Maestro Inez2503 Napisano 22 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 22 Kwietnia 2013 Skoro się rozszalałam...Dziękuję Linkinii jak zwykle za karty... Jego uczucia do mnie (ogólnie co do mnie w ogóle czuje) As Kielichów 2 kielichów 3 mieczy suma Cesarz jest zauroczony to pewne, lubi mnie, ale w tej 3 mieczy coś go kłuje, może świadomość, że nie ma jak się spotkać? Cytuj
Kędry Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Skoro się rozszalałam...Dziękuję Linkinii jak zwykle za karty... Jego uczucia do mnie (ogólnie co do mnie w ogóle czuje) As Kielichów 2 kielichów 3 mieczy suma Cesarz jest zauroczony to pewne, lubi mnie, ale w tej 3 mieczy coś go kłuje, może świadomość, że nie ma jak się spotkać? Potencjał na rozwój uczucia jest - a w jaki sposób zostanie on wykorzystany to już zalezy od Was - Pan jest chyba uczuciowy i wrażliwy więc boi się zranienia dlatego jeszcze nie zdecydował się na poważniejsze kroki i stąd jego milczenie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 bardzo ładny potencjał na rozwój, kiełkują w nim uczucia dobre i czyste oraz pragnienie na pogłębianie tych emocji w sobie poprzez spotkania wspólne i snuci wizji dalszej relacji. W jego umyśle są piękne pragnienia z Tobą związane, jednakże te pragnienia hamowane są przez negatywne jego myslenie, obawia się rozczarowania, zranienia być może z powodu przeszłych wydarzeń jakich doznał albo wie, że może nie być w Waszej relacji tak łatwo z uwagi na skomplikowaną sytuacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi