Skocz do zawartości

Szkolenie - Celt

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

chciałabym iść na szkolenie dotyczące samorozwoju. Niestety nie mam kasy... zadałam kartom pytanie: jakie mam szanse, aby zrealizować to marzenie, znaleźć kasę i iść na nie. Czas do końca tego roku. karty RW, ułożenie proste.

1. ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę - 4 puchary – mam wrażenie, że coś przechodzi mi koło nosa, że dużo tracę….

2. zewnętrzne wpływy - XIV umiarkowanie – zaczynam myśleć świadomie, że to szkolenie byłoby zgodne z moimi zdolnościami i zainteresowaniami

3. cele ideały, prawdopodobny rezultat działań - 5 buław – będę musiała mocno zawalczyć, żeby iść na to szkolenie, musiałabym kombinować skąd wziąć pieniądze….

4. to jest pod nim - podstawa; podstawa obecnej sytuacji dotychczasowy rozwoju wypadków6 buław – tak podpowiada mi moja intuicja, że to szkolenie jest dla mnie….

5. to jest za nim; wpływy, które właśnie mijająAs mieczy – mija kierowanie się umysłem?

6. to jest przednim, przyszły rozwój wypadkówXXI Świat – albo się na coś otworzę, albo ten pomysł porzucę….

7. to jest on sam; pozycja i stosunek do sprawy 5 mieczy – to szkolenie pomogłoby mi przełamać swoje bariery i ograniczenia

8. otoczenie dom; Wpływy domu otoczenia do sprawy10 denarów – otoczeni pozytywnie nastawione, ale kasy niet….

9. marzenia; oczekiwania, dążenia, nadzieje i obawy XVI wieża – chciałabym wszystko zmienić w sensie zawodowym

10. wynik rezultat; 6 mieczy dobrane: Rycek denarów, 5 denarów, IX eremita – 6 mieczy to praca w domu, podniesienie kwalifikacji, niby rycek denarów mówi o tym, że będzie jakieś wydarzenie, które pozwoli mi zrealizować to moje marzenie…, ale ta 5 denarów, co oznacza? Że właśnie wyjście z dołka i znalezienie kasy na samorealizację?

zerknie ktoś?

Napisano

1. ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę - 4 puchary – mam wrażenie, że coś przechodzi mi koło nosa, że dużo tracę….

2. zewnętrzne wpływy - XIV umiarkowanie – zaczynam myśleć świadomie, że to szkolenie byłoby zgodne z moimi zdolnościami i zainteresowaniami

Z jednej strony czujesz, ze masz potencjal i ten kurs moglby ruszyc to, co masz soba do zaprezentowania. Dla mnie 4 Puchary to wlasnie takie bogactwo, z ktorego nikt nie korzysta a ono stoi i sie marnuje. Co z zewnetrznych wplywow to ten brak kasy i potrzeba znalezenia jakiego wyjscia. Dla mnie to karta kompromisow (Umiarkowanie, ktore daje dalej Papieza) i potrzeba przelamania byc moze pewnych dotychczasowych rozwiazna, tego, jak Ci sie widzi dana sprawe. Moze rozwiazanie nie jest tak daleko od Ciebie tylko patrzysz nie z tej strony, co trzeba.

3. cele ideały, prawdopodobny rezultat działań - 5 buław – będę musiała mocno zawalczyć, żeby iść na to szkolenie, musiałabym kombinować skąd wziąć pieniądze….

No widac, ze Ci zalezy i nie zawahasz sie o to powalczyc. Wazne to dla Ciebie. Biorac pod uwage rezultat moze tez to sugerowac burze mozgow, czyli mozliwe, ze wlasnie rezultatem bedzie udzial w tym kursie jednak. Mi 5 Bulaw czesto pokazuje takie rozwojowe rozmowy z kims w typie nauczyciela... i moja nauka dalsza.

4. to jest pod nim - podstawa; podstawa obecnej sytuacji dotychczasowy rozwoju wypadków – 6 buław – tak podpowiada mi moja intuicja, że to szkolenie jest dla mnie….

Przede wszystkim wazne sa dzialania, konkretnie ukierunkowane dzialania, ktore maja byc ukierunkowane na sukces. Wiec przemysec wszystko dokladnie i zastanowic sie "co zrobic, zeby jednak sie udalo?" Bo zalezy Ci przeciez na tym kursie a ta karta wskazuje na to, aby dopinac swego.

5. to jest za nim; wpływy, które właśnie mijają – As mieczy – mija kierowanie się umysłem?

Tak, a takze rozmyslanie. Doszlas do pewnych wnioskow, zrobilas tzw. rozeznanie, teraz przyszla kolej na dzialania (te 6 Bulaw).

6. to jest przednim, przyszły rozwój wypadków – XXI Świat – albo się na coś otworzę, albo ten pomysł porzucę….

No tak... cos nowego wejdzie do Twojego zycia. Jest mozliwosc otwarcia sie a takze przyciagniecia czegos, co bedzie Ci sluzyc. Jednak... na zasadzie bardziej, ze co Ci sluzy... bedzie Ci dane tak czy inaczej. Swiat daje Cesarzowa... i czlowiek skupia sie konkretnie na tu i teraz a potem wynika wlasnie z tych chwil, ktore sie wlasnie skutecznie wypelnia dzialaniami. Wiