Skocz do zawartości

Wazny maj...

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano (edytowane)

Co mnie czeka w maju, bardzo p;rosze o interpretacje. Maj jest szczegolnie wazny dla mnie :icon_smile2:

1. Praca - 2 bulaw As bulaw 3 kielichy - niezdecydowanie, ale osiagne zamierzony cel - sukces

2. Finanse - Krolowa kielichow - otrzymam pomoc od przyjaciolki

3. Uczucie - Krol Kielichow Mag 4 kielichy - Jakis Krol zakreci sie, bedzie dzialal, ale nie bede z tych zalotow zadowolona

4. Zdrowie - Rycerz bulaw - omdlenie oslabienie

5. Otoczenie - Arcykaplanka Rydwan 5 monet - jakas kolezanka sie na mnie pogniewa?

6. Dom - 3 mieczy Sprawiedliwosc 9 bulaw - nie za dobrze

7. Niespodzianka - 7 monet 8 mieczy Smierc - te kart mnie troche niepokoja, nie mam pojecia

8. Co robic - Krolowa mieczy - mam byc silna, waleczna, dazyc do celu

9. Czego nie robic - 2 monet - nie marudzic

10. Rada - Pustelnik Krol monet 4 bulaw - jakis Krol bedzie mnie potrzebowal, poczuje sie on samotny

Edytowane przez alles-in1
Gość alles-in1
Napisano

Bardzo prosze o interpretacje :slonko_na::slonko_na::slonko_na:

• Maestro
Napisano

1. Praca - 2 bulaw As bulaw 3 kielichy - współpraca, spotkanie z kimś, które doda Ci energii i sprawi wiele radości

2. Finanse - Krolowa kielichow - albo wsparcie bliskiej Ci kobiety lub zajmiesz się inną sferą zycia, finanse odłożysz na inny plan

3. Uczucie - Krol Kielichow Mag 4 kielichy - nie wiem, czy zauważyłaś, jak karty ładnie współgrają? Jakiś pan zakręci się koło Ciebie, oczaruje Ciebie, co oznacza, że fifnase nie będą na piedestale i w pracy od razu zrobi się miło:))) W tej 4 kielichów ja widzę jakieś niezadowolenie, foch, może nie zareagujesz odpowiednio na jego zaloty?

4. Zdrowie - Rycerz bulaw - ta karta mówi o wzroście ciśnienia, może być tak, że z powodu powyższych przeżyc serce będzie Ci biło jak oszalałe i ciśnienie się podniesie..

5. Otoczenie - Arcykaplanka Rydwan 5 monet - w otoczeniu masz kogoś, kto Cie wspiera, ale mam wrażenie, ze albo zaniedbasz tę osobę, albo ona będzie nagle potrzebowała Twojej pomocy

6. Dom - 3 mieczy Sprawiedliwosc 9 bulaw - jakies spory, może nawet kłótnia sie szykuje i potem tzw. ciche dni

7. Niespodzianka - 7 monet 8 mieczy Smierc - ja tu widze zakończenie nieciekawego etapu w zyciu i polepszenie, tym bardziej, że w podsumie Wieża

8. Co robic - Krolowa mieczy - masz myśleć, nie tylko czuć, wszelkie decyzje podejmuj z głową

9. Czego nie robic - 2 monet - może nie podejmuj pochopnych decyzji

10. Rada - Pustelnik Krol monet 4 bulaw - tak jak mówiłam wyżej, najpierw pomyśl, a potem rób, kieruj się zasadami i swoim dobrem, ale też jak trzeba to i ciesz się zyciem

Napisano

1. Praca - 2 buław As buław 3 kielichy --->suma Wieża/Rydwan

być może pojawi się szansa na zmianę dotychczasowego status quo, pewne drzwi, które jakiś czas były zamknięte w końcu się otworzą, może zwolni się etat w miejscu, w którym szukałaś pracy już kiedyś i coś z tego będzie

2. Finanse - Królowa kielichów

może tak jak piszesz - wsparcie przyjaciółki, albo jakiś nieprzemyślany zakup, który nieco nadwyręży Twój budżet

3. Uczucie - Król Kielichów Mag 4 kielichy ---> suma Cesarz

jakieś rozczarowanie zachowaniem Pana o cechach Króla kielichowego, czekanie na odzew z jego strony

4. Zdrowie - Rycerz buław

dużo energii, może być nieco nerwowo, uważaj na skoki ciśnienia i na jakieś kontuzje

5. Otoczenie - Arcykapłanka Rydwan 5 monet ---> suma Kapłanka

nieco odsuniesz się z życia towarzyskiego, być może jakaś dobrze znana Ci osoba, może koleżanka wyjedzie i kontakt nieco się rozluźni

6. Dom - 3 mieczy Sprawiedliwość 9 buław ---> suma Sąd/Kapłanka

w tym domu jakoś mało Cię widać, nie wiem, czy Ty mieszkasz w domu rodzinnym, czy gdzieś na stancji (ale mam wrażenie, że zarówno emocjonalnie jak i fizycznie jesteś daleko od tego domu, coś się w nim dzieje już dłuższy czas nie tak, jakieś nieporozumienie, kłótnie, wzajemne pretensje)

7. Niespodzianka - 7 monet 8 mieczy Śmierć ---> suma Wieża/Rydwan

jakaś nieprzyjemna sprawa...; kurczę nie chcę krakać ani nic, ale ja po tych kartach i po tych wyżej to widziałabym odejście jakiejś starszej osoby z rodziny albo kogoś, kto już dłuższy czas choruje

8. Co robić? - Królowa mieczy

kierować się rozsądkiem, być przewidywalna, działaj wg planu i wcześniej ustalonych reguł, przede wszystkim działaj zgodnie ze sobą; rzetelnie wykonuj swoje obowiązki, jeśli się jeszcze uczysz lub przygotowujesz się do jakiegoś egzaminu/testu, to to jest bardzo dobra karta; bądź też asertywna, mów otwarcie jeśli się czymś nie zgadzasz

9. Czego nie robić? - 2 monet

nie zastanawiaj się zbyt długo nad jakąś sprawą, bo okazja może Ci przejść koło nosa

10. Rada - Pustelnik Król monet 4 buław ---> suma Koło/Mag

nie zamykaj się w sobie, jeśli masz problem, omów go z kimś bliskim, baw się, bądź otwarta na ludzi, poczekaj na kontakt z mężczyzną, coś może z tego będzie, ale póki co daj mu czas

Gość alles-in1
Napisano

Baamisjanka - bardzo dziekuje :bukiet:

1. Wlasnie jestem w trakcie otwarcia wlasnej firmy

4. Tak bedzie duzo nerwow, zwiazanych z otwarciem czyt. radiem, telewizja, prasa i wywiadem...

6. Ostatnio jestem bardzo zapracowana, mam duzo spotkan biznesowych. Bywam mniej w domu, w ktorym dzieje sie od dluzszego czasu zle. Nie uklada sie w malzenstwie dlatego tez rzucilam sie w wir pracy