Skocz do zawartości

Maj'2013

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Praca 3 denarów- to,co zwykle,praca,nauka etc.

Finanse 8 buław paź denarów suma Kapłanka jak nic coś wpadnie mi "do garnka"

Uczucia 7 buław Kapłanka Mag suma Koło/Mag - będę się chyba wzbraniała przed panem, będzie chciał, żebym mu uległa pewnie..

Dom/Rodzina 6 kielichów Król Denarów suma Śmierć/Cesarz sielanka, mąż może dodatkowe pieniądze przyniesie, ew. poprawa relacji z ojcem (w co wątpię)

Zdrowie -7 kielichów - jakiś katar mi się przytrafi, albo coś w tym stylu

Niespodzianka 6 mieczy paź kielichów 3 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka jakis wyjazd, spotkanie, w każdym razie duzo radości widać

Co robić 6 buław - mam być pewna siebie

Czego nie robić 5 mieczy - nie kłamać, nie bawić się w intrygi

Rada 8 denarów Śmierć Cesarz - mam pracowac nad sobą, żeby zmieniac sie i stawac coraz bardziej władczą

Napisano

Mozliwe, ze bedziesz sie dalej rozwijac. Jezeli piszesz o nauce, to bardzo ladnie sie zaznacza. W 3 Monet takze mozliwy jakis awans, jezeli w Twojej pracy jest cos takiego brane pod uwage.

Tak, tu moze pokazac sie mozliwosc moze dorobienia. Jakas dodatkowa mozliwosc zarobienia pieniazkow. Wazne, aby kierowac sie intuicja, wiec moze cos z ezo? Tak sobie mysle.

Uczucia 7 buław Kapłanka Mag suma Koło/Mag - będę się chyba wzbraniała przed panem, będzie chciał, żebym mu uległa pewnie..

Tak, tu pan moze dosc ostro zawalczyc o Twoje wzgledy, moze nawet okazac zazdrosc w Twoja strone. Wazne, zebys nie dzialala pochopnie w jego kierunku. Zachowuj sie uwaznie i rozwaznie.

Dom/Rodzina 6 kielichów Król Denarów suma Śmierć/Cesarz sielanka, mąż może dodatkowe pieniądze przyniesie, ew. poprawa relacji z ojcem (w co wątpię)

Albo poprawa relacji z mezem. Nie wiem, jak tam u Was. Tu cos z przeszlosci wroci. Powiedzialabym powrot do relacji, jakie byly kiedys. Podsum wskazuje na totalna transformacje. Podsum HB to Kochankowie, czyli potrzeba kierowania sie sercem. Oczywiscie moze to tez dotyczyc Twojego ojca, jak sama piszesz.

Takze na swoja psyche uwazaj. 7 Kielichow to tez wszelkiego rodzaju depresje i uciekanie w roznedo rodzaju radosci zyciowe, zeby to zatuszowac samemu przed soba. Takze jako, ze jestes 7 numerologiczna, a to najwrazliwsza w zasadzie osobka w tarocie... dbaj o swoje wnetrze. :)

Niespodzianka 6 mieczy paź kielichów 3 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka jakis wyjazd, spotkanie, w każdym razie duzo radości widać

No tu rzeczywiscie moze szykowac Ci sie jakas podroz, jakies zaproszenie ciekawe gdzies. Dobrze sie nad ta propozycja zastanow, podejdz do tego powaznie.

Przede wszystkim dzialac. Nie marnowac swojej energii na nieskuteczne zrywy. Robic tylko to, co przynosi konkrety.

A takze nie pognebiac sie w negatywnym mysleniu i nie zakladac od razu z gory porazki.

Rada 8 denarów Śmierć Cesarz - mam pracowac nad sobą, żeby zmieniac sie i stawac coraz bardziej władczą

Przede wszystkim swoja drobiazgowosc, pracowitosc i uparte darzenie do celu zamienic w dzialania moze mniej wysilkowe a bardziej docelowe. Tak jak Cesarz, siadz sobie, przyjrzyj sie roznym sprawom krytycznie, rozwaz na chlodno wszelkie za i przeciw, potem konkretny plan dzialania i... do dziela. :)

• Lubię to! 1
Napisano

Praca 3 denarów

kontynuacja obecnej pracy, być może na przełomie kwietnia/maja będzie kończyć jakieś zadania w pracy, albo na studiach; ogólnie widać dużo zadań, uporządkowanych i realizowanych zgodnie z wcześniej ustalonym planem

Finanse 8 buław paź denarów suma Kapłanka

tutaj widać możliwości dorobienia lub drobnego zastrzyku gotówki w postaci premii lub podwyżki, te karty z sumą Kapłanki skojarzyły mi się z jakąś sumą wygraną w zdrapki

Uczucia 7 buław Kapłanka Mag suma Koło/Mag

jakaś niepewność i chowanie się w swoje wnętrze, poddawanie analizie tego, co czujesz i do kogo czujesz; myślę, że tu chodzi o pana, który pojawia się i znika w Twoim życiu

Dom/Rodzina 6 kielichów Król Denarów suma Śmierć/Cesarz

bardzo miła atmosfera w domu, dobre relacje z mężem i z innymi męskimi członkami rodziny; jakieś większe spotkanie się szykuje, na którym mogą zostać ustalone pewne ważne kwestie dotyczące Twojego taty

Zdrowie -7 kielichów

tutaj jeśli chodzi o zdrowie, to wiele zależy od Twoich myśli, jeśli będziesz myśleć pozytywnie, cieszyć się z każdego dnia, to i zdrowie będzie ok :) jednak przy okazji warto zwrócić uwagę na nerki i zatrzymywanie się wody w organizmie

Niespodzianka 6 mieczy paź kielichów 3 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka

też tutaj widziałabym wyjazd, jakaś majóweczka :) spędzona z mężem i dzieckiem

Co robić 6 buław

przede wszystkim obserwuj to, co się dzieje dookoła Ciebie, bądź przewidująca, a wtedy Twoje działania będą efektowne

Czego nie robić 5 mieczy

nie plotkować, nie nadużywać swojego autorytetu i nie wdawać się ostre pyskówki, jeśli z góry wiesz, że możesz nie mieć racji

Rada 8 denarów Śmierć Cesarz suma Śmierć/Cesarz

nie zatrzymuj tego, co już dawno powinno odejść, pamiętaj, że na świecie zasada, że w miejsce starego przychodzi nowe

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Uczyłam się, pracowałam, ponadto zaczęłam mocniej o sylwetkę dbać:)

raczej wydatki były, pod koniec miesiąca pożyczyłam od dziecka pieniądze na życie..

pewien pan zaczął krązyć koło mnie, ja nie wychodziłam na pierwszy plan, to meżczyzna ma walczyć:)

w domu luz, z ojcem sie świadomie nie godzę, mimo, że próbował..

takie tam reakcje alergiczne, kichnięcia, itp.

tu chyba delikatne podchody pana się zaznaczyły:)