ivi123 Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Niespodziewanie koleżanka zabiera mnie w maju za granicę, abym odsapneła od problemów, których w ostatnim czasie miałam nie mało:( Rozłożyłam karty na pytanie Jak przebiegnie podróż: Ja- Umierkowanie- podchodzę spokojnie do wyjazdu 1.Czy powinnam jechać- KSIĘŻYC- myślę, że tak bo było to moje marzenie aby uciec ioderwać się od całej sytuacji 2.Jak przebiegnie droga- 7 kielichów- będę w trakcie podróży dużo myślała i marzyła może o tym, że uda mi się wyjść z dołka 3.Czy poznam kogoś w podróży- 7 mieczy- poznam człowieka sprytnego i chytrego, który myśli tylko o sobie 4.Czy wyjazd przyniesie mi pieniążki- 6 Mieczy- nie nastawiam się na nie, ponieważ uciekam od problemów, ale myślę, że tak 5.Czy w trakcie podróży groża mi niebezpieczeństwa- As mieczy- Nie, początek czegoś nowego 6.Czy poznam kogoś na miejscu- 4 denary- myślę że nie, skupię się na ksie 7.Jak długo będzie trwał wyjazd- 3 denary- 3 miesiące (zobaczymy...planuję dwa tygodnie, ale nic nie wiadomo) 8.Co będzie się działo w tym czasie w domu- 9 denarów- bezpieczeństwo finansowe, wszystko ok 9.Korzyści z wyjazdu- 8 denarów- korzyści finansowe 10.Problemy zdrowotne w podróży- 7 denarów- i tutaj nie wiem- znalazłam że mogą to być guzy narośla lub ciążą 11.Czy odniosę korzyści intelektualne- 8 mieczy- raczej nie 12.Czy znajomości tam zawarte będę kontynułować później- 4 buławy- tak, coś mi się tutaj szykuje na jakiś romans;) 13.Kiedy i jak przebiegać będzie podróż- 8 kielichów- wychodzi że 8 tygodni (hmmm 2 miesiące?) i powinno być wszystko w porządku Proszę o interpretację... Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Rozłożyłam karty na pytanie Jak przebiegnie podróż: Ja- Umiarkowanie - aktualnie jesteś spokojna i wyciszona w związku z wyjazdem. A nawet powiedziałabym, że oczekujesz relaksu, odprężenia w związku z wyjazdem 1.Czy powinnam jechać- KSIĘŻYC - hm nie ma tu jasnej odpowiedzi bo tak jakbyś nie umiała jej dostrzec w swoimy umyśle. Możliwe, że powodem są trudne sytuacje albo samej należy ocenić za oraz przeciw dotyczące wyjazdu. 2.Jak przebiegnie droga- 7 kielichów - droga przebiegnie pomyśle, podczas niej będziesz snuć wizje, marzyć co tam Cię dobrego spotka albo raczej co chciałabyś by CIę spotkało 3.Czy poznam kogoś w podróży- 7 mieczy - hm możliwe, że będziesz rozmawiać z kimś w podróży, miecze to intelektualne rozmowy dość oficjalne 4.Czy wyjazd przyniesie mi pieniążki- 6 Mieczy - jeśli będzie możliwość pracy podejmiesz się jej, a wówczas będą pieniążki 5.Czy w trakcie podróży groża mi niebezpieczeństwa- As mieczy - myślę, że nie, co najwyżej rozmowy z innymi albo uciążliwi pasażerowie mogą hałasowaniem utrudniać odpoczynek 6.Czy poznam kogoś na miejscu- 4 denary -sama będzie po przyjeździe skoncentrowana na początku na obeznaniem się z otoczeniem, nowym miejscem, więc nie będzie Ci w głowie poznawania aż tak,może później kogoś poznasz. Ewentualnie poznasz bliskich mieszkańców 7.Jak długo będzie trwał wyjazd- 3 denary - 3 tygodnie mi to wygląda, ale ciężko powiedzieć czy faktycznie tak będzie 8.Co będzie się działo w tym czasie w domu- 9 denarów - w domu będzie spokojnie, każdy z domowników zajmie się swoimi sprawami 9.Korzyści z wyjazdu- 8 denarów -nowe doświadczenia, a może i właśnie nowa praca, które przyczynią się do większego rozwoju Twego 10.Problemy zdrowotne w podróży- 7 denarów - nie będzie żadnych trudności,co najwyżej monotonia podóży, która może doskwierać 11.Czy odniosę korzyści intelektualne- 8 mieczy - tak,choć nie w pełni,ponieważ będą ograniczenia w Tobie jakieś...może zbyt wiele na raz nie będziesz w stanie opanować...albo kwestia języka obcego jeśli nie znasz go zbyt dobrze jeśli to wyjazd zagraniczny 12.Czy znajomości tam zawarte będę kontynułować później- 4 buławy - będziesz kontynuować znajomości te najbardziej zażyłe 13.Kiedy i jak przebiegać będzie podróż- 8 kielichów - przebieg podróży mam nadzieje, że chodzi o jakość całego wyjazdu...a nie przebieg samej podróży do celu... jak wcześniej. Będziesz emocjonalnie dość podchodzić do nowych doświadczeń,ponieważ nei będziesz sie czuć pewniez uwagi na nowe miejsce. W każdy razie stres nie jest niczym złym bo ma go każdy kto zmierza się z nieznanym. Powodzenia Cytuj
ivi123 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 Dziękuję tak bardzo potrzebuję odpoczynku i ucieczki od tego co się działo ostatnio... (i od swego byłego też). Mam nadzięję, że ten wyjazd da mi jakąś nadzieję na nowe lepsze życie... Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 i tego Ci życzę by nowe i lepsze okazało się faktem ) Cytuj
ivi123 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 WERYFIKACJA:) wróciłam... ja- umiarkowanie -oczekiwałam relaksu i odpoczynki 1. czy powinnam jechac- ksiezyc- jasne 2.przebieg drogi- 7 kielichow- obawy i nadzieje, przemyślenia 3.czy poznam kogos w podrózy- 7 mieczy- wkurzajacego kierowce który nie dawał mi spokoju 4.czy wyjazd przyniesie pieniazki- 6 mieczy- malutkie niestety 5.w podróży niebezpieczeństwa- as mieczy- j/w wkurzajacy i zaczepiajacy kierowca 6.czy poznam kogos- 4 denary- zgadza sie, bliskie osoby i mieszkancow z pobliza 7. jak długo- 3 denary- fakt ponad 2 tygodnie 8.w domu- 9 denarow- wszystko ok 9.korzysci z wyjazdu- 8 denarów- zakupki:) buciki 10.zdrowie- 7 denarów- i tutaj masakra - angina ropna taka ze szok...ech- to chyba te kułeczka zamiast denarów 11.korzysci intelektualne- 8 miezy- fakt znajomosc jezyka utrudniała mi konwersacje 12.czy znajomosci bede utrzymywac- 4 buławy- ...tak 13. j/w Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi