, które Cie trapiły - nadchodzi przełom w Twoim życiu - przecież uśmiech nie pojawia się na smutnej twarzy. Pozytywne zmiany wewnątrz pięknie malują się również na obliczu. Będziesz przełamywać lody- taki wewnętrzny chłód, którym może podświadomie zniechęcasz do siebie ludzi. Uwierz - uśmiech potrafi zdziałać cuda i przyciagnąć szczęście podpisuję sie w 100% dziekuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi