beatrycze18 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Rozkład na nowo poznanego faceta, planujemy się spotkać, oto kilka pytań 1 czy on się dzisiaj odezwie?-2 kielichów -myślę, że tak 2 czy dojdzie do naszego spotkania? Sąd ostateczny-raczej tak. 3 co ta znajomość mi przyniesie? 6Mieczy-jakieś odcięcie a może przeprowadzkę, porzucenie kogoś, czegoś... 4 Czy będziemy w przyszłości parą? [3 karty] 3 mieczy, królowa mieczy, król denarów wyszły nasze znaki zodiaków ja wodnik. on baran-może będziemy, jesteśmy oboje zranieni, albo trudny związek się szykuje? Proszę gdyby mógł ktoś zerknąć Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1 czy on się dzisiaj odezwie?-2 kielichów sądzę, że nie; będzie czekanie na kontakt z jego strony 2 czy dojdzie do naszego spotkania? Sąd ostateczny tak, do spotkanie dojdzie 3 co ta znajomość mi przyniesie? 6 Mieczy trochę mało ta 6 mieczy... więcej kart powiedziałoby więcej; sądzę, że Pan szybko zniknie z Twojego życia; może wyjedzie 4 Czy będziemy w przyszłości parą? [3 karty] 3 mieczy, królowa mieczy, król denarów nie; poza tym jeszcze za wcześnie, żeby stwierdzić; myślę, że tu karty pokazały, że któreś z Was się "dobrze" rozczaruje drugą stroną... Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 1 czy on się dzisiaj odezwie?-2 kielichów sądzę, że nie; będzie czekanie na kontakt z jego strony 2 czy dojdzie do naszego spotkania? Sąd ostateczny tak, do spotkanie dojdzie 3 co ta znajomość mi przyniesie? 6 Mieczy trochę mało ta 6 mieczy... więcej kart powiedziałoby więcej; sądzę, że Pan szybko zniknie z Twojego życia; może wyjedzie 4 Czy będziemy w przyszłości parą? [3 karty] 3 mieczy, królowa mieczy, król denarów nie; poza tym jeszcze za wcześnie, żeby stwierdzić; myślę, że tu karty pokazały, że któreś z Was się "dobrze" rozczaruje drugą stroną... Odezwał się dzisiaj, umówiliśmy się na spotkanie w sobotę... Cytuj
alathea Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 3. co mi ta znajomość przyniesie - 6 mieczy 4. czy będziemy parą - 3 mieczy, Krolow mieczy, Krol monet obawiam sie, ze sie wycofasz z tej znajomości...a pan może wyjedzie w zwiazku z praca chyba, ze pan juz mieszka zagranica, to moze wyjedziesz - ale wydaje mi sie, ze ostatecznie nie bedziecie para wyjazd zagraniczny ładnie pokazuje karta Swiat, czasem 6 mieczy ("za morze") jednak przy 3mieczy i Krolowej mieczy wynik wyjazdu(jesli bedzie) srednio rokuje 6 mieczy moze jeszcze obrazowac kontakt wirtualny (netowy/telefoniczny) i taki moze docelowo (na koniec) pozostac Cytuj
LasMeninas Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Ty jak go lepiej poznasz sama nie bedziesz chciała z nim być przez jego egozim i zaduafanie w sobie, niewykluczone że Cię zrani słowem Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 Ty jak go lepiej poznasz sama nie bedziesz chciała z nim być przez jego egozim i zaduafanie w sobie, niewykluczone że Cię zrani słowem Jest zarozumiały, to fakt stwierdził, że jest przystojnym menem.Ale ja nie skreślam nikogo, dopuki go nie poznam lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi