Gość gość5 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) już W kwestii informacji- jestem w zwiazku..... karty do konca roku- czy sie cos zmieni 1. Moja samotność – Kapłanka - nie jest najgorzej ............wiem dlaczego tak jest 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia – Siła, Kapłan - tu nie wiem jak to rozgryźć.... iść wg planu, kontynuowac to co zaczęłam 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera – Księżyc, Wieża-myslę, ze wtedy, gdy opadna rózowe okularki i spojrze na pewne sprawy realnie- (może to byc tez mężczyzna w okularach i p[o przejściach lub dość wysoki ) 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze- Koło - jasne..... jak zawsze los.............. pomoze pomocy ........... Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez gość5 Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Rogi, ten rozkład robi się z samych AW jak masz możliwość to postaw nowy i edytuj Cytuj
Erza Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1. Moja samotność – Kapłanka dobrze czujesz się sama ze sobą; mam wrażenie, że Twój obecny partner wszystkiego o Tobie nie wie, nie o wszystkim mu mówisz, mam tu na myśli m.in. Twoje zainteresowanie ezoteryką 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia – Siła, Kapłan zapytać siebie, czy to co jest teraz, jest zgodne z Tobą i czy Ci to odpowiada, jeśli tak to ok, jeśli nie, to trzeba się zastanowić co zmienić 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera – Księżyc, Wieża trudno jest dojrzeć to, na co jesteś obecnie zamknięta; w zasadzie wychodzi tu na to, że nie jesteś pewna obecnego związku, ale de facto nie widzisz też możliwości poza nim 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze- Koło tutaj jest możliwy powrót do siebie, o ile zdecydujesz się na zerwanie z obecnym partnerem lub też los zdecyduje, kiedy coś nastąpi Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 1. Moja samotność – Kapłanka dobrze czujesz się sama ze sobą; mam wrażenie, że Twój obecny partner wszystkiego o Tobie nie wie, nie o wszystkim mu mówisz, mam tu na myśli m.in. Twoje zainteresowanie ezoteryką 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia – Siła, Kapłan zapytać siebie, czy to co jest teraz, jest zgodne z Tobą i czy Ci to odpowiada, jeśli tak to ok, jeśli nie, to trzeba się zastanowić co zmienić 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera – Księżyc, Wieża trudno jest dojrzeć to, na co jesteś obecnie zamknięta; w zasadzie wychodzi tu na to, że nie jesteś pewna obecnego związku, ale de facto nie widzisz też możliwości poza nim 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze- Koło tutaj jest możliwy powrót do siebie, o ile zdecydujesz się na zerwanie z obecnym partnerem lub też los zdecyduje, kiedy coś nastąpi dziękuje bardzo Baamisjanka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 23 Kwietnia 2013 1. Moja samotność – Kapłanka - lubisz i akceptujesz swoje wnętrze,znasz swoja wartość, wiesz, że jesteś babką z wyższej półki (i tak trzymaj:)) 2,3 - jakie są możliwości jej usunięcia – Siła, Kapłan - nadal wierzyć w siebie i w swoje zasady, być pewną siebie i tego, że wiesz "nie dla psa kiełbasa":) 4, 5 - Czy znajdę interesującego partnera – Księżyc, Wieża tak, jak opadną Twoje złudzenia,może poznasz go w necie lub na randce w ciemno,albo inaczej : nagle się ujawni:) 6. Jak potoczy się moje dalsze życie w tej sferze- Koło - los Ci ześle Twoje szczęście Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi