Skocz do zawartości

Maj u Linkinii

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji :bukiet:

Maj

1-10 dnia miesiącaUmiarkowanie

Czas spokoju, harmonii, dobrego humoru, zadowolenia, odpoczynku.

10-20 dnia miesiącaAs denarów, 7 buław

Będę musiała się postarać, aby coś osiągnąć. Będę widziała możliwości i postaram się je wykorzystać, ale do tego potrzebna będzie taktyka, determinacja.

20-31 dnia miesiącaSłońce

Dobry, radosny czas spełnienia, beztroska, realizacja planów, wiara w siebie.

Uczucia5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec

Nic się nie będzie działo. Będzie mi brakowało miłości, posmucę się, ale uzbroję się w cierpliwość i będę czekała na lepszy czas.

PrzyjaźnieKról kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik

Dużo zaufania, wzajemnej pomocy i troski, kontakty, spotkania, zadowolenie, imprezowanie.

Nieoczekiwane 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła

Hmm… szczęście, zadowolenie, spotkania z bliskimi mi osobami, czyli pewnie dobra zabawa w Juwenalia okraszona alkoholem ;) może z grupą osób, z którą nie wierzę, że się spotkam…

Ogólny nastrój miesiąca As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie

Generalnie dobry czas, z możliwościami, z przyjaźnią, która podniesie mnie na duchu. Z jakimiś wysiłkami intelektualnymi, w końcu pierwsze zaliczenia będą itp. Myślę, że nie zmieni się zbytnio mój świat, będzie to, co jest ;)

• Maestro
Napisano

Maj

1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie

spokojnie, harmonijnie, radośnie, bez szaleństw, ale ta karta kojarzy mi się z błogością...

10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław

troche nerwów z nauką związanych, może zawalczysz o jakies praktyki, itp.

20-31 dnia miesiąca – Słońce

Bardzo miły, cieply okres, może na dworze zaczną się upały co Ciebie ucieszy

Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec

wyczekiwanie na miłośc, myslę, że ktoś Ciebie będzie namawiał do grzechu, ale stwierdzisz, że co jak co, ale wolisz jednak z miłości..

Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik

ktoś bliski się odezwie, badź będzie przy Tobie, odczujesz jego wsparcie

Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła

Moze być fajna, studencka impreza:))

Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie

ogólnie to będzie czas odpoczynku w gronie tych, których juz znasz, może być okres wytęzonej pracy umysłowej, jakieś wyzwanie, które będziesz musiała podjąc, ale to moze też być tylko impuls

Napisano

Maj

PrzyjaźnieKról kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik

Ogólny nastrój miesiąca As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie

wychodzac z ostatniej pozycji (ogolny nastroj miesiaca) i przygladajac sie reszcie, to bym powiedziala, ze pokaze Ci sie szansa na uczucie, ale ja odrzucisz, stlumisz

bedziesz sie czula po bezpiecznej stronie, utrzymujac z ta osoba uklady przyjacielskie

niepowiedziane, ze on sprobuje wlasnie rozwinac Wasza znajomosc -a Ty sie wycofasz na upatrzone pozycje, moze bojac sie stracic te znajomosc

Napisano

Pierwsza dekada - bardzo spokojnie zapowiada się czas, może ogarnąć Cię takie błogie rozleniwienie

Druga dekada - tutaj mogą pojawić się jakieś nowe możliwości na gruncie zawodowym, o które postanowisz zawalczyć

Trzecia dekada - zaczniesz się dosłownie i w przenośni ogrzewać w słoneczku, mogą pojawić się jakieś nowe znajomości, nawet przyjaźnie, bardzo cieplutko będzie na serduchu.

w uczuciach - możesz odczuwać osamotnienie, dlatego pragnienie uczucia będzie silne - ale nic konkretnego się nie zadzieje.

w przyjaźni - będziesz mogła z kimś szczerze porozmawiać, wyrzucić to co leży Ci na wątrobie

nieoczekiwanie - miłe spotkanie w gronie znajomych - niewykluczona dobra zabawa i dużo wrażeń

Ogólny nastrój miesiaca - mogą pojawić się różne propozycje a Ty będziesz miała problem podjęciem nowych wyzwań -takie trochę miotanie się wahanie jak i co zrobić

Gość gość5
Napisano

Maj

relaks na całego- bez wiekszych wstrząsów

pojawi sie szansa na zarobek, posadka o która tzreba bedzie zawalczyc, lub nowa znajomość na horyzoncie

radośc inie- ja bym się skloniła bardziej, że to w pracy/szkole

chyba bedzie Ci brakowało bratniej duszy.... ( a nie było jakiegoś pana jakis czas temu- co to sie zaczynało cos interesujacego? )

tu wszystko ok, tylko mam wrazenie, że jak nigoko obok Ciebie nie bedzie to tylko dlatego, że sama czasami się usuniesz w cień

Hmm… szczęście, zadowolenie, spotkania z bliskimi mi osobami, czyli pewnie dobra zabawa w Juwenalia okraszona alkoholem ;) może z grupą osób, z którą nie wierzę, że się spotkam…- może tak byc jak piszesz- spotkanie z ludzmi- 10 kielichów to grupa ludzi- 10 denarow- tych z miejsca obecnego przebywania -poza tym kielichy to i płyny .... bedzie gorrrąco w tym Diable :P

raczej skupienie na nauce, przeplatane spotkaniami z tymi, których lubisz :)

Napisano

Maj

raczej spokojnie i miło, bez większych zawirowań i zmian

okres wytężonej pracy i próba uporządkowania tego, co się do tej pory nazbierało, może jakieś zaliczenia na uczelni? albo zbieranie materiałów, kserówek

zbieranie plonów z poprzednich dni, bardzo miły okres, ciepły i spędzony w miłej atmosferze, dużo przebywania na świeżym powietrzu

jakieś rozczarowanie, albo tez próba uzdrowienia swoich uczuć, pogodzenie się ze stanem faktycznym i czekanie na lepsze czasy

Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik

dużo będzie się działo, imprezy, spotkania, wyjścia, może też plany wspólnej nauki, które zakończą się jednak na planach, bo pogoda będzie sprzyjała wyjściom i zabawie; być może poznanie poznanie kogoś nowego; kontakty z innymi wpłyną na Twój rozwój wewnętrzny, być może dostrzeżesz w sobie coś, o czym wcześniej nie zdawałaś sobie sprawy

dużo zadowolenia zarówno w kontaktach z innymi, jak z pracy własnej, możesz bardzo dużo osiągnąć np. w nauce

Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie

po trochu wszystkiego, i dobrej zabawy, odpoczynku, słońca, jak i trochę zajęcia się obowiązkami

• 1 miesiąc temu...
Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA

Bardzo wam dziękuję! :bukiet:

Maj

Czas spokoju, harmonii, dobrego humoru, zadowolenia, odpoczynku.

Będę musiała się postarać, aby coś osiągnąć. Będę widziała możliwości i postaram się je wykorzystać, ale do tego potrzebna będzie taktyka, determinacja.

Dobry, radosny czas spełnienia, beztroska, realizacja planów, wiara w siebie.

Nic się nie będzie działo. Będzie mi brakowało miłości, posmucę się, ale uzbroję się w cierpliwość i będę czekała na lepszy czas. -> było dwóch panów, o których dużo myślałam i delikatne sygnały były wysyłane z obu stron, jednak nic konkretnego się nie działo.

Dużo zaufania, wzajemnej pomocy i troski, kontakty, spotkania, zadowolenie, imprezowanie.

Hmm… szczęście, zadowolenie, spotkania z bliskimi mi osobami, czyli pewnie dobra zabawa w Juwenalia okraszona alkoholem ;) może z grupą osób, z którą nie wierzę, że się spotkam… --> tutaj karty pokazały: nieoczekiwaną imprezę, na której wypiłam za dużo i to, co napisałam ;) Juwenalia były bez alkoholu.

Generalnie dobry czas, z możliwościami, z przyjaźnią, która podniesie mnie na duchu. Z jakimiś wysiłkami intelektualnymi, w końcu pierwsze zaliczenia będą itp. Myślę, że nie zmieni się zbytnio mój świat, będzie to, co jest ;)

Maj

spokojnie, harmonijnie, radośnie, bez szaleństw, ale ta karta kojarzy mi się z błogością... --> błogość wrażeń koncertowych i długiego weekendu majowego w domu ;)

troche nerwów z nauką związanych, może zawalczysz o jakies praktyki, itp. --> były nerwy związane z nauką i praktykami, tak.

