Skocz do zawartości

Mandala widziana we śnie...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kilka dni temu kiedy już zasypiałam (albo śniłam- nie umiem stwierdzić) pojawiło mi się pod powiekami pulsujące różowo-fioletowe tło a na nim dwa romby (kwadraty) obracające się wokół własnej osi.

Kolor był bardzo intensywny i zaparł mi dech w piersiach, kiedy pomyślałam"jaki piękny fiolet" nagle tło zmieniło sie w bardziej różowe a po chwili znów w fioletowe (następnego ranka skojarzyłam, że to był kolor fuksji)

Szukałam w necie znaczenia kolorów i figur kiedy przypadkowo natknęłam się na mandale (wcześniej ledwo zdawałam sobie sprawę, że coś takiego istnieje...) zrozumiałam, że to własnie TO widziałam we snie.

Co może oznaczać taki sen...?

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Kolor był bardzo intensywny i zaparł mi dech w piersiach, kiedy pomyślałam"jaki piękny fiolet" nagle tło zmieniło sie w bardziej różowe a po chwili znów w fioletowe (następnego ranka skojarzyłam, że to był kolor fuksji)

Napisano

Również mam czasem takie coś podczas zasypiania, są to rozmyte koła przeważnie w barwach intensywnej zieleni, granatu lub właśnie także fioletu. Tylko ,że u mnie zaczęło się to pojawiać od czasu gdy medytuję. Co to może oznaczać to nie wiem, o mandalach także pierwszy raz słyszę i szczerze mówiąc zainteresowało mnie to :) .. Może ktoś bardziej obeznany wypowie się na ten temat.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Zdecydowanie do czakr. Fiolet i róż - świadczy o silnym uduchowieniu danej osoby i silnych mistycznych doznaniach :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ostatnio znow widzialam "coś" przed snem, raczej nie mandala, z ciemności zaczęły wylaniać się dwie węzowe linie, fioletwo-różowe, obyspane jakby złotym pyłem, z tych lini zaczęły wyrastać kwiaty i liscie, wszystko widziane w 3D....