glodny_wiedzy Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Witam Dochodze do etapu 'liny' - czy wspinajac sie za jej pomoca staramy sie: 1.uniesc cialo astralne w takie samej pozycji co nasze cialo lezace 2.czy wspinamy sie myslac ze podnosimy tylko gorna czesc ciala 3.czy moze wspinamy sie zupelnie w pionie wyobrazajac sobie cale cialo rownolegle do liny 4.czy wyobrazamy sobie tylko rece i line a o reszczcie ciala nie myslimy? Z gory dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ms23 Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Z sufitu zwisa "lina"..powinna zwisac miedzy twoimi ramionami,tak abys mogl ja latwo chwycic..Kilkakrotnie wyciagnij rece i chwyc ja,aby twoj umysl przyzwyczail sie do tego gdzie ona sie znajduje,bedac w stanie jej dotknac przyzwyczaisz swoj umysl do wspolrzednych w przestrzeni,pod ktorymi znajduje sie twoja wyobrazona "lina". W ten sposob w twoim umysle narasta mysloksztalt, przez co latwiej jest potem wyobrazic sobie sieganie po wyobrazona line wyobrazonymi rekami wiecej na temat "LINY" znajdziesz w publikacji BRUCEa ROBERTa - "Traktat o projekcji Astralnej" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glodny_wiedzy Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 Z gory dziekuje za odpowiedz ale jednak ani on w swojej ksiazce ani ty nie odpowiadacie mi na moje pytania Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts