SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Praca - 6 Kielichow + Paz Bulaw ---> XX Sad; HB VI Kochankowie Tak sobie mysle, ze cos moze odezwac sie z przeszlosci. Mozliwe, ze cos, co juz rozwazam teraz nabierze tempa. Trzeba bedzie w zwiazku z tym byc moze podjac jakas decyzje. Finanse - 4 Monet Na razie zadnych zmian. Bezpieczne ramy, ale te same. Uczucia - Krol Bulaw + XI Pasja i VIII Sprawiedliwosc ---> XX Sad; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Hmm... tu chyba jakis facet sie zaznacza, moje nim zachwycenie a jednoczesnie potrzeba wyjasnienie sobie pewnych spraw. Albo jakas powazna rozmowa. Dom/Rodzina - XVII Gwiazda + 3 Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Plany dotyczace moich dzieci widze. Ogolnie trzeba bedzie rozwazyc rozne kwestie, ale i zaufac, ze bedzie dobre, swojej intuicji tez zaufac. Zdrowie - Krolowa Kielichow Mozliwe, ze trzeba bedzie zajac sie sprawami kobiecymi. Jakas kontrola albo cos. Niespodzianka - As Kielichow, 10 Bulaw, As Monet ---> X Kolo Fortuny; HB XII Wisielec i III Cesarzowa Nie wiem... tu jakby jakas zmiana. Moze jakas mozliwosc dodatkowo. Albo znajomosc jakas ewoluuje i stanie sie mniej sztywna. Co robic - 7 Kielichow, 2 Bulaw, XX Sad ---> XVII Gwiazda; HB XI Pasja i II Kaplanka Nie przestawac marzyc, ale i wychodzic poza te marzenia. Dzialac konkretnie. Spelniac swoje marzenia i pasje. Czego nie robic - 2 Mieczy, VII Rydwan, Rycerz Bulaw ---> XII Wisielec, HB IX Eremita Nie odcinac sie tylko dlatego, ze cos nie idzie po mojej mysli. Rozwazyc cos na spokojno, zanim podejme konkretna decyzje, ktora moze byc pochopna i nieodwracalna. Rada kart - As Mieczy, XIX Slonce, 8 Bulaw ---> VI Kochankowie; HB X Kolo Fortuny i I Mag Wyjasniac rozne sprawy na biezaco. Kierowac sie sercem, mniej intelektualizowac i patrzec, co kiedy i jak. Jezeli cos trzeba wyjasnic, robic to od razu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 23 Kwietnia 2013 Praca - 6 Kielichow + Paz Bulaw ---> XX Sad; HB VI Kochankowie tez uważam, że możesz robić coś, co robiłas już kiedyś, coś co dawało Ci zapał, wskazują na to zarówno 6 kiel na początku, jak i Sąd w podsumie Finanse - 4 Monet Kasa bez zmian, ani mniej, ani więcej Uczucia - Krol Bulaw + XI Pasja i VIII Sprawiedliwosc ---> XX Sad; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag jakiś konkretny, pewny siebie, przedsiębiorczy mężczyzna, z nim jakaś silna namiętność, zaangażowanie, jak i duzo rozmów na poziomie Dom/Rodzina - XVII Gwiazda + 3 Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka milo, ciepło, rodzinnie... Zdrowie - Krolowa Kielichow zwróć uwagę na gospodarkę wodna organizmu, na ew. opuchnięcia,lub choroby kobiece Niespodzianka - As Kielichow, 10 Bulaw, As Monet ---> X Kolo Fortuny; HB XII Wisielec i III Cesarzowa jakas konkretna szansa od losu się trafi, mozliwe, że cos zwiazane z finansami i pracą, będziesz miała dodatkowe zadania Co robic - 7 Kielichow, 2 Bulaw, XX Sad ---> XVII Gwiazda; HB XI Pasja i II Kaplanka nie zaprzestawaj marzyć, rób to czego zawsze pragnęłaś Czego nie robic - 2 Mieczy, VII Rydwan, Rycerz Bulaw ---> XII Wisielec, HB IX Eremita nie bądź chłodna dla meżczyzny, który koło Ciebie się kręci Rada kart - As Mieczy, XIX Slonce, 8 Bulaw ---> VI Kochankowie; HB X Kolo Fortuny i I Mag ciesz się zyciem, rób to, co każe Ci wewnętrzny impuls 1 Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Praca - 6 Kielichow + Paz Bulaw ---> XX Sad; HB VI Kochankowie może nadrabianie zaległości albo powrót do tego, co jest Ci już w pracy bardzo dobrze znane i szybko się w tym uporasz Finanse - 4 Monet bez zmian, stabilnie Uczucia - Krol Bulaw + XI Pasja i VIII Sprawiedliwosc ---> XX Sad; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag ohohohoho tu się będzie działo, emocje sięgną zenitu, krew popłynie szybciej tutaj wysuwa się Pan o cechach Króla Buław, dynamiczny, może nieco starszy od Ciebie; dużo rozmów z nim widać, takiego wzajemnego wyczajania się i powolne, aczkolwiek będące w równowadze, wchodzenie na wyższe szczeble znajomości, coraz lepiej się dogadujecie, jest miedzy Wami równowaga, nie ma czepialstwa; każde próbuje drugą stronę osądzić Sprawiedliwie, dać tyle, ile sam dostaje Dom/Rodzina - XVII Gwiazda + 3 Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka oczywiście wszystko będzie się kręcić wokół Gwiazdeczek myślę, że mogą pojawić się jakieś nieśmiałe szanse na pewne zmiany, które Wam wszystkim wyjdą na dobre Zdrowie - Krolowa Kielichow zdrowie ok, ale warto zwrócić uwagę na emocje Niespodzianka - As Kielichow, 10 Bulaw, As Monet ---> X Kolo Fortuny; HB XII Wisielec i III Cesarzowa może odwiedziny kogoś, albo szansa na uporządkowanie pewnych spraw, które już długo czekają, a nijak można było się za nie zabrać Co robic - 7 Kielichow, 2 Bulaw, XX Sad ---> XVII Gwiazda; HB XI Pasja i II Kaplanka realizować swoje plany i marzenia, medytować, poznawać nowe obszary wiedzy i samej siebie Czego nie robic - 2 Mieczy, VII Rydwan, Rycerz Bulaw ---> XII Wisielec, HB IX Eremita udawać, że czegoś nie ma jak jest, nie zamykać się na to, na co nie masz wpływu, bo nie czujesz się jeszcze gotowa podjąć decyzje; sumy radzą przeczekać i działać z rozmysłem w zgodzie ze sobą Rada kart - As Mieczy, XIX Slonce, 8 Bulaw ---> VI Kochankowie; HB X Kolo Fortuny i I Mag jasno określać swoje cele i do nich dążyć 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Maja 2013 Autor Napisano 11 Maja 2013 Dziekuje Inez, dziekuje Baamisjanko... :bukiet: Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 WERYFIKUJE Praca - 6 Kielichow + Paz Bulaw ---> XX Sad; HB VI KochankowieTak sobie mysle, ze cos moze odezwac sie z przeszlosci. Mozliwe, ze cos, co juz rozwazam teraz nabierze tempa. Trzeba bedzie w zwiazku z tym byc moze podjac jakas decyzje. No wiec tak. Tu pokazala sie propozycja pracy. Czegos, co gdzies tam robilam w przeszlosci, dorywczo, dorabiajac, jako mloda osoba. Teraz jednak juz niestety to nie dla mnie. Kwestia pracy dosc necaca, jednak nie dla mnie. Finanse - 4 MonetNa razie zadnych zmian. Bezpieczne ramy, ale te same. Powiem tak. Wystarczylo. Nic ponadto, co zwykle. Ale bylo ok. Uczucia - Krol Bulaw + XI Pasja i VIII Sprawiedliwosc ---> XX Sad; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I MagHmm... tu chyba jakis facet sie zaznacza, moje nim zachwycenie a jednoczesnie potrzeba wyjasnienie sobie pewnych spraw. Albo jakas powazna rozmowa. Tak, tu pojawilo sie wyznanie ze strony pana, mlodszego ode mnie, zodiakalnego lwa, odnosnie jego uczuc. Byla rozmowa i w wyniku tej rozmowy umowilismy sie, ze wstepnie teraz umawiamy sie, ze latem spotkamy sie w Polsce. Jak to bedzie, zobaczymy. Nic na sile. Na razie tak wstepnie. Potem sie obaczy, jak to w praniu wyjdzie. Taka nasza umowa. Dom/Rodzina - XVII Gwiazda + 3 Kielichow ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II KaplankaPlany dotyczace moich dzieci widze. Ogolnie trzeba bedzie rozwazyc rozne kwestie, ale i zaufac, ze bedzie dobre, swojej intuicji tez zaufac. Tu koncentracja na domu i rodzinie a takze sprawy zwiazane ze szkola sredniej corki. Rozmowy, spotkania z nauczycielami, centrum terapeutyczne. Duzo sie dzialo. Zdrowie - Krolowa KielichowMozliwe, ze trzeba bedzie zajac sie sprawami kobiecymi. Jakas kontrola albo cos. Momentami nachodzilo zmeczenie tym wszystkim. Brakowalo czasu dla siebie. Ale ogolnie zdrowie dopisywalo. Niespodzianka - As Kielichow, 10 Bulaw, As Monet ---> X Kolo Fortuny; HB XII Wisielec i III CesarzowaNie wiem... tu jakby jakas zmiana. Moze jakas mozliwosc dodatkowo. Albo znajomosc jakas ewoluuje i stanie sie mniej sztywna. Tak, tu znajomosc pewna nabrala innych ram. Zupelnie innych. Co robic - 7 Kielichow, 2 Bulaw, XX Sad ---> XVII Gwiazda; HB XI Pasja i II KaplankaNie przestawac marzyc, ale i wychodzic poza te marzenia. Dzialac konkretnie. Spelniac swoje marzenia i pasje. A tutaj chyba wyszlo, ze musze codziennie medytowac. 7 Kielichow pokazuje mi czesto medytacje. W domu, regularnie. Mozliwe tez, zeby nie porzucac marzen i wprowadzac je w czyn. To tez bardzo mozliwe. Nie poddawac sie. Czego nie robic - 2 Mieczy, VII Rydwan, Rycerz Bulaw ---> XII Wisielec, HB IX EremitaNie odcinac sie tylko dlatego, ze cos nie idzie po mojej mysli. Rozwazyc cos na spokojno, zanim podejme konkretna decyzje, ktora moze byc pochopna i nieodwracalna. Nie postepowac pochopnie, nie szarzowac. Zostawic sobie czas na przemyslenia. Czas zawieszenia i gdy nic sie nie dzieje, wykorzystac na inne sprawy lub dla siebie. Nie niecierpliwisc sie, ze cos pozornie tkwi w stagnacji. Oj... byly wlasnie takie momenty, ze chcialam tylko rzucic wszystkim i zrobic jakis konkretny ruch. Chocby bumnelo, chocby trzasnelo, ale zeby tylko sie dzialo. Zamiast tego jednak zachowalam cierpliwosc. I oplacalo sie. Rada kart - As Mieczy, XIX Slonce, 8 Bulaw ---> VI Kochankowie; HB X Kolo Fortuny i I MagWyjasniac rozne sprawy na biezaco. Kierowac sie sercem, mniej intelektualizowac i patrzec, co kiedy i jak. Jezeli cos trzeba wyjasnic, robic to od razu. Szukac rozmowy, wyjasnienia, informacji, we frapujacych sprawach. Na biezaco wszystko wyjasniac. Na wielu plaszczyznach to sie sprawdzilo. Od domowej, poprzez uczuciowa po urzedowo-szkolne. Dobra rada to byla. Dziekuje wszystkim kochani, za pomoc w interpretacji tego rozkladu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi