patai Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Co przyniesie mi przeprowadzka na nowe mieszkanie? Paź Mieczy 3 Denary Mag = Sąd Okaże sie sukcesem i przyniesie spelnienie. Co Jemu oprzyniesie moja przeprowadzka do nowego mieszkania? 9 Mieczy Kapłanka (o) 5 Pucharów (o) = Cesarz Niepotrzebne obawy i rozterki... ale ten cesarz w podsumie? Cytuj
Loraaw Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Przeprowadzka bedzie poczatkiem nowego etapu i da Ci spelnienie, ale chyba obecnie duzo sie nad tym zastanawiasz. Co natomiast do Niego-bedzie czul sie zraniony i zawiedziony. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 25 Kwietnia 2013 Co przyniesie mi przeprowadzka na nowe mieszkanie? Paź Mieczy 3 Denary Mag = Sąd możesz być lekko niezadowolona, bo trzeba będzie układać sobie wszystko od nowa i stopniowo się przyzwyczajać, widać remont, albo upiększanie mieszkania w kazdym razie ostatnia karta mówi, że odnajdziesz swoje miejsce i będziesz zachwycona Co Jemu oprzyniesie moja przeprowadzka do nowego mieszkania? 9 Mieczy Kapłanka (o) 5 Pucharów (o) = Cesarz będzie miał wyrzuty sumienia z Twojego powodu, widac, że będzie mu cholernie źle, będzie tęsknił... A TY jakoś daleko od niego teraz będziesz? Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Co przyniesie mi przeprowadzka na nowe mieszkanie? Paź Mieczy 3 Denary Mag = Sąd bedzie tym, do czego zawsze dążyłaś Co Jemu oprzyniesie moja przeprowadzka do nowego mieszkania? 9 Mieczy Kapłanka (o) 5 Pucharów (o) = Cesarz nie wiem czy jestescie razem - ale jakies obawy, co on pocznie bez Ciebie? - ale skoro tak musi byc - to niech tak jest- te 5 pucharów mnie zastanawia- i stad moje pytanie Cytuj
Erza Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Co przyniesie mi przeprowadzka na nowe mieszkanie? Paź Mieczy 3 Denary Mag = Sąd może bardziej się otworzysz i łatwiej będzie Ci się porozumieć z otoczeniem, być może coś w finansach ruszy (lepszy dojazd do pracy?); dużo nowych energii, które będzie okazja fajnie wykorzystać Co Jemu oprzyniesie moja przeprowadzka do nowego mieszkania? 9 Mieczy Kapłanka (o) 5 Pucharów (o) = Cesarz a Wy się tam razem przeprowadzacie? on będzie miał sporo obaw, o ile już nie ma, jakoś nieciekawie to wygląda, jakby był tym rozczarowany - chyba, że chodzi o odległość; druga rzecz jaka mi przychodzi do głowy, to on może się czuć rozczarowany tym, że Wy nie zamieszkacie razem Cytuj
patai Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Hmm... Sytuacja wygląda tak - kiedy zadawałam to pytanie byłam pewna na 99%, że znalazłam idealne mieszkanie, niestety wczoraj przy podpisywaniu umowy, znalazłam w niej coś, co spowodowało, że zrezygnowałam. A tło sprawy wygląda tak, że to On namówił mnie na przeprowadzkę w inne miejsce niż teraz mieszkam ( długo szukaliśmy czegoś odpowiedniego) bo łatwiej będzie nam się spotykać i mi będzie lżej i wygodniej ( również bliżej do pracy). Być może te dwie sprawy wyszły w kartach - krętactwa właściciela mieszkania przy podpisywaniu umowy i żal mojego Pana ze nie wyszło nic z naszych planów. Ja bardzo długo się zastanawiałam nad tą decyzją z różnych względów i denerwowałam się tą zmianą lecz kiedy już znalazłam to mieszkanie i w ostatniej chwili sprawa padła byłam bardzo zawiedziona i rozczarowana bo już się nastawiłam na to... Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez patai Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Co przyniesie mi przeprowadzka na nowe mieszkanie? Paź Mieczy 3 Denary Mag = Sąd/Kapłanka wygląda na to, że możesz troszkę walczyć, przekonywać do wspólnego celu jaki masz w głowie. Może do wspólnego zamieszkania? Częściowo uda się pana przekonać, ale okazać się to może pozorne...bo ostatecznie Pan może zmienić zdanie albo znaleźć inne rozwiązanie...Maga widzę tu jako nowe idee, inne niż to o które pytałaś. Dla Ciebie jednak nowe mieszkanie okaże się korzystnym rozwiązaniem Co Jemu przyniesie moja przeprowadzka do nowego mieszkania? 9 Mieczy Kapłanka (o) 5 Pucharów (o) = Cesarz hm On chyba odczuwał Twoje naciski w związku z przeprowadzką kończące się nawet sporami by postawić na swoim?...(giermek mieczy wyżej),w każdym razie Pan z tego powodu ma gorsze samopoczucie (9 mieczy),ponieważ zależy mu na Tobie, ale być może nie jest gotowy jeszcze do takiego kroku... stąd i reszta kart jets negatywna...On nie chce Ciebie zawieść..bo mu zależy...i ubolewa nad tym, że Ciebie może rozczarować jeśli z Tobą nie zamieszka...ta emocja jest w nim tak silna, że zamiast pokazać jego samopoczucie indywidualne...pokazała jego myśl o Twych odczuciach... Pytanie czy ulegnie Tobie i Twoim namowom...bo mu zależy, czy odmówi... Cytuj
patai Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 Kochana, ale my nie planowaliśmy mieszkać razem, ja nawet o tym nie myślałam bo sytuacja jest jaka jest. To On w żartach (tak myślę, ze w żartach) pytał mnie, czy będzie się mógł do mnie wprowadzić jak już zmienię "lokal". To od Niego wyszedł pomysł mojej przeprowadzki na korzystniejszy dla nas grunt, taki gdzie będzie mógł mnie chociaż odwiedzać. Co przyniesie mi przeprowadzka na nowe mieszkanie?Paź Mieczy 3 Denary Mag = Sąd/Kapłanka wygląda na to, że możesz troszkę walczyć, przekonywać do wspólnego celu jaki masz w głowie. Może do wspólnego zamieszkania? Częściowo uda się pana przekonać, ale okazać się to może pozorne...bo ostatecznie Pan może zmienić zdanie albo znaleźć inne rozwiązanie...Maga widzę tu jako nowe idee, inne niż to o które pytałaś. Dla Ciebie jednak nowe mieszkanie okaże się korzystnym rozwiązaniem Co Jemu przyniesie moja przeprowadzka do nowego mieszkania? 9 Mieczy Kapłanka (o) 5 Pucharów (o) = Cesarz hm On chyba odczuwał Twoje naciski w związku z przeprowadzką kończące się nawet sporami by postawić na swoim?...(giermek mieczy wyżej),w każdym razie Pan z tego powodu ma gorsze samopoczucie (9 mieczy),ponieważ zależy mu na Tobie, ale być może nie jest gotowy jeszcze do takiego kroku... stąd i reszta kart jets negatywna...On nie chce Ciebie zawieść..bo mu zależy...i ubolewa nad tym, że Ciebie może rozczarować jeśli z Tobą nie zamieszka...ta emocja jest w nim tak silna, że zamiast pokazać jego samopoczucie indywidualne...pokazała jego myśl o Twych odczuciach... Pytanie czy ulegnie Tobie i Twoim namowom...bo mu zależy, czy odmówi... Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Jeśli więc taka sytuacja jest niemożliwa...wobec tego karty pokazały albo jego pesymizm jaki zawsze towarzyszy mu w myślach i jest od nieadekwatny do wydarzeń bo tworzy negatywne projekcje albo karty zostały wyciągnięte pod wpływem emocji...sądzę jednak, że Pan ma widocznie tendencje do snucia pesymizmu. Cytuj
patai Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 Jeśli więc taka sytuacja jest niemożliwa...wobec tego karty pokazały albo jego pesymizm jaki zawsze towarzyszy mu w myślach i jest od nieadekwatny do wydarzeń bo tworzy negatywne projekcje albo karty zostały wyciągnięte pod wpływem emocji...sądzę jednak, że Pan ma widocznie tendencje do snucia pesymizmu. Pan jest w pułapce, klatce, nieszczęśliwy, przepracowany i zmęczony wszystkim. Czeka aż w końcu będziemy mogli być razem. Cytuj
patai Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 Ale te Twoje karty fajne! Przemawiają do mnie idealnie! Drugi rozkład to ja widzę według nich tak, że on wszystkim się martwi a najbardziej tym, że przychodzi do mnie w nocy dużo kolegów... jak do kapłanki, po radę, ale on jest zazdrosny i niepewny, dlatego chce żebym się wyprowadziła i była tylko dla niego, ale chce mi też pomóc, pocieszyć mnie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 a no to wyszło czarno na białym to co napisałaś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi