Skocz do zawartości

Podróż za granicę - proszę o pomoc w interpretacji

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niespodziewanie koleżanka zabiera mnie w maju za granicę, abym odsapneła od problemów, których w ostatnim czasie miałam nie mało:(

Rozłożyłam karty na pytanie Jak przebiegnie podróż:

Ja- Umierkowanie- podchodzę spokojnie do wyjazdu

1.Czy powinnam jechać- KSIĘŻYC- myślę, że tak bo było to moje marzenie aby uciec ioderwać się od całej sytuacji

2.Jak przebiegnie droga- 7 kielichów- będę w trakcie podróży dużo myślała i marzyła może o tym, że uda mi się wyjść z dołka

3.Czy poznam kogoś w podróży- 7 mieczy- poznam człowieka sprytnego i chytrego, który myśli tylko o sobie

4.Czy wyjazd przyniesie mi pieniążki- 6 Mieczy- nie nastawiam się na nie, ponieważ uciekam od problemów, ale myślę, że tak

5.Czy w trakcie podróży groża mi niebezpieczeństwa- As mieczy- Nie, początek czegoś nowego

6.Czy poznam kogoś na miejscu- 4 denary- myślę że nie, skupię się na ksie

7.Jak długo będzie trwał wyjazd- 3 denary- 3 miesiące (zobaczymy...planuję dwa tygodnie, ale nic nie wiadomo)

8.Co będzie się działo w tym czasie w domu- 9 denarów- bezpieczeństwo finansowe, wszystko ok

9.Korzyści z wyjazdu- 8 denarów- korzyści finansowe

10.Problemy zdrowotne w podróży- 7 denarów- i tutaj nie wiem- znalazłam że mogą to być guzy narośla lub ciążą:ojejku:

11.Czy odniosę korzyści intelektualne- 8 mieczy- raczej nie

12.Czy znajomości tam zawarte będę kontynułować później- 4 buławy- tak, coś mi się tutaj szykuje na jakiś romans;)

13.Kiedy i jak przebiegać będzie podróż- 8 kielichów- wychodzi że 8 tygodni (hmmm 2 miesiące?) i powinno być wszystko w porządku

Proszę o interpretację...

Napisano

Rozłożyłam karty na pytanie Jak przebiegnie podróż:

Ja- Umiarkowanie

- aktualnie jesteś spokojna i wyciszona w związku z wyjazdem. A nawet powiedziałabym, że oczekujesz relaksu, odprężenia w związku z wyjazdem

1.Czy powinnam jechać- KSIĘŻYC

- hm nie ma tu jasnej odpowiedzi bo tak jakbyś nie umiała jej dostrzec w swoimy umyśle. Możliwe, że powodem są trudne sytuacje albo samej należy ocenić za oraz przeciw dotyczące wyjazdu.

2.Jak przebiegnie droga- 7 kielichów

- droga przebiegnie pomyśle, podczas niej będziesz snuć wizje, marzyć co tam Cię dobrego spotka albo raczej co chciałabyś by CIę spotkało :)

3.Czy poznam kogoś w podróży- 7 mieczy

- hm możliwe, że będziesz rozmawiać z kimś w podróży, miecze to intelektualne rozmowy dość oficjalne

4.Czy wyjazd przyniesie mi pieniążki- 6 Mieczy

- jeśli będzie możliwość pracy podejmiesz się jej, a wówczas będą pieniążki

5.Czy w trakcie podróży groża mi niebezpieczeństwa- As mieczy

- myślę, że nie, co najwyżej rozmowy z innymi albo uciążliwi pasażerowie mogą hałasowaniem utrudniać odpoczynek

6.Czy poznam kogoś na miejscu- 4 denary

-sama będzie po przyjeździe skoncentrowana na początku na obeznaniem się z otoczeniem, nowym miejscem, więc nie będzie Ci w głowie poznawania aż tak,może później kogoś poznasz. Ewentualnie poznasz bliskich mieszkańców

7.Jak długo będzie trwał wyjazd- 3 denary

- 3 tygodnie mi to wygląda, ale ciężko powiedzieć czy faktycznie tak będzie

8.Co będzie się działo w tym czasie w domu- 9 denarów

- w domu będzie spokojnie, każdy z domowników zajmie się swoimi sprawami

9.Korzyści z wyjazdu- 8 denarów

-nowe doświadczenia, a może i właśnie nowa praca, które przyczynią się do większego rozwoju Twego

10.Problemy zdrowotne w podróży- 7 denarów

- nie będzie żadnych trudności,co najwyżej monotonia podóży, która może doskwierać

11.Czy odniosę korzyści intelektualne- 8 mieczy

- tak,choć nie w pełni,ponieważ będą ograniczenia w Tobie jakieś...może zbyt wiele na raz nie będziesz w stanie opanować...albo kwestia języka obcego jeśli nie znasz go zbyt dobrze jeśli to wyjazd zagraniczny

12.Czy znajomości tam zawarte będę kontynułować później- 4 buławy

- będziesz kontynuować znajomości te najbardziej zażyłe

13.Kiedy i jak przebiegać będzie podróż- 8 kielichów

- przebieg podróży mam nadzieje, że chodzi o jakość całego wyjazdu...a nie przebieg samej podróży do celu... jak wcześniej. Będziesz emocjonalnie dość podchodzić do nowych doświadczeń,ponieważ nei będziesz sie czuć pewniez uwagi na nowe miejsce. W każdy razie stres nie jest niczym złym bo ma go każdy kto zmierza się z nieznanym.

Powodzenia :bukiet:

Napisano

Dziękuję :) tak bardzo potrzebuję odpoczynku i ucieczki od tego co się działo ostatnio... (i od swego byłego też:(). Mam nadzięję, że ten wyjazd da mi jakąś nadzieję na nowe lepsze życie...

Napisano

i tego Ci życzę by nowe i lepsze okazało się faktem :))

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA:) wróciłam...

ja- umiarkowanie -oczekiwałam relaksu i odpoczynki

1. czy powinnam jechac- ksiezyc- jasne

2.przebieg drogi- 7 kielichow- obawy i nadzieje, przemyślenia

3.czy poznam kogos w podrózy- 7 mieczy- wkurzajacego kierowce który nie dawał mi spokoju

4.czy wyjazd przyniesie pieniazki- 6 mieczy- malutkie niestety

5.w podróży niebezpieczeństwa- as mieczy- j/w wkurzajacy i zaczepiajacy kierowca

6.czy poznam kogos- 4 denary- zgadza sie, bliskie osoby i mieszkancow z pobliza

7. jak długo- 3 denary- fakt ponad 2 tygodnie

8.w domu- 9 denarow- wszystko ok

9.korzysci z wyjazdu- 8 denarów- zakupki:) buciki

10.zdrowie- 7 denarów- i tutaj masakra - angina ropna taka ze szok...ech- to chyba te kułeczka zamiast denarów

11.korzysci intelektualne- 8 miezy- fakt znajomosc jezyka utrudniała mi konwersacje

12.czy znajomosci bede utrzymywac- 4 buławy- ...tak

13. j/w