Gość Linkinia Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Bardzo proszę o pomoc w interpretacji Maj 1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie Czas spokoju, harmonii, dobrego humoru, zadowolenia, odpoczynku. 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław Będę musiała się postarać, aby coś osiągnąć. Będę widziała możliwości i postaram się je wykorzystać, ale do tego potrzebna będzie taktyka, determinacja. 20-31 dnia miesiąca – Słońce Dobry, radosny czas spełnienia, beztroska, realizacja planów, wiara w siebie. Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec Nic się nie będzie działo. Będzie mi brakowało miłości, posmucę się, ale uzbroję się w cierpliwość i będę czekała na lepszy czas. Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik Dużo zaufania, wzajemnej pomocy i troski, kontakty, spotkania, zadowolenie, imprezowanie. Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła Hmm… szczęście, zadowolenie, spotkania z bliskimi mi osobami, czyli pewnie dobra zabawa w Juwenalia okraszona alkoholem może z grupą osób, z którą nie wierzę, że się spotkam… Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie Generalnie dobry czas, z możliwościami, z przyjaźnią, która podniesie mnie na duchu. Z jakimiś wysiłkami intelektualnymi, w końcu pierwsze zaliczenia będą itp. Myślę, że nie zmieni się zbytnio mój świat, będzie to, co jest Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 22 Kwietnia 2013 Maj 1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie spokojnie, harmonijnie, radośnie, bez szaleństw, ale ta karta kojarzy mi się z błogością... 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław troche nerwów z nauką związanych, może zawalczysz o jakies praktyki, itp. 20-31 dnia miesiąca – Słońce Bardzo miły, cieply okres, może na dworze zaczną się upały co Ciebie ucieszy Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec wyczekiwanie na miłośc, myslę, że ktoś Ciebie będzie namawiał do grzechu, ale stwierdzisz, że co jak co, ale wolisz jednak z miłości.. Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik ktoś bliski się odezwie, badź będzie przy Tobie, odczujesz jego wsparcie Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła Moze być fajna, studencka impreza:)) Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie ogólnie to będzie czas odpoczynku w gronie tych, których juz znasz, może być okres wytęzonej pracy umysłowej, jakieś wyzwanie, które będziesz musiała podjąc, ale to moze też być tylko impuls Cytuj
alathea Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Maj 1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław 20-31 dnia miesiąca – Słońce Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie wychodzac z ostatniej pozycji (ogolny nastroj miesiaca) i przygladajac sie reszcie, to bym powiedziala, ze pokaze Ci sie szansa na uczucie, ale ja odrzucisz, stlumisz bedziesz sie czula po bezpiecznej stronie, utrzymujac z ta osoba uklady przyjacielskie niepowiedziane, ze on sprobuje wlasnie rozwinac Wasza znajomosc -a Ty sie wycofasz na upatrzone pozycje, moze bojac sie stracic te znajomosc Cytuj
Kędry Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Pierwsza dekada - bardzo spokojnie zapowiada się czas, może ogarnąć Cię takie błogie rozleniwienie Druga dekada - tutaj mogą pojawić się jakieś nowe możliwości na gruncie zawodowym, o które postanowisz zawalczyć Trzecia dekada - zaczniesz się dosłownie i w przenośni ogrzewać w słoneczku, mogą pojawić się jakieś nowe znajomości, nawet przyjaźnie, bardzo cieplutko będzie na serduchu. w uczuciach - możesz odczuwać osamotnienie, dlatego pragnienie uczucia będzie silne - ale nic konkretnego się nie zadzieje. w przyjaźni - będziesz mogła z kimś szczerze porozmawiać, wyrzucić to co leży Ci na wątrobie nieoczekiwanie - miłe spotkanie w gronie znajomych - niewykluczona dobra zabawa i dużo wrażeń Ogólny nastrój miesiaca - mogą pojawić się różne propozycje a Ty będziesz miała problem podjęciem nowych wyzwań -takie trochę miotanie się wahanie jak i co zrobić Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Podbijam do góry, spojrzy ktoś jeszcze? Cytuj
Gość gość5 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Bardzo proszę o pomoc w interpretacji Maj 1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie relaks na całego- bez wiekszych wstrząsów 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław pojawi sie szansa na zarobek, posadka o która tzreba bedzie zawalczyc, lub nowa znajomość na horyzoncie 20-31 dnia miesiąca – Słońce radośc inie- ja bym się skloniła bardziej, że to w pracy/szkole Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec chyba bedzie Ci brakowało bratniej duszy.... ( a nie było jakiegoś pana jakis czas temu- co to sie zaczynało cos interesujacego? ) Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik tu wszystko ok, tylko mam wrazenie, że jak nigoko obok Ciebie nie bedzie to tylko dlatego, że sama czasami się usuniesz w cień Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła Hmm… szczęście, zadowolenie, spotkania z bliskimi mi osobami, czyli pewnie dobra zabawa w Juwenalia okraszona alkoholem może z grupą osób, z którą nie wierzę, że się spotkam…- może tak byc jak piszesz- spotkanie z ludzmi- 10 kielichów to grupa ludzi- 10 denarow- tych z miejsca obecnego przebywania -poza tym kielichy to i płyny .... bedzie gorrrąco w tym Diable Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie raczej skupienie na nauce, przeplatane spotkaniami z tymi, których lubisz Cytuj
Erza Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Maj 1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie raczej spokojnie i miło, bez większych zawirowań i zmian 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław okres wytężonej pracy i próba uporządkowania tego, co się do tej pory nazbierało, może jakieś zaliczenia na uczelni? albo zbieranie materiałów, kserówek 20-31 dnia miesiąca – Słońce zbieranie plonów z poprzednich dni, bardzo miły okres, ciepły i spędzony w miłej atmosferze, dużo przebywania na świeżym powietrzu Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec jakieś rozczarowanie, albo tez próba uzdrowienia swoich uczuć, pogodzenie się ze stanem faktycznym i czekanie na lepsze czasy Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik dużo będzie się działo, imprezy, spotkania, wyjścia, może też plany wspólnej nauki, które zakończą się jednak na planach, bo pogoda będzie sprzyjała wyjściom i zabawie; być może poznanie poznanie kogoś nowego; kontakty z innymi wpłyną na Twój rozwój wewnętrzny, być może dostrzeżesz w sobie coś, o czym wcześniej nie zdawałaś sobie sprawy Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła dużo zadowolenia zarówno w kontaktach z innymi, jak z pracy własnej, możesz bardzo dużo osiągnąć np. w nauce Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie po trochu wszystkiego, i dobrej zabawy, odpoczynku, słońca, jak i trochę zajęcia się obowiązkami Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 WERYFIKACJA Bardzo wam dziękuję! Maj 1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie Czas spokoju, harmonii, dobrego humoru, zadowolenia, odpoczynku. 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław Będę musiała się postarać, aby coś osiągnąć. Będę widziała możliwości i postaram się je wykorzystać, ale do tego potrzebna będzie taktyka, determinacja. 20-31 dnia miesiąca – Słońce Dobry, radosny czas spełnienia, beztroska, realizacja planów, wiara w siebie. Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec Nic się nie będzie działo. Będzie mi brakowało miłości, posmucę się, ale uzbroję się w cierpliwość i będę czekała na lepszy czas. -> było dwóch panów, o których dużo myślałam i delikatne sygnały były wysyłane z obu stron, jednak nic konkretnego się nie działo. Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik Dużo zaufania, wzajemnej pomocy i troski, kontakty, spotkania, zadowolenie, imprezowanie. Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła Hmm… szczęście, zadowolenie, spotkania z bliskimi mi osobami, czyli pewnie dobra zabawa w Juwenalia okraszona alkoholem może z grupą osób, z którą nie wierzę, że się spotkam… --> tutaj karty pokazały: nieoczekiwaną imprezę, na której wypiłam za dużo i to, co napisałam Juwenalia były bez alkoholu. Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie Generalnie dobry czas, z możliwościami, z przyjaźnią, która podniesie mnie na duchu. Z jakimiś wysiłkami intelektualnymi, w końcu pierwsze zaliczenia będą itp. Myślę, że nie zmieni się zbytnio mój świat, będzie to, co jest Maj1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie spokojnie, harmonijnie, radośnie, bez szaleństw, ale ta karta kojarzy mi się z błogością... --> błogość wrażeń koncertowych i długiego weekendu majowego w domu 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław troche nerwów z nauką związanych, może zawalczysz o jakies praktyki, itp. --> były nerwy związane z nauką i praktykami, tak. 20-31 dnia miesiąca – Słońce Bardzo miły, cieply okres, może na dworze zaczną się upały co Ciebie ucieszy Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec wyczekiwanie na miłośc, myslę, że ktoś Ciebie będzie namawiał do grzechu, ale stwierdzisz, że co jak co, ale wolisz jednak z miłości.. Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik ktoś bliski się odezwie, badź będzie przy Tobie, odczujesz jego wsparcie --> to jemu moje wsparcie było bardzo potrzebne. Super trafiłaś Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła Moze być fajna, studencka impreza:)) Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie ogólnie to będzie czas odpoczynku w gronie tych, których juz znasz, może być okres wytęzonej pracy umysłowej, jakieś wyzwanie, które będziesz musiała podjąc, ale to moze też być tylko impuls Maj1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław 20-31 dnia miesiąca – Słońce Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie wychodzac z ostatniej pozycji (ogolny nastroj miesiaca) i przygladajac sie reszcie, to bym powiedziala, ze pokaze Ci sie szansa na uczucie, ale ja odrzucisz, stlumisz bedziesz sie czula po bezpiecznej stronie, utrzymujac z ta osoba uklady przyjacielskie niepowiedziane, ze on sprobuje wlasnie rozwinac Wasza znajomosc -a Ty sie wycofasz na upatrzone pozycje, moze bojac sie stracic te znajomosc --> Jeden kolega dawał mi wyraźne sygnały, że chciałby nasza znajomość z koleżeńskiej przerodzić w poważniejsza, ale ja nie chcę nic zmianiać, dlatego zachowuję dystans i upatrzoną pozycję Pierwsza dekada - bardzo spokojnie zapowiada się czas, może ogarnąć Cię takie błogie rozleniwienieDruga dekada - tutaj mogą pojawić się jakieś nowe możliwości na gruncie zawodowym, o które postanowisz zawalczyć --> praktyki Trzecia dekada - zaczniesz się dosłownie i w przenośni ogrzewać w słoneczku, mogą pojawić się jakieś nowe znajomości, nawet przyjaźnie, bardzo cieplutko będzie na serduchu. w uczuciach - możesz odczuwać osamotnienie, dlatego pragnienie uczucia będzie silne - ale nic konkretnego się nie zadzieje. w przyjaźni - będziesz mogła z kimś szczerze porozmawiać, wyrzucić to co leży Ci na wątrobie nieoczekiwanie - miłe spotkanie w gronie znajomych - niewykluczona dobra zabawa i dużo wrażeń Ogólny nastrój miesiaca - mogą pojawić się różne propozycje a Ty będziesz miała problem podjęciem nowych wyzwań -takie trochę miotanie się wahanie jak i co zrobić Bardzo proszę o pomoc w interpretacji Maj 1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie relaks na całego- bez wiekszych wstrząsów 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław pojawi sie szansana zarobek, posadka o która tzreba bedzie zawalczyc, lub nowa znajomość na horyzoncie 20-31 dnia miesiąca – Słońce radośc inie- ja bym się skloniła bardziej, że to w pracy/szkole Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec chyba bedzie Ci brakowało bratniej duszy.... ( a nie było jakiegoś pana jakis czas temu- co to sie zaczynało cos interesujacego? ) --> był pan, ale nic nie wyszło Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik tu wszystko ok, tylko mam wrazenie, że jak nigoko obok Ciebie nie bedzie to tylko dlatego, że sama czasami się usuniesz w cień Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła Hmm… szczęście, zadowolenie, spotkania z bliskimi mi osobami, czyli pewnie dobra zabawa w Juwenalia okraszona alkoholem może z grupą osób, z którą nie wierzę, że się spotkam…- może tak byc jak piszesz- spotkanie z ludzmi- 10 kielichów to grupa ludzi- 10 denarow- tych z miejsca obecnego przebywania -poza tym kielichy to i płyny .... bedzie gorrrąco w tym Diable Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie raczej skupienie na nauce, przeplatane spotkaniami z tymi, których lubisz Maj1-10 dnia miesiąca – Umiarkowanie raczej spokojnie i miło, bez większych zawirowań i zmian 10-20 dnia miesiąca – As denarów, 7 buław okres wytężonej pracy i próba uporządkowania tego, co się do tej pory nazbierało, może jakieś zaliczenia na uczelni? albo zbieranie materiałów, kserówek 20-31 dnia miesiąca – Słońce zbieranie plonów z poprzednich dni, bardzo miły okres, ciepły i spędzony w miłej atmosferze, dużo przebywania na świeżym powietrzu Uczucia – 5 denarów, Królowa kielichów, 7 denarów --> suma H.B. Wisielec jakieś rozczarowanie, albo tez próba uzdrowienia swoich uczuć, pogodzenie się ze stanem faktycznym i czekanie na lepsze czasy Przyjaźnie – Król kielichów, giermek kielichów, 9 kielichów --> suma H.B. Pustelnik dużo będzie się działo, imprezy, spotkania, wyjścia, może też plany wspólnej nauki, które zakończą się jednak na planach, bo pogoda będzie sprzyjała wyjściom i zabawie; być może poznanie poznanie kogoś nowego; kontakty z innymi wpłyną na Twój rozwój wewnętrzny, być może dostrzeżesz w sobie coś, o czym wcześniej nie zdawałaś sobie sprawy Nieoczekiwane – 10 kielichów, 10 denarów, Diabeł --> suma H.B. Siła dużo zadowolenia zarówno w kontaktach z innymi, jak z pracy własnej, możesz bardzo dużo osiągnąć np. w nauce Ogólny nastrój miesiąca – As kielichów, As mieczy, 4 denary --> suma H.B. Kochankowie po trochu wszystkiego, i dobrej zabawy, odpoczynku, słońca, jak i trochę zajęcia się obowiązkami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi