SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Nic. Rozlozylam tym razem z samych AW. Poprzednio pomieszalam, takze... :icon_smile2: 1. Moja samotność - X Kolo Fortuny Ciekawie. Tu jakby nie do konca byl to moj wybor. To prawda. Zasymilowalam sie z obecnym stanem, ale jestem zwierze stadne i samej roznie mi... 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia - XVI Wieza, IV Cesarz ---> XX Sad; HB XX Sad i II Kaplanka Nie wiem, musze wyjsc poza dotychczasowe ograniczenia. Za bardzo tu nie czuje tego. Hmm... 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera - VI Kochankowie, XXI Swiat ---> V Papiez; HB IX Eremita Nom... Ale chyba nie tu, gdzie mieszkam. 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze - XI Pasja Hmm... Chyba dobrze bedzie. Namietnie. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1.Moja samotność Koło fortuny - może Twoja zmienność to powoduje a może to przeznaczenie, a może zła karma? Tak jest właśnie przy tej karcie, jesteś na takim etapie życia, że właśnie ona wyszła. 2,3 jakie są możliwości jej usunięcia? Wieża , Cesarz - zburzyć zewnętrzne dotychczasowe życie, stworzyć swoją przestrzeń życiową tak jak to robi Cesarz i odrodzić się na nowo ale jako już inna osoba. 4, 5 Czy znajdę interesującego partnera? Kochankowie, Świat - tak, ale tak jak piszesz, nie tu gdzie mieszkasz. 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze Pasja - zmierzysz się z przeciwnościami losu i zapanujesz nad nimi. Cytuj
Kędry Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Nic. Rozlozylam tym razem z samych AW. Poprzednio pomieszalam, takze... :icon_smile2: 1. Moja samotność - X Kolo Fortuny Ciekawie. Tu jakby nie do konca byl to moj wybor. To prawda. Zasymilowalam sie z obecnym stanem, ale jestem zwierze stadne i samej roznie mi... 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia - XVI Wieza, IV Cesarz ---> XX Sad; HB XX Sad i II Kaplanka Nie wiem, musze wyjsc poza dotychczasowe ograniczenia. Za bardzo tu nie czuje tego. Hmm... 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera - VI Kochankowie, XXI Swiat ---> V Papiez; HB IX Eremita Nom... Ale chyba nie tu, gdzie mieszkam. 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze - XI Pasja Hmm... Chyba dobrze bedzie. Namietnie. 1 - uważam, że na obecny stan rzeczy ma duży wpływ los i jak piszesz, że czasami jest różnie to radziłabym się poddać i popłynąć z prądem życia, niektóre sytuacje są po to, aby na nas wymóc inne spojrzenie, zachęcić nas do zmiany działania, niekiedy całego życia. ta samotność jest Ci potrzebna chociażby do samodoskonalenia - inaczej nie wzniosłabyś się na kolejny etap i nie znalazła, np partnera właśnie w tym wyższym wymiarze duchowym Wszystko się dzieje po coś 2. Zmiana schematów myślenia, jasne sprecyzowanie celów i co za tym idzie gruntowna metamorfoza wszystkich aspektów - takie przejrzenie na oczy, a co za tym idzie kierowanie się intuicją podczas podejmowania decyzji pozwoli skutecznie pozbyć się samotności. 3.Tak, jest szansa- ale może to być ktoś mieszkający za granicą w każdym razie daleko od Ciebie, to człowiek z zasadami o wysokim stopniu samorozwoju, po przejściach. 4. Moc - wszystkie przeszkody zostaną pokonane przez Ciebie, pokażesz swoją aktywną, zmysłową stronę. Wszystko idzie w dobrym kierunku 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Dziekuje Anez bardzo. Tak, to, co dzialo sie do tej pory w moim zyciu bylo wpisane w moja karme. Takze i to, co jest teraz jest jej przejawem. Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Dziekuje Kedry... Tak wlasnie robie tez, pozwalam dziac sie losowi, przeznaczeniu. Nie blokuje niczego, nie chce hamowac. Dziekuje ogromnie... Cytuj
Kędry Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Chcąc przejść przez kartę sąd , a więc dostąpić odrodzenia na wyższym poziomie trzeba mieć już przepracowaną karmę, wiec Anez ma racje pisząc o niej - wszystko musi zostać wypalone przez energie transmutacji Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Z tego, co wiem, numerologicznie, wlasnie z tego wychodze... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1. Moja samotność - X Kolo Fortuny Fortuna kołem się toczy... może w najbliższym czasie czekają Cię zmiany, nastąpi nieoczekiwany obrót spraw i w ich wyniku już nie będziesz samotna. Może już coś jest wprawione w ruch i tylko trzeba czekać na sprzyjający moment 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia - XVI Wieza, IV Cesarz ---> XX Sad; HB XX Sad i II Kaplanka Tak jak piszesz, musisz wyjść poza dotychczasowe ograniczenia. Zostawić coś za sobą, kompletnie coś zmienić w dotychczasowym życiu, a może - zdanie na czyjś temat. Kierować się przy tym intuicją, uczuciami i dobrem swoim i rodziny. 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera - VI Kochankowie, XXI Swiat ---> V Papiez; HB IX Eremita Tak. Mam dwie opcje: a) związek z nim będzie związany z przeprowadzką, podjęciem wyboru o zmniejszeniu dzielącej was odległości zacznie się mało zobowiązująco, ale przekonasz się, że to jest ''ten'' Człowiek poważny, dojrzały, z doświadczeniem życiowym, wrażliwy, zamknięty w sobie. 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze - Pasja Znajdziecie razem dużo radości i przyjemności, może wasze charaktery będą się ścierać tak, że ciągle będziecie ciekawi siebie. To też przezwyciężenie przeszkód, wzięcie spraw w swoje ręce, poradzenie sobie z nimi, zapanowanie nad związkiem i partnerem. Zwycięstwo i pewność siebie, namiętność Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1. Moja samotność - X Kolo Fortuny to póki co wydaje się być lekcją od losu, być może wcześniej nie nauczyłaś się, albo nie było kiedy nauczyć się bycia sama ze sobą, zagłębiać sie w swoje wnętrze, teraz jest na to czas 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia - XVI Wieza, IV Cesarz ---> XX Sad; HB XX Sad i II Kaplanka w zasadzie możliwości są na wyciągnięcie ręki, wystarczy się przełamać, pozwolić Panu, który już jest w Twoim życiu wspiąć się po warkoczu na wieżę 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera - VI Kochankowie, XXI Swiat ---> V Papiez; HB IX Eremita myślę, że tak i że już go znasz; Pan ze świata, może kontakty są netowe; Kochanków rozpatrywałabym jako symbol domu rodzinnego, rodzinnych okolic - stąd byłby Pan; podsumy mówią o istniejącym porozumieniu duchowym między Wami i o tym, że on jest poniekąd przewodnikiem dla Ciebie 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze - XI Pasja potoczy się w dobrym kierunku, o ile sama zdecydujesz się zadziałać i poczujesz się gotowa na to działanie 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 Kurcze... Ale teraz mi dalas do myslenia. Mam jednego takiego fajnego znajomego... mieszka obok mojego miejsca rodzinnego. Jest numerologiczna 6 czyli VI Kochankowie w Tarocie... ale jest mlodszy i nie biore go pod uwage... Hmm... Jestesmy umowieni na kawe... jak bede w PL... Co do bycia w samotnosci... tak, nigdy nie mialam okazji. Bylam w 2. powaznych zwiazkach... jeden po drugim. Wczesniej dom rodzinny... Zawsze bylam z kims... Nic... bardzo dziekuje Baamisjanko... Bardzo cenne uwagi. Co do tego natomiast, kto jest moim przewodnikiem, to owszem, jest taki pan... ale jego nie biore pod uwage. Tez jest z Polski, karmiczny... itd. ale... hmm... tu nie... Ten, ktory mieszka w mojej oklicy, ten numerologiczna 6... raczej traktuje mnie jako zrodlo wiedzy itd. Takim moim przewodnikiem i rzeczywiscie nawet nauczycielem w wielu sprawach jest ten drugi... Eh... Nic... pozyjemy, zobaczymy... Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Kurcze... Ale teraz mi dalas do myslenia. Mam jednego takiego fajnego znajomego... mieszka obok mojego miejsca rodzinnego. Jest numerologiczna 6 czyli VI Kochankowie w Tarocie... ale jest mlodszy i nie biore go pod uwage... Hmm...Jestesmy umowieni na kawe... jak bede w PL... Co do bycia w samotnosci... tak, nigdy nie mialam okazji. Bylam w 2. powaznych zwiazkach... jeden po drugim. Wczesniej dom rodzinny... Zawsze bylam z kims... Nic... bardzo dziekuje Baamisjanko... Bardzo cenne uwagi. Co do tego natomiast, kto jest moim przewodnikiem, to owszem, jest taki pan... ale jego nie biore pod uwage. Tez jest z Polski, karmiczny... itd. ale... hmm... tu nie... Ten, ktory mieszka w mojej oklicy, ten numerologiczna 6... raczej traktuje mnie jako zrodlo wiedzy itd. Takim moim przewodnikiem i rzeczywiscie nawet nauczycielem w wielu sprawach jest ten drugi... Eh... Nic... pozyjemy, zobaczymy... dzięki Sacralza weryfikację, może tutaj pokazały się energie ich obu na początku miałam wątpliwości, że mnie ponosi w interpretacji, ale dobrze mi się te karty "czytało" Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Nic. Rozlozylam tym razem z samych AW. Poprzednio pomieszalam, takze... :icon_smile2: 1. Moja samotność - X Kolo Fortuny nie zawsze jest Twoim wyborem Sacral, czasami los sprawia, że jestes sama 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia - XVI Wieza, IV Cesarz ---> XX Sad; HB XX Sad i II Kaplanka jakis pan zburzy Twoj dotychczasowy "spokój" i ja nie wiem czy to nie bedzie ktos kogo juz znasz lub poznalaś 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera - VI Kochankowie, XXI Swiat ---> V Papiez; HB IX Eremita znajdziesz, przybedzie z innej miejscowości/kraju (tego nie umiem powiedziec napewno) 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze - XI Pasja bardzo dobrze, bedziesz zadowolona i szczęśliwa Cytuj
anais_33 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1. Moja samotność - X Kolo Fortuny tak naprawdę nigdy nie będziesz sama, jeśli będziesz to przez pewne okresy w swoim życiu przy czy nie będą to Twoje wybory ale los będzie za Ciebie decydować 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia - XVI Wieza, IV Cesarz ---> XX Sad; HB XX Sad i II Kaplanka są i to nagłe, sądzę że pojawi się Pan na Twojej drodze i to zaskoczenia ale przed tym będziesz musiała zakoczyć pewien etao aby świadomie wejść w nowe 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera - VI Kochankowie, XXI Swiat ---> V Papiez; HB IX Eremita Tak, ale będzie się to wiązało z wyborem , bycie z nim bedzie się wiązało dla Ciebie ze zmianą miejsca zamieszkania, Pan może być z zagranicy 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze - XI Pasja zapanujesz nad swoimi uczuciami i namiętnościami, sądzę że je sobie poukładasz aczkolwiek będzie to wymagało od Ciebie samozaparcia 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 Dziekuje anais_33... Ciekawe, ze caly czas pokazuje mi sie facet z innego miejsca zamieszkania. Jak maz mieszkal jeszcze w innym miescie, obawialam sie czy aby karty nie pokazuja jego... Hmm... Teraz mieszka niedaleko a karty nadal wskazuja faceta ze Swiata... Coz... zobaczymy, jak to tam dalej bedzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi