maddie88 Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam Wkrótce kończy się mój okres próbny w firmie. Zapytałam kart, czy zostanie mi przedłużona umowa. Paź Kielichów (odpowiedź), tło: 6 Buław, 3 Denarów, As Buław, As Denarów, Cesarzowa => Cesarz Raczej tak. Widać w kartach moje zadowolenie, ale też i miłą inicjatywę ze strony szefostwa. Hmm...w tej 3 Denarów chyba widać moje dalsze dokształcanie się, może przede mną jakieś szkolenia... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 23 Kwietnia 2013 Paź Kielichów (odpowiedź), tło: 6 Buław, 3 Denarów, As Buław, As Denarów, Cesarzowa => Cesarz Dla mnie to są karty pracy,karty sukcesu..Jest zadowolenie, jest dalsza praca nad swoim rozwojem, są szanse na znalezienie swojego miejsca, w 6 buław ja mam zawsze sukces, toteż uważam, że i Ty go odniesiesz i tę umowę Ci przedłużą Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Mysle, ze przedluza. W Paziu Kielichow widac jakis mily gest, jezeli oczekujesz przedluzenia umowy, to jak najbardziej moze to byc wlasnie to. Dalej tez bardzo ladnej karty. 6 Bulaw, czyli Twoje zadowolenie z tego, co jest, poczucie spelnienia. 3 Monety - darzenie do pojscia dalej, czyli tu moglo sie takze pokazac to walczenie o przedluzenie umowy. Dalej masz dwa Asy: Bulaw i Monet, oba bardzo ladne, wkazujace na mozliwosci, jakie leza przed Toba i Cesarzowa, ktora korzysta z tego, co niesie jej (w pozytywie oczywiscie) los. Podsum HB to XIV Umiarkowanie i V Papiez. Czyli mozliwe, ze przed Toba jakies jeszcze rozmowy, moze bedzie potrzeba cos tam jeszcze przemyslec (niekoniecznie u Ciebie, chociaz tez to mozliwe), ale ogolnie tez wskazuje to na Twoje zadowolenie a Papiez na umocnienie Twojej pozycji. Takze bylabym po tych kartach na tak. 1 Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Ladne kary umowe przedluza, nie musisz sie martwic Cytuj
maddie88 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Dziękuję, dziewczyny Dam wkrótce znać Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 umowa zostanie przedłużona co bardzo Cię ucieszy :] Cytuj
maddie88 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 umowa zostanie przedłużona co bardzo Cię ucieszy :] Na razie tylko mnie poinformowano, że umowa zostanie przedłużona Poprzednia skończyła mi się parę dni temu, ale jeszcze nie dostałam nowej, więc na razie czekam z weryfikacją, bo nawet nie wiem, na jakich warunkach teraz pracuję...tak trochę na wariata wszystko jest robione, ale co poradzić... Pozdrawiam Cytuj
maddie88 Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 Przedłużyli umowę na niezmienionych warunkach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi