Jasminex Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam Zrobiłam rozkład - Klepsydra na ten rok, pytałam o uczucia. Bardzo będę wdzięczna za pomoc. 1----------2-----------3 Ogólny rzut oka na to, co ważne w momencie rozkładu Sprawiedliwość----Cesarzowa----As mieczy Te karty mi mówią o dążeniu do samorealizacji i niezależności. Czas determinacji i dążenia do celu, zastanowienie się nad pewnymi sprawami i chęć ich wyjaśnienia. Czas walki o swoją niezależność. 4--------------------5 Możliwości i okazje, które będzie można wykorzystać 2 Buław-------------Giermek Kielichów Być może ktoś jest w moim otoczeniu, kto jest mną zainteresowany, ale waha się i czuje lęk. Nie ujawnia swoich uczuć. Być może powinnam przejąć inicjatywę? 6----------------- Przeznaczenie Cesarz Spotkanie odpowiedniego mężczyzny 7---------------------8 Osiągnięcia i efekty I półrocza 8 Kielichów-----------Król Mieczy Uda mi się pogodzić z przeszłością, utratą, rozstrzygnięcie pewnej sprawy, jakaś poważna rozmowa, dzięki której łatwiej będzie mi się pogodzić ze stratą. 9--------------10--------------11 Ogólny rzut oka, na to co w II połowie 7 Buław------As Kielichów------Wisielec Dązenie do celu, szansa nowego uczuci, pojawienie się kogoś, ale na rozwój tych uczuć trzeba będzie poczekać. Bardzo będę wdzięczna za pomoc. Ta interpretacja sprawiła mi pewne trudności. Pozdrawiam Jasmina Cytuj
Jasminex Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 Czy ktoś ma jakiś pomysł na ten rozkład ? Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 jesteś w związku czy sama? Napisz krótko o swej aktualnej sytacji by rozkład napisali interpretujący poprawnie nie każ nam proszę zgadywać :] Cytuj
Jasminex Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 jestem sama, 0,5 roku temu rozstałam się z chłopakiem Cytuj
Jasminex Napisano 20 Lipca 2013 Autor Napisano 20 Lipca 2013 Czy ktoś mógłby mi pomóc zinterpretować ten rozkład:)? Cytuj
Gość e Napisano 20 Lipca 2013 Napisano 20 Lipca 2013 Widać już po pierwszych kartach, że czasy Cesarzowej się skończyły. Ze Cesarza już nie ma. I to teraz w Twoim serduchu dominuje i główce też (; Dążenie do niezależności, ale przede wszystko równowagi. Odnalezieniu się w sytuacji w jakiej się znalazłaś - czyli byciu samej, nauczeniu się żyć samej - na ten czas oczywiście (; Bo już kolejne karty wg mnie pokazuję, że pojawi się jakiś Giermek Kielichów który da Ci trochę do myślenie i do pozastanawiania się czy może ten Giermek zastąpi Ci byłego partnera. Tylko tutaj 2 buław pokazuje jakbyś miała wątpliwości takie porównywanie byłego i Giermka. (; A przeznaczenie - no o wymarzonego mężczyznę na Twoim miejscu to bym się nie martwiła bo prędzej czy później pojawi się ten wymarzony Cesarz. Jednak do 1 półrocza nadal będziesz wspominać byłego partnera, wiesz jak to jest wspomnienia, nadal oś jeszcze w sercu się tli, takie rozmyślanie i rozdrapywanie starych ran z jednoczesnym staraniem się aby jak najszybciej się zabliźniły. Stąd powinnaś by uważna aby zauważyć Giermka, który prawdopodobnie pojawi się w drugim półroczu - As Pucharów - jednak Ty nadal będziesz walczyć sama ze sobą i ze wspomnieniami. Każdy w życiu kiedyś przechodził taką lekcję jak rozstanie - łatwo nie jest i często nasza przeszłość przesłania nam szansy - zbyt mocno skupiamy się na przeszłości nie zauważając tego co jest teraz. Każdy potrzebuje czasu inni więcej inni mniej i ten Wisielec skłaniałby mnie do tego, że jednak Ty postąpisz zgodnie z powiedzeniem " Poczekam, będzie co ma być". No i pamiętaj - karty to jedno a Twoja wolna wola to drugie - więc może czasami warto zrobić na przekór kartom? (; Cytuj
Jasminex Napisano 20 Lipca 2013 Autor Napisano 20 Lipca 2013 Bardzo dziękuję e !!! Jestem pod wrażeniem, bo wszystko co napisałaś to prawda ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi