Erza Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 1- moja samotność Pustelnik ogólnie dobrze czuje się sama ze sobą, rozwijam się duchowo 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? Rydwan, Głupiec myślę, że spore, że w odpowiednim momencie sprawy same ruszą 4,5 - czy znajdę interesującego partnera? Kapłan, Diabeł ło hohoho, myślę, że tak, ale czy Diabeł może być odpowiedni? może znowu jakiś karmiczny? 6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze? Umiarkowanie w życiu uczuciowym zapanuje ład i harmonia, ogień i woda połączą się w jedno Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność Pustelnik Twoja samotność jest faktycznie samotnością, ale lubisz ją nawet jak wydaje Ci się, że tak nie jest...Lubisz być sama z sobą, masz wtedy dużo czasu na rozmyślania, dywagacje, nikt Ci nie wchodzi w paradę 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? Rydwan, Głupiec są i to spore, jakieś spontaniczne wyjście,zabawa, wyjazdy... 4,5 - czy znajdę interesującego partnera? Kapłan, Diabeł dwie w zasadzie wykluczające się karty, ale patrząc na to co ponizej, to znajdzie się facet z jednej strony stateczny, mądry, z zasadami, z drugiej strony namiętny i przystojny 6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze? Umiarkowanie i tak jak wyżej pisałam znajdziesz złoty środek:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność Pustelnikogólnie dobrze czuje się sama ze sobą, rozwijam się duchowo Jak to pustelnik, mocno osadzona w sobie i ciezka do kompromisow. A jednak nie znaczy, ze samotnosc Ci nie doskwiera. Jednak... masz tendencje do wycofywania sie i chowania w swojej Pustelni. Partner musi byc taki, jak sobie go wysnilas, jak nie bedzie to wycofka do jaskini. Ale tez nie wchodzisz w nic powierzchownie. Samotnosc traktujesz jako element rozwoju i wzrostu, takze nie placzesz nad tym, nie zalewasz sie lzami. 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? Rydwan, Głupiecmyślę, że spore, że w odpowiednim momencie sprawy same ruszą Mozliwosci zawsze sa. Tu musialabys przede wszystkim pozwolic sobie dziac sie. Widac szarpanine a wazne jest podejscie do sprawy bez wiekszych oczekiwan, na luzie, z radoscia, co ma przyjsc to przybedzie. Samo, nie wolane. Co gonisz, moze wiac w podskokach. Masz podsum HB Eremite. Zastanow sie, wykorzystaj ten potencjal Eremity dosc dobrze, zeby ustalic sobie pewne priorytety, ale i sposob dzialania i potem dzialaj wg niego. Na tyle powaznie, na ile trzeba, na tyle na luzie, na ile trzeba. Bez lekcewazenia sytuacji ale i bez niepotrzebnego spinania sie. O... jeszcze jedno. Przed Glupcem masz Rydwan. Rydwan to dziala w ten sposob. Albo woz albo przewoz. Jak cos nie idzie po mojej mysli to ide precz. A Glupiec mowi - nie tedy droga, wyluzuj troche, przypatrz sie, wiecej zaufaj temu, co sie dzieje. Spakojno, spakojno... jakby rzekl Kaszpirowski 4,5 - czy znajdę interesującego partnera?Kapłan, Diabeł ło hohoho, myślę, że tak, ale czy Diabeł może być odpowiedni? może znowu jakiś karmiczny? Tak, dosc interesujacego. Ale i takiego, ktory niezle wywroci Twoje zycie do gory nogami. Faceta, o ktorym bedziesz myslala non stop. Ewentualnie juz go znasz - rzeklabym. Podsum - obojetnie jaki to Slonce, Kolo i Mag. Staraj sie mimo wszystko do tego podchodzic jak najbardziej na luzie i zrownowazyc energie Diabla, jak rowniez te swoje uczepienie sie Papieskich wyobrazen. Pozwol sie dziac i jednoczesnie te uwaznosc zachowuj. Tobie czesto te Slonce, Kolo i Mag w kwestiach uczuciowych wychodzi. Cos w tym jest. 6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze?Umiarkowanie w życiu uczuciowym zapanuje ład i harmonia, ogień i woda połączą się w jedno Bedziesz zadowolona. Ale... nie bedzie to ot tak hop siup. HB z tej karty to Umiarkowanie i Papiez. Pewne kompromisy beda potrzebne. Moze tez porzucenie pewnych dotychczasowych wyobrazen, oczekiwan. Ostatecznie jednak jest mozliwosc, aby doswiadczyc, przezyc, cos bardzo, bardzo fajnego. I trwalego. Powodzenia Slonce... Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Sacral, bardzo dziękuję Partner musi byc taki, jak sobie go wysnilas, jak nie bedzie to wycofka do jaskini. no a jakże O... jeszcze jedno. Przed Glupcem masz Rydwan. Rydwan to dziala w ten sposob. Albo woz albo przewoz. Jak cos nie idzie po mojej mysli to ide precz. A Glupiec mowi - nie tedy droga, wyluzuj troche, przypatrz sie, wiecej zaufaj temu, co sie dzieje. Spakojno, spakojno... jakby rzekl Kaszpirowski zgadza się hehehe, pracuję nad tym od X czasu Tak, dosc interesujacego. Ale i takiego, ktory niezle wywroci Twoje zycie do gory nogami. Faceta, o ktorym bedziesz myslala non stop. Ewentualnie juz go znasz - rzeklabym. Podsum - obojetnie jaki to Slonce, Kolo i Mag. Staraj sie mimo wszystko do tego podchodzic jak najbardziej na luzie i zrownowazyc energie Diabla, jak rowniez te swoje uczepienie sie Papieskich wyobrazen. Pozwol sie dziac i jednoczesnie te uwaznosc zachowuj. Tobie czesto te Slonce, Kolo i Mag w kwestiach uczuciowych wychodzi. Cos w tym jest. tutaj dużo karty mówią o TYM TYM on jest taki podsumowo-słońcowo-kołowo-magiczny i w Umiarze też on lubi być Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność Pustelnik sama sie odsuwasz, to jest chyba czas gdy chcesz sie dowiedzieć czego tak naprawdę chcesz 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? Rydwan, Głupiec jasne, że sie usuna- za sprawą pana 4,5 - czy znajdę interesującego partnera? Kapłan, Diabeł jasne..... :/ byle nie despotę.......... 6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze? Umiarkowanie pan bedzie ale jeszcze nie teraz- mam na mysli z pewnoscia nie w ciagu pol roku... a nawet jak bedzie to nie bedziecie para- tylko hm.. jakby to ładnie nazwac- bedziecie sie poznawac na stopie kolezenskiej/zaprzyjaźniac - tak bynajmniej to widzę Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Dziękuję Rogi, w zasadzie to z wieloma facetami jestem na stopie koleżeńskiej, ten obecny, którego wałkuję na forum, tak póki co chce widzieć naszą relację, więc kto wie, może za jakiś czas z nim coś ruszy. Cytuj
Kędry Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność Pustelnikogólnie dobrze czuje się sama ze sobą, rozwijam się duchowo 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? Rydwan, Głupiec myślę, że spore, że w odpowiednim momencie sprawy same ruszą 4,5 - czy znajdę interesującego partnera? Kapłan, Diabeł ło hohoho, myślę, że tak, ale czy Diabeł może być odpowiedni? może znowu jakiś karmiczny? 6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze? Umiarkowanie w życiu uczuciowym zapanuje ład i harmonia, ogień i woda połączą się w jedno 1 - w pustelniku robisz sobie takie mentalne wycieczki w głąb siebie- powiedziałbym nawet, ze delektujesz się się takim przebywaniem sam na sam- ten czas jest Ci bardzo potrzebny - chociażby w kontekście poprzednich rozkładów - odnośnie rozwoju duchowego - w samotności dopiero się wzrasta duchowo, oczyszcza itd. Dużo analizujesz, jesteś dobrym obserwatorem, ale gdy coś lub ktoś CI spasuje to potrafisz zawalczyć, pokazać swoje wojownicze oblicze. 2- 3są możliwości - tylko nie działaj za szybko i zbyt spontanicznie - pośpiech tu nie jest wskazany 4- 5tak - znajdziesz - bardzo ładne połączenie cech kapłana i diabła - Pan z zasadami, odpowiedzialny, ale też niezły kochanek, dla którego seks jest ważny. 6 -powoli zapanuje równowaga, ja bym tu widziała powolny, ale za to bardzo stabilny okres, poczujesz, że ktoś Cię dopełnia na zasadzie wizerunku na karcie umiarkowanie 1 Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Bardzo dziękuję Kędry są możliwości - tylko nie działaj za szybko i zbyt spontanicznie - pośpiech tu nie jest wskazany codziennie się tego uczę niby Pustelnik, a narwana taka jestem, że szok Cytuj
Gość ANEZ Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1.moja samotność Pustelnik - jesteś sama ze sobą, swoim wnętrzem, myślę że musisz jeszcze wiele przerobić zanim kogoś do niego wpuścisz. 2,3 jakie są możliwości jej usunięcia - Rydwan, Głupiec - możliwości są zawsze tylko trzeba chcieć. U Ciebie ten czas nadchodzi, dla mnie Głupiec na końcu to zakończenie pewnego etapu w życiu i zaczęcie otwierania się i poznawania innego życia a Rydwan to potrafi. 4,5 czy znajdę interesującego partnera? Kapłan , Diabeł - myślę że będzie ich dwóch, jeden tradycjonalista a drugi z niesamowitą chęcią korzystania z życia. I jeden i drugi może przyczynić się do zmiany Twojego wnętrza. Radziłabym skorzystania z każdej znajomości bo to kształtuje naszą osobowość. 6.Jak potoczy się moje życie w tej sferze? Umiarkowanie - cierpliwość, konsekwencja i wytrwałość pozwoli Ci na stworzenie odpowiedniego, stałego związku ,jeszcze trochę czasu a zmiany już nastąpią w okolicy Strzelca czyli listopad-grudzień. Cytuj
anais_33 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność Pustelniksamotna i wobcowana , aczkolwiek to czas na samorealiazcję 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? Rydwan, Głupiec są jeśli się zdecydujesz i zapragniesz zmiany, wyruszysz po nowe 4,5 - czy znajdę interesującego partnera? Kapłan, Diabeł może to być znajomość karmiczna albo Pan żonaty z ograniczeniami, 6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze? Umiarkowanie spokojnie ułożysz sobie wszystko zapanuje równowaga Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Anez dziękuję 4,5 czy znajdę interesującego partnera? Kapłan , Diabeł - myślę że będzie ich dwóch, jeden tradycjonalista a drugi z niesamowitą chęciąkorzystania z życia. I jeden i drugi może przyczynić się do zmiany Twojego wnętrza. Radziłabym skorzystania z każdej znajomości bo to kształtuje naszą osobowość. takiego typowego tradycjonalistę już znam, facetów w typie Diabła raczej unikam, choć najpierw staram się poznać drugiego człowieka zanim wydam ostateczny osąd na jego temat Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 1- moja samotność Pustelniksamotna i wobcowana , aczkolwiek to czas na samorealiazcję 2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? Rydwan, Głupiec są jeśli się zdecydujesz i zapragniesz zmiany, wyruszysz po nowe 4,5 - czy znajdę interesującego partnera? Kapłan, Diabeł może to być znajomość karmiczna albo Pan żonaty z ograniczeniami, 6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze? Umiarkowanie spokojnie ułożysz sobie wszystko zapanuje równowaga Dziękuję Kochana w zasadzie każda relacja była z mężczyznami, którzy są karmiczni z żonatymi się nie zadaję aczkolwiek mam tendencję do przyciągania wraków po poprzednich związkach Cytuj
anais_33 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Dziękuję Kochana w zasadzie każda relacja była z mężczyznami, którzy są karmiczni z żonatymi się nie zadaję aczkolwiek mam tendencję do przyciągania wraków po poprzednich związkach kapłan + diabeł - może mówić o facecie po przejściach po innym związku , moze to być facet żonaty ale nie będący z żoną ale nie mający rozwodu ... Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 kapłan + diabeł - może mówić o facecie po przejściach po innym związku , moze to być facet żonaty ale nie będący z żoną ale nie mający rozwodu ... to ja znam takiego mój obecny (nazwijmy go już tak) jest po toksycznym związku z babsztylem, który jeszcze po tym wszystkim ma czelność go prosić o pomoc Cytuj
anais_33 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 to ja znam takiego mój obecny (nazwijmy go już tak) jest po toksycznym związku z babsztylem, który jeszcze po tym wszystkim ma czelność go prosić o pomoc no własnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi