Gość alles-in1 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Jak zrealizuje sie nasze (moje i mojej wspolniczki) spotkanefirmowe w piatek? Zalezy nam aby dobrze wypasc, ale mamy pelne majty ze strachu.. 6 pucharow Swiat 4 monet -- Nie taki diabel straszny jak go maluja... Spotkanie w restauracji, moze zjemy cos razem np lunch, bedzie bardzo milo, rozmowa przebiegnie pomyslnie, za lunch zaplacicmy my czy bedzie rozmowa o kasie? Cytuj
iridos Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 a to na szczeblu słuzbowym ma byc? juz kiedys w tym gronie sie spotykaliscie? 4 denary to moze byc 4 katy jesli sie ono odbedzie powinno byc ok Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Tak na szczeblu sluzbowym, ja mialam kontakt telefoniczny z tym Panem, wspolniczka jeszcze nie. Nigdy sie nie spotkalismy wczesniej... Cytuj
iridos Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 to moze jakas elegancka swiatowa restauracja?takie "na szczycie"cos na zasadzie zastaw sie a postaw sie ale nerwowki tu nie widac Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Tak to bedzie elegancka restauracja, otrzymalam adres spotkania i sprawdzilam co to za miejsce... Iridos - dziekuje Cytuj
iridos Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 no to o tym karty gadaja nie widac efektów ze tak powiem ale i nic strasznego takze pieluszki w domu mozecie zostawic:hahahaha: powodzenia Cytuj
iridos Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 p.s. a 6p moze mowic o domowej atmosferze Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 6 pucharow zasze mi wychodzi na jakies jedzonko w milym towarzystwie Jeszcze raz bardzo dziekuje Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 6 pucharów świat 4 monet suma Rydwan spotkanie w miłej atmosferze, z człowiekiem niebanalnym, oryginalnym i z gestem, ale też bardzo rzeczowym i konkretnym, jeśli chodzi o interesy; myślę, że obie będzie zadowolone z przebiegu rozmów powodzenia! Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Baamisjanka - dziekuje Zgadza sie jest to czlowiek niebanalny, oryginslny... Czy moglabys spojrzec na moj maj? Bardzo prosze Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Baamisjanka - dziekuje Zgadza sie jest to czlowiek niebanalny, oryginslny... Czy moglabys spojrzec na moj maj? Bardzo prosze Kochana, pewnie, ale już jutro, bo zmykam spać zajrzę na pewno Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 WERYFIKACJA Spotkanie odbylo sie w milej atmosferze, z duza porcja zartow i smiechu. Pan przyszedl ze wspolnikiem. Spotkanie odbylo sie w eleganckiej restauracji, przy kawie i ciastku. Po spotkaniu spotkalysmy Panow ponownie na miescie, jeden z nich zaprosil nas do siebie na herbatke, opowiedzial o swojej pracy. Spotkanie zaliczone do udanych. Czyli 4 monet pokazala nam - dom, herbatka u Pana Dziekuje Wam za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi