Skocz do zawartości

To jeszcze jedno..

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Skoro się rozszalałam...Dziękuję Linkinii jak zwykle :) za karty...

Jego uczucia do mnie (ogólnie co do mnie w ogóle czuje)

As Kielichów 2 kielichów 3 mieczy suma Cesarz

jest zauroczony to pewne, lubi mnie, ale w tej 3 mieczy coś go kłuje, może świadomość, że nie ma jak się spotkać?

Napisano
Skoro się rozszalałam...Dziękuję Linkinii jak zwykle :) za karty...

Jego uczucia do mnie (ogólnie co do mnie w ogóle czuje)

As Kielichów 2 kielichów 3 mieczy suma Cesarz

jest zauroczony to pewne, lubi mnie, ale w tej 3 mieczy coś go kłuje, może świadomość, że nie ma jak się spotkać?

Potencjał na rozwój uczucia jest - a w jaki sposób zostanie on wykorzystany to już zalezy od Was - Pan jest chyba uczuciowy i wrażliwy więc boi się zranienia dlatego jeszcze nie zdecydował się na poważniejsze kroki i stąd jego milczenie.

Napisano

bardzo ładny potencjał na rozwój, kiełkują w nim uczucia dobre i czyste oraz pragnienie na pogłębianie tych emocji w sobie poprzez spotkania wspólne i snuci wizji dalszej relacji. W jego umyśle są piękne pragnienia z Tobą związane, jednakże te pragnienia hamowane są przez negatywne jego myslenie, obawia się rozczarowania, zranienia być może z powodu przeszłych wydarzeń jakich doznał albo wie, że może nie być w Waszej relacji tak łatwo z uwagi na skomplikowaną sytuacje.