Skocz do zawartości

Jesienna milosc - za dziewczynami

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Az ciekawa jestem, jak tam to przejawia sie u mnie w karciochach. :icon_smile2:

1- moja samotność - 4 Bulaw

Tja. Ogolnie skupienie na mnie i moich dzieciach teraz. Poczucie ogolnie zadowolenia, harmonii z sama soba i co ostatnio zupelnie nowe, zaufanie, ze co ma przyjsc to przyjdzie. Przestalam gonic bialego krolika po krzakach, zabiegac o znajomosc, ktore nie zabiegaja o mnie.

2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? - 0 Glupiec, Krolowa Monet
---> XVIII Ksiezyc; HB XXII Glupiec i IV Cesarz

No mozliwosci sa w moim nowym zyciu samej, rozwiedzionej, skupionej na sobie. Chwile potrzeba mi na wymacanie siebie wewnetrznie i ugruntowanie: swoich oczekiwan, pragnien, siebie ogolnie. I tak, poczatek przede mna, z poczatku na pewno nieco chaotyczny. Dopiero z czasem przyjdzie cos znowu konkretnego. Takze kojarzy mi sie ze znajomosciami, nawet netowymi na razi (Ksiezyc), z ktorych z czasem moze sie cos nawet wykluje, ale na razie to takie bez oczekiwan, bez planow, ot na te chwile.

4,5 - czy znajdę interesującego partnera? - (wypadlo XIII Smierc i 2 Kielichow) Paz Kielichow, Rycerz Bulaw
---> XX Sad; HB XV Diabel i VI Kochankowie

Kurcze. Albo go juz znam i nastapi zmiana w relacjach. Albo dopiero jak zakoncze pewien etap (rozwod). Ewentualnie oba przypadki. I znam i dopiero, jak zamkne pewien etap w zyciu.

6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze? - VI Kochankowie

Dla mnie Kochankowie to jednak milosc i porywy serca. Takze mysle, ze ostatecznie serducho bedzie zadowolone.

PozyjeM, zobaczyM... :26::hahahaha:

• Maestro
Napisano

1- moja samotność - 4 Bulaw

Generalnie nie jest Ci źle, masz swoje 4 kąty, masz gdzie przysiąść, przemyśleć, masz swoje grono przyjaciół

2,3- jakie są możliwości jej usunięcia? - 0 Glupiec, Krolowa Monet

---> XVIII Ksiezyc; HB XXII Glupiec i IV Cesarz

zajmij się soba, ciesz się zyciem, raduj tym co masz, dbaj o siebie i swoje wnętrze, wszystko przyjdzie samo

4,5 - czy znajdę interesującego partnera? - (wypadlo XIII Smierc i 2 Kielichow) Paz Kielichow, Rycerz Bulaw

---> XX Sad; HB XV Diabel i VI Kochankowie

jakbys znała, mozliwe, że on wyjdzie z inicjatywą w Twoim kierunku, co zmieni Twoje życie

6- jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze? - VI Kochankowie

będziesz w związku, dla mnie Kochankowie to nie tylko wybory, dylematy, ale i połączenie:)

Napisano

Dzieki Anais... Patrz, nie znalam tego rozkladu. Dzieki za Info. Kurcze... Mowisz, ze przez to moze byc niewazny? Hmm... Karty sa nadal kartami.

Napisano
Dzieki Anais... Patrz, nie znalam tego rozkladu. Dzieki za Info. Kurcze... Mowisz, ze przez to moze byc niewazny? Hmm... Karty sa nadal kartami.[/QUO

poprostu wyszły Ci trochę " głupotki " :) zrób jeszcze raz

Autor rozkładu chyba wie lepiej, oczywiście ja nim nie jestem to jeden z rozkładów Chrzanowskiej :) tym bardziej że AW mówią nam o najważniejszych zdarzeniach w naszym życiu a AM są uzupełenieniem.... ale zrobisz jak uważasz pozdrawiam

• Lubię to! 1
Napisano

Wybacz... ale nie za bardzo rozumiem ten ton. Zapytalam grzecznie. Oczywiscie, ze wiem, ze autor najlepiej wie, dlaczego posluzyl sie tylko AW i wiem, jakie znaczenie maja AW. Jednoczesnie wiem, ze nie ma przypadkow, wiec byc moze mialo to jakis cel.

Te karty tez maja swoj przekaz. Nie ignoruje tego rozkladu ani przekazu autora.

Ale nie klade na te sama kwestie kart po iles razy. Dlatego zastanawiam sie czy kladac teraz z samych AW nie przedobrzylabym...

Nic, dziekuje oczywiscie za sprostowanie.

Pozdrawiam

• Maestro
Napisano

Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze, to rozkłady z samych AW nie przemawiają do mnie.Lepiej jak kładzie się ze wszystkich i duzo AW wyjdzie, dla mnie to więcej znaczy, bo jest to dla mnie sygnał, żę dana sprawa jest rzeczywiście ważna i szybko nastąpi realizacja.

Napisano
Wybacz... ale nie za bardzo rozumiem ten ton. Zapytalam grzecznie. Oczywiscie, ze wiem, ze autor najlepiej wie, dlaczego posluzyl sie tylko AW i wiem, jakie znaczenie maja AW. Jednoczesnie wiem, ze nie ma przypadkow, wiec byc moze mialo to jakis cel.

Te karty tez maja swoj przekaz. Nie ignoruje tego rozkladu ani przekazu autora.

Ale nie klade na te sama kwestie kart po iles razy. Dlatego zastanawiam sie czy kladac teraz z samych AW nie przedobrzylabym...

Nic, dziekuje oczywiscie za sprostowanie.

Pozdrawiam

to ja za bardzo nie rozumiem teraz Twojej wypowiedzi - "ton"

Napisałam tylko że autor rozkładu zaleca użycie samych AW to wszystko

pozdrawiam

Napisano

Ton, czyli to, co odczytuje sie po wyrazie wypowiedzi. Dosyc suchy byl. Rozumiem, ze sluzylo to przekazaniu suchej informacji i niczemu wiecej a reszta to kwestia mojego przewrazliwienia.

Tak czy inaczej dziekuje za wyjasnienie (cenna informacja - na przyszlosc) i pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

Sacralko dokładnie tak nie miałam nic złego na mysli ... pozdrawiam :)

Edytowane przez anais_33
Napisano

Tak to czasem bywa, jak czlowiek blednie odczyta intencje. Bardzo dziekuje za wytlumaczenie i wybacz prosze ten moj naskok. :bukiet:

Napisano
Tak to czasem bywa, jak czlowiek blednie odczyta intencje. Bardzo dziekuje za wytlumaczenie i wybacz prosze ten moj naskok. :bukiet:

nie ma sprawy :)

Napisano

Zrobilam jeszcze raz ten rozklad, tym razem poprawnie, wiec jezeli jest to mozliwe, poprosze modow o usuniecie go.

Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za zamieszanie.