pawel116 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak przebiegnie moje jutrzejsze spotkanie w sprawie pracy? As Kielichów - Rycerz Mieczy - Rydwan - Król Buław Spotkanie będzie w miłej atmosferze, zaprezentuję się jako osoba bystra i stanowcza, a na koniec (mam nadzieję) podpiszę umowę. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez pawel116 Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Tak, widac, ze bedziesz mial szanse sie zaprezentowac. I masz potencjal temu, aby sie odpowiednio zaprezentowac i osiagnac to, co zamierzasz. Podsum wg HB to VIII Sprawiedliwosc. Ile wysilku wlozysz w to, takie efekty uzyskasz. Takze warto sie postarac. Jest mozliwosc, ze pojdzie Ci dobrze. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Zostaną ocenione Twoje możliwości i wiedza. Mężczyzna będzie miał ostateczny głos, on będzie miał wątpliwości. Musisz dobrze się zaprezentować. Cytuj
pawel116 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Spotkanie miało charakter czysto formalny i trwało zaledwie 5 minut. Rekruterka wypytała o moje doświadczenie i zainteresowania, po czym oznajmiła, że jeśli mnie wybierze to da znać do godz. 17. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez pawel116 Cytuj
pawel116 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 Niestety nikt się nie odezwał Cytuj
alathea Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Jak przebiegnie moje jutrzejsze spotkanie w sprawie pracy? As Kielichów - Rycerz Mieczy - Rydwan - Król Buław Moc +Rydwan + Rydwan +Mag = Cesarz/Sprawiedliwosc --Ksiezyc----Umiark----Sprawka --------- Kolo------22 Glupiec ---------------Kolo moga sie jeszcze odezwac, albo Ty jeszcze do nich zagadasz niepowiedziane, ze nic nie bedzie nieco pozniej (Glupiec) pozioma pods. Cesarz/Sprawka pionowa piramidka - Kolo ale to jeszcze niepewne mysle, ze jestes dopiero w Rycerzu mieczy moze jeszcze nie wszysko stracone Cytuj
pawel116 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 moga sie jeszcze odezwac, albo Ty jeszcze do nich zagadaszniepowiedziane, ze nic nie bedzie nieco pozniej (Glupiec) pozioma pods. Cesarz/Sprawka pionowa piramidka - Kolo ale to jeszcze niepewne mysle, ze jestes dopiero w Rycerzu mieczy moze jeszcze nie wszysko stracone Rozstrzygnięcie nastąpiło dzisiaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi