Skocz do zawartości

Jesienna milosc - rozklad poprawny tym razem - czyli jak trzeba

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nic. Rozlozylam tym razem z samych AW. Poprzednio pomieszalam, takze... :icon_smile2:

1. Moja samotność - X Kolo Fortuny

Ciekawie. Tu jakby nie do konca byl to moj wybor. To prawda. Zasymilowalam sie z obecnym stanem, ale jestem zwierze stadne i samej roznie mi...

2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia - XVI Wieza, IV Cesarz ---> XX Sad; HB XX Sad i II Kaplanka

Nie wiem, musze wyjsc poza dotychczasowe ograniczenia. Za bardzo tu nie czuje tego. Hmm...

4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera - VI Kochankowie, XXI Swiat ---> V Papiez; HB IX Eremita

Nom... Ale chyba nie tu, gdzie mieszkam.

6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze - XI Pasja

Hmm... Chyba dobrze bedzie. Namietnie.

Napisano

1.Moja samotność Koło fortuny - może Twoja zmienność to powoduje a może to przeznaczenie, a może zła karma? Tak jest właśnie przy tej karcie, jesteś na takim etapie życia, że właśnie ona wyszła.

2,3 jakie są możliwości jej usunięcia? Wieża , Cesarz - zburzyć zewnętrzne dotychczasowe życie, stworzyć swoją przestrzeń życiową tak jak to robi Cesarz i odrodzić się na nowo ale jako już inna osoba.

4, 5 Czy znajdę interesującego partnera? Kochankowie, Świat - tak, ale tak jak piszesz, nie tu gdzie mieszkasz.

6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze Pasja - zmierzysz się z przeciwnościami losu i zapanujesz nad nimi.

Napisano
Nic. Rozlozylam tym razem z samych AW. Poprzednio pomieszalam, takze... :icon_smile2:

Ciekawie. Tu jakby nie do konca byl to moj wybor. To prawda. Zasymilowalam sie z obecnym stanem, ale jestem zwierze stadne i samej roznie mi...

2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia - XVI Wieza, IV Cesarz ---> XX Sad; HB XX Sad i II Kaplanka

Nie wiem, musze wyjsc poza dotychczasowe ograniczenia. Za bardzo tu nie czuje tego. Hmm...

4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera - VI Kochankowie, XXI Swiat ---> V Papiez; HB IX Eremita

Nom... Ale chyba nie tu, gdzie mieszkam.

Hmm... Chyba dobrze bedzie. Namietnie.

1 - uważam, że na obecny stan rzeczy ma duży wpływ los i jak piszesz, że czasami jest różnie to radziłabym się poddać i popłynąć z prądem życia, niektóre sytuacje są po to, aby na nas wymóc inne spojrzenie, zachęcić nas do zmiany działania, niekiedy całego życia. ta samotność jest Ci potrzebna chociażby do samodoskonalenia - inaczej nie wzniosłabyś się na kolejny etap i nie znalazła, np partnera właśnie w tym wyższym wymiarze duchowym Wszystko się dzieje po coś

2. Zmiana schematów myślenia, jasne sprecyzowanie celów i co za tym idzie gruntowna metamorfoza wszystkich aspektów - takie przejrzenie na oczy, a co za tym idzie kierowanie się intuicją podczas podejmowania decyzji pozwoli skutecznie pozbyć się samotności.

3.Tak, jest szansa- ale może to być ktoś mieszkający za granicą w każdym razie daleko od Ciebie, to człowiek z zasadami o wysokim stopniu samorozwoju, po przejściach.

4. Moc - wszystkie przeszkody zostaną pokonane przez Ciebie, pokażesz swoją aktywną, zmysłową stronę. Wszystko idzie w dobrym kierunku

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Anez bardzo. Tak, to, co dzialo sie do tej pory w moim zyciu bylo wpisane w moja karme. Takze i to, co jest teraz jest jej przejawem.

Napisano

Dziekuje Kedry... Tak wlasnie robie tez, pozwalam dziac sie losowi, przeznaczeniu. Nie blokuje niczego, nie chce hamowac.

Dziekuje ogromnie... :bukiet:

Napisano

Chcąc przejść przez kartę sąd , a więc dostąpić odrodzenia na wyższym poziomie trzeba mieć już przepracowaną karmę, wiec Anez ma racje pisząc o niej - wszystko musi zostać wypalone przez energie transmutacji

Napisano

Z tego, co wiem, numerologicznie, wlasnie z tego wychodze...

Gość Linkinia
Napisano

Fortuna kołem się toczy... może w najbliższym czasie czekają Cię zmiany, nastąpi nieoczekiwany obrót spraw i w ich wyniku już nie będziesz samotna. Może już coś jest wprawione w ruch i tylko trzeba czekać na sprzyjający moment ;)

Tak jak piszesz, musisz wyjść poza dotychczasowe ograniczenia. Zostawić coś za sobą, kompletnie coś zmienić w dotychczasowym życiu, a może - zdanie na czyjś temat. Kierować się przy tym intuicją, uczuciami i dobrem swoim i rodziny.

Tak. Mam dwie opcje:

a) związek z nim będzie związany z przeprowadzką, podjęciem wyboru o zmniejszeniu dzielącej was odległości

B) zacznie się mało zobowiązująco, ale przekonasz się, że to jest ''ten'' ;)

Człowiek poważny, dojrzały, z doświadczeniem życiowym, wrażliwy, zamknięty w sobie.

6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze - Pasja

Znajdziecie razem dużo radości i przyjemności, może wasze charaktery będą się ścierać tak, że ciągle będziecie ciekawi siebie. To też przezwyciężenie przeszkód, wzięcie spraw w swoje ręce, poradzenie sobie z nimi, zapanowanie nad związkiem i partnerem. Zwycięstwo i pewność siebie, namiętność ;)

Napisano

to póki co wydaje się być lekcją od losu, być może wcześniej nie nauczyłaś się, albo nie było kiedy nauczyć się bycia sama ze sobą, zagłębiać sie w swoje wnętrze, teraz jest na to czas

w zasadzie możliwości są na wyciągnięcie ręki, wystarczy się przełamać, pozwolić Panu, który już jest w Twoim życiu wspiąć się po warkoczu na wieżę ;)

myślę, że tak i że już go znasz; Pan ze świata, może kontakty są netowe; Kochanków rozpatrywałabym jako symbol domu rodzinnego, rodzinnych okolic - stąd byłby Pan; podsumy mówią o istniejącym porozumieniu duchowym między Wami i o tym, że on jest poniekąd przewodnikiem dla Ciebie

potoczy się w dobrym kierunku, o ile sama zdecydujesz się zadziałać i poczujesz się gotowa na to działanie

• Lubię to! 1
Napisano

Kurcze... Ale teraz mi dalas do myslenia. Mam jednego takiego fajnego znajomego... mieszka obok mojego miejsca rodzinnego. Jest numerologiczna 6 czyli VI Kochankowie w Tarocie... ale jest mlodszy i nie biore go pod uwage... Hmm...

Jestesmy umowieni na kawe... jak bede w PL...

Co do bycia w samotnosci... tak, nigdy nie mialam okazji. Bylam w 2. powaznych zwiazkach... jeden po drugim. Wczesniej dom rodzinny... Zawsze bylam z kims...

Nic... bardzo dziekuje Baamisjanko... Bardzo cenne uwagi. :bukiet:

Co do tego natomiast, kto jest moim przewodnikiem, to owszem, jest taki pan... ale jego nie biore pod uwage. Tez jest z Polski, karmiczny... itd. ale... hmm... tu nie...

Ten, ktory mieszka w mojej oklicy, ten numerologiczna 6... raczej traktuje mnie jako zrodlo wiedzy itd.

Takim moim przewodnikiem i rzeczywiscie nawet nauczycielem w wielu sprawach jest ten drugi...

Eh...

Nic... pozyjemy, zobaczymy...

Napisano
Kurcze... Ale teraz mi dalas do myslenia. Mam jednego takiego fajnego znajomego... mieszka obok mojego miejsca rodzinnego. Jest numerologiczna 6 czyli VI Kochankowie w Tarocie... ale jest mlodszy i nie biore go pod uwage... Hmm...

Jestesmy umowieni na kawe... jak bede w PL...

Co do bycia w samotnosci... tak, nigdy nie mialam okazji. Bylam w 2. powaznych zwiazkach... jeden po drugim. Wczesniej dom rodzinny... Zawsze bylam z kims...

Nic... bardzo dziekuje Baamisjanko... Bardzo cenne uwagi. :bukiet:

Co do tego natomiast, kto jest moim przewodnikiem, to owszem, jest taki pan... ale jego nie biore pod uwage. Tez jest z Polski, karmiczny... itd. ale... hmm... tu nie...

Ten, ktory mieszka w mojej oklicy, ten numerologiczna 6... raczej traktuje mnie jako zrodlo wiedzy itd.

Takim moim przewodnikiem i rzeczywiscie nawet nauczycielem w wielu sprawach jest ten drugi...

Eh...

Nic... pozyjemy, zobaczymy...

dzięki Sacralza weryfikację, może tutaj pokazały się energie ich obu :)

na początku miałam wątpliwości, że mnie ponosi w interpretacji, ale dobrze mi się te karty "czytało" :)

Gość gość5
Napisano

nie zawsze jest Twoim wyborem Sacral, czasami los sprawia, że jestes sama

jakis pan zburzy Twoj dotychczasowy "spokój" i ja nie wiem czy to nie bedzie ktos kogo juz znasz lub poznalaś

znajdziesz, przybedzie z innej miejscowości/kraju (tego nie umiem powiedziec napewno)

bardzo dobrze, bedziesz zadowolona i szczęśliwa

Napisano

tak naprawdę nigdy nie będziesz sama, jeśli będziesz to przez pewne okresy w swoim życiu przy czy nie będą to Twoje wybory ale los będzie za Ciebie decydować

są i to nagłe, sądzę że pojawi się Pan na Twojej drodze i to zaskoczenia ale przed tym będziesz musiała zakoczyć pewien etao aby świadomie wejść w nowe

Tak, ale będzie się to wiązało z wyborem , bycie z nim bedzie się wiązało dla Ciebie ze zmianą miejsca zamieszkania, Pan może być z zagranicy

zapanujesz nad swoimi uczuciami i namiętnościami, sądzę że je sobie poukładasz aczkolwiek będzie to wymagało od Ciebie samozaparcia

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje anais_33... :bukiet:

Ciekawe, ze caly czas pokazuje mi sie facet z innego miejsca zamieszkania.

Jak maz mieszkal jeszcze w innym miescie, obawialam sie czy aby karty nie pokazuja jego... Hmm... Teraz mieszka niedaleko a karty nadal wskazuja faceta ze Swiata...

Coz... zobaczymy, jak to tam dalej bedzie. :)