Bardzo miły, cieply okres, może na dworze zaczną się upały co Ciebie ucieszy

wyczekiwanie na miłośc, myslę, że ktoś Ciebie będzie namawiał do grzechu, ale stwierdzisz, że co jak co, ale wolisz jednak z miłości..

ktoś bliski się odezwie, badź będzie przy Tobie, odczujesz jego wsparcie --> to jemu moje wsparcie było bardzo potrzebne. Super trafiłaś ;)

Moze być fajna, studencka impreza:))

ogólnie to będzie czas odpoczynku w gronie tych, których juz znasz, może być okres wytęzonej pracy umysłowej, jakieś wyzwanie, które będziesz musiała podjąc, ale to moze też być tylko impuls

Maj

wychodzac z ostatniej pozycji (ogolny nastroj miesiaca) i przygladajac sie reszcie, to bym powiedziala, ze pokaze Ci sie szansa na uczucie, ale ja odrzucisz, stlumisz

bedziesz sie czula po bezpiecznej stronie, utrzymujac z ta osoba uklady przyjacielskie

niepowiedziane, ze on sprobuje wlasnie rozwinac Wasza znajomosc -a Ty sie wycofasz na upatrzone pozycje, moze bojac sie stracic te znajomosc

--> Jeden kolega dawał mi wyraźne sygnały, że chciałby nasza znajomość z koleżeńskiej przerodzić w poważniejsza, ale ja nie chcę nic zmianiać, dlatego zachowuję dystans i upatrzoną pozycję ;)

Pierwsza dekada - bardzo spokojnie zapowiada się czas, może ogarnąć Cię takie błogie rozleniwienie

Druga dekada - tutaj mogą pojawić się jakieś nowe możliwości na gruncie zawodowym, o które postanowisz zawalczyć --> praktyki

Trzecia dekada - zaczniesz się dosłownie i w przenośni ogrzewać w słoneczku, mogą pojawić się jakieś nowe znajomości, nawet przyjaźnie, bardzo cieplutko będzie na serduchu.

w uczuciach - możesz odczuwać osamotnienie, dlatego pragnienie uczucia będzie silne - ale nic konkretnego się nie zadzieje.

w przyjaźni - będziesz mogła z kimś szczerze porozmawiać, wyrzucić to co leży Ci na wątrobie

nieoczekiwanie - miłe spotkanie w gronie znajomych - niewykluczona dobra zabawa i dużo wrażeń

Ogólny nastrój miesiaca - mogą pojawić się różne propozycje a Ty będziesz miała problem podjęciem nowych wyzwań -takie trochę miotanie się wahanie jak i co zrobić

Maj

relaks na całego- bez wiekszych wstrząsów

pojawi sie szansana zarobek, posadka o która tzreba bedzie zawalczyc, lub nowa znajomość na horyzoncie

radośc inie- ja bym się skloniła bardziej, że to w pracy/szkole

chyba bedzie Ci brakowało bratniej duszy.... ( a nie było jakiegoś pana jakis czas temu- co to sie zaczynało cos interesujacego? ) --> był pan, ale nic nie wyszło :(

tu wszystko ok, tylko mam wrazenie, że jak nigoko obok Ciebie nie bedzie to tylko dlatego, że sama czasami się usuniesz w cień

Hmm… szczęście, zadowolenie, spotkania z bliskimi mi osobami, czyli pewnie dobra zabawa w Juwenalia okraszona alkoholem ;) może z grupą osób, z którą nie wierzę, że się spotkam…- może tak byc jak piszesz- spotkanie z ludzmi- 10 kielichów to grupa ludzi- 10 denarow- tych z miejsca obecnego przebywania -poza tym kielichy to i płyny .... bedzie gorrrąco w tym Diable :P

raczej skupienie na nauce, przeplatane spotkaniami z tymi, których lubisz :)

Maj

raczej spokojnie i miło, bez większych zawirowań i zmian

okres wytężonej pracy i próba uporządkowania tego, co się do tej pory nazbierało, może jakieś zaliczenia na uczelni? albo zbieranie materiałów, kserówek

zbieranie plonów z poprzednich dni, bardzo miły okres, ciepły i spędzony w miłej atmosferze, dużo przebywania na świeżym powietrzu

jakieś rozczarowanie, albo tez próba uzdrowienia swoich uczuć, pogodzenie się ze stanem faktycznym i czekanie na lepsze czasy

dużo będzie się działo, imprezy, spotkania, wyjścia, może też plany wspólnej nauki, które zakończą się jednak na planach, bo pogoda będzie sprzyjała wyjściom i zabawie; być może poznanie poznanie kogoś nowego; kontakty z innymi wpłyną na Twój rozwój wewnętrzny, być może dostrzeżesz w sobie coś, o czym wcześniej nie zdawałaś sobie sprawy

dużo zadowolenia zarówno w kontaktach z innymi, jak z pracy własnej, możesz bardzo dużo osiągnąć np. w nauce

po trochu wszystkiego, i dobrej zabawy, odpoczynku, słońca, jak i trochę zajęcia się obowiązkami