Skocz do zawartości

spotkanie firmowe

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Jak zrealizuje sie nasze (moje i mojej wspolniczki) spotkanefirmowe w piatek? Zalezy nam aby dobrze wypasc, ale mamy pelne majty ze strachu.. :wstydnis:

6 pucharow Swiat 4 monet -- Nie taki diabel straszny jak go maluja... Spotkanie w restauracji, moze zjemy cos razem np lunch, bedzie bardzo milo, rozmowa przebiegnie pomyslnie, za lunch zaplacicmy my czy bedzie rozmowa o kasie?

Napisano

a to na szczeblu słuzbowym ma byc? juz kiedys w tym gronie sie spotykaliscie? 4 denary to moze byc 4 katy jesli sie ono odbedzie powinno byc ok

Gość alles-in1
Napisano

Tak na szczeblu sluzbowym, ja mialam kontakt telefoniczny z tym Panem, wspolniczka jeszcze nie. Nigdy sie nie spotkalismy wczesniej...

Napisano

to moze jakas elegancka swiatowa restauracja?takie "na szczycie"cos na zasadzie zastaw sie a postaw sie

ale nerwowki tu nie widac

Gość alles-in1
Napisano

Tak to bedzie elegancka restauracja, otrzymalam adres spotkania i sprawdzilam co to za miejsce...

Iridos - dziekuje :bukiet:

Napisano

no to o tym karty gadaja nie widac efektów ze tak powiem ale i nic strasznego takze pieluszki w domu mozecie zostawic:hahahaha:

powodzenia

Gość alles-in1
Napisano

6 pucharow zasze mi wychodzi na jakies jedzonko w milym towarzystwie :) Jeszcze raz bardzo dziekuje :)

Napisano

6 pucharów świat 4 monet suma Rydwan

spotkanie w miłej atmosferze, z człowiekiem niebanalnym, oryginalnym i z gestem, ale też bardzo rzeczowym i konkretnym, jeśli chodzi o interesy;

myślę, że obie będzie zadowolone z przebiegu rozmów :)

powodzenia! :slonko:

Gość alles-in1
Napisano

Baamisjanka - dziekuje :bukiet: Zgadza sie jest to czlowiek niebanalny, oryginslny... :) Czy moglabys spojrzec na moj maj? Bardzo prosze :wstydnis:

Napisano
Baamisjanka - dziekuje :bukiet: Zgadza sie jest to czlowiek niebanalny, oryginslny... :) Czy moglabys spojrzec na moj maj? Bardzo prosze :wstydnis:

Kochana, pewnie, ale już jutro, bo zmykam spać :)

zajrzę na pewno :)

Gość alles-in1
Napisano

WERYFIKACJA

Spotkanie odbylo sie w milej atmosferze, z duza porcja zartow i smiechu. Pan przyszedl ze wspolnikiem. Spotkanie odbylo sie w eleganckiej restauracji, przy kawie i ciastku. Po spotkaniu spotkalysmy Panow ponownie na miescie, jeden z nich zaprosil nas do siebie na herbatke, opowiedzial o swojej pracy. Spotkanie zaliczone do udanych.

Czyli 4 monet pokazala nam - dom, herbatka u Pana :)

Dziekuje Wam za interpretacje :bukiet: