Skocz do zawartości

Pelnia - 25. kwietnia 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - Rycerz Bulaw

Jakis facet, z ktorym kontakty sa a 10 razy ich nie ma. Moze tez ja, narwana i ze slomianym zapalem.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - II Kaplanka + 10 Bulaw, 8 Monet ---> VIII Sprawiedliwosc; HB XX Sad i II Kaplanka

Powiedzialabym, ze jakas znajomosc w temacie: ezoteryka, pogadanki i to byloby.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Krolowa Mieczy + 6 Mieczy, Paz Kielichow ---> VI Kochankowie; HB VI Kochankowie

Nie wiem. Moje odcinanie sie w swoim wlasnym swiecie. Ostatnio mialam taki okres czasu, ze zajmowalam sie wylacznie soba. Moze pokazala sie tu tez moja srednia cora i moje zajmowanie sie wylacznie jej sprawami.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - XIII Smierc + 5 Mieczy, XIV Umiarkowanie --->XII Wisielec; HB V Papiez

Kontakty z mezem. Automatycznie staja sie coraz bardziej krotkie i tym samym rowniez kompromisowe. Coraz bardziej formalne. Idzie wielkimi krokami w strone rozwodu.

Bede wdzieczna za pomoc. Ostatnio malo sie udzielam, ale dzis postaram sie rowniez pointerpretowac. Z gory wszystkim bardzo, bardzo dziekuje. :bukiet:

Napisano (edytowane)

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -

Rycerz Bulaw

Karta Rycerza buław kojarzy mi się z małą cesarzową, z tą różnicą, że jest znacznie bardziej aktywna, jako, że rozkład dotyczy Twojego Cienia to należy uważać na nadmiar energii, która szuka ujścia szukając bodźców inicjując różne sytuacje życiowe. Nie byłoby w tym nic złego, jednak nadmiar może rodzić wewnętrzną presję, silną potrzebę działania i może ona czasem przysłaniać inne istotne sprawy. Zaślepenie w działaniu może powodować że przestaną nas cieszyć drobne rzeczy, bo umykają nam w gonitwie. Warto troszkę wyhamowywać wnętrze by nie pędzić ostro...bo w pędzie możemy się pogubić. Ważne tu zachowanie równowagi by nie działać zrywami intensywnymi, na przemian z zastojem. Może więc pewien mężczyzna też tak wobec Ciebie postępować, jeśli karta nie symbolizje Ciebie, ale mimo wszystko Twój cień się tu jawi, więc sharmonizować i ustabilizować kontakty by tzreba było na ile to oczywiście jest mozliwe.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić -

II Kaplanka + 10 Bulaw, 8 Monet ---> VIII Sprawiedliwosc; HB XX Sad i II Kaplanka

Twoje wnętrze bogate jest widoczne, ale także zaczynasz odczuwać już dyskomfort w formie życia jaką prowadziłaś dotychczas. Siła odśrodkowa aż kipi i wrze by dokonać zmian, by coś się zadziało bo to da Ci potrzebne do życia emocje, ale też nowe doświadczenia, które Ciebie wzbogacą i skłonią do dalszej pracy nad sobą. Chyba wiesz,że życie w tej formie jak jest stało sie dla Ciebie już nei do zaakceptowania albo nie do wytrzymania, ciążyć zaczęło, dlatego też nadejdą nowe wydarzenia, podczas kórych będziesz odczuwać przyjemny dreszczyk emocji połączony z niepewnością, ale własnie tego potzrebujesz.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl -

Krolowa Mieczy + 6 Mieczy, Paz Kielichow ---> VI Kochankowie; HB VI Kochankowie

zakończył się czas rekonwalescencji psychiczno-emocjonalnej, nadszedł kres zobowiązań, odrodziłaś się, jest nowe życie, nowa Ty jaką zaczniesz konstruować i choć będziesz kroczyć po nowych lądach troszkę niepewnie to da Ci sporo radości :)

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść -

XIII Smierc + 5 Mieczy, XIV Umiarkowanie --->XII Wisielec; HB V Papiez

zaciemnia się czas dochodzenia do siebie po rozstaniu, osiągłaś już równowagę wewnętrzną, ponieważ pogodziłaś sie z sytuacją, ba nawet z czasem uznałaś ją za słuszną drogę bo korzystną dla Ciebie. Osiągnęłaś harmonie z samą sobą i proces poczucia żalu i nieufności pomieszanej z poczuciem krzywdy odchodzi bezpowortnie :)

Edytowane przez Daffne
dopisek
  • Maestro
Napisano

facet, który się przy Tobie kręci,uważaj, żeby nie omotał

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - II Kaplanka + 10 Bulaw, 8 Monet ---> VIII Sprawiedliwosc; HB XX Sad i II Kaplanka

jesteś bardzo zajęta, przemęczona, masz dużo zajęć, którym musisz się poświęcać, może za wiele bierzesz na swoje barki? Moze warto usiąść i po prostu odpocząć?

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Krolowa Mieczy + 6 Mieczy, Paz Kielichow ---> VI Kochankowie; HB VI Kochankowie

Twój sceptycyzm, nadmierne przeintelektualizowanie, jakieś takie chłodne postrzeganie wydarzeń, widać, że przeszłaś do następnego etapu i ...złagodniałaś:)

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - XIII Smierc + 5 Mieczy, XIV Umiarkowanie --->XII Wisielec; HB V Papiez

wszystko, co nieciekawe, co Cię martwi, smuci, intrygi, zdrady, plotki to wszystko złe, co zawiera się w 5 mieczy..Odchodzi też nadmierny spokój, etap gdy za wiele się nie działo,etap przemysleń, pogodzenia się z tym co masz

• Lubię to! 1
Napisano

Ktoś energiczny krąży wokół Ciebie, możesz się spodziewać po nim impulsywnych ruchów - takie trochę działanie z zaskoczenia.

Obowiązki, które niejednokrotnie Cię przytłaczają, samodzielne ciągnięcie życiowego wózka nie należy do łatwych - a Ty chcesz to w kapłance ukryć - pokazać otoczeniu, że radzisz sobie nieźle znajdując przy tym w sobie nowe pokłady siły.

Okres intensywnego myślenia przechodzi do historii- czas intensywnego "główkowania" jak pozałatwiać różne sprawy - być może tutaj Twoja córa wyszła w tym paziku- wrażliwa istota. Zaczynasz kierować się impulsami płynącymi z serca - teraz większosć decyzji będzie podejmowane sercem

Kończysz bardzo bolesny okres transformacji, w którym raz byłaś zwycięzcą a raz stałaś na pozycji przegranej- powoli zaznacza się równowaga, wraca spokój - zupełnie inaczej podchodzisz do dogasającego związku - tak dojrzale

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jakis facet, z ktorym kontakty sa a 10 razy ich nie ma. Moze tez ja, narwana i ze slomianym zapalem.

Tak, moje dzialania w roznych kierunkach. W tym m-cu rzeczywiscie duzo sie dzialo. Na roznych obszarach. Rodzinnym, ezoterycznym, duchowym, uczuciowym.

Powiedzialabym, ze jakas znajomosc w temacie: ezoteryka, pogadanki i to byloby.

Moje zainteresowanie rozwojem duchowym i chec ciezkiego praktykowania. Co za tym poszlo, konkretna rozmowa i konkretny plan dzialania.

Nie wiem. Moje odcinanie sie w swoim wlasnym swiecie. Ostatnio mialam taki okres czasu, ze zajmowalam sie wylacznie soba. Moze pokazala sie tu tez moja srednia cora i moje zajmowanie sie wylacznie jej sprawami.

Moje dzialania samotne. Tu zaznaczyla sie natomiast wspolpraca i propozycja podrozy latem.

Kontakty z mezem. Automatycznie staja sie coraz bardziej krotkie i tym samym rowniez kompromisowe. Coraz bardziej formalne. Idzie wielkimi krokami w strone rozwodu.

Moje odsuniecie sie na bok. Tu widac rozne kontakty. Krotkie wprawdzie i niekoniecznie czeste, ale przynoszace zadowolenie.

Ogolnie zmiany, ktore przyszly wraz z pelnia byly ok...

Dziekuje wszystkim serdecznie za wszelka pomoc w interpretacji i cieplo pozdrawiam... :bukiet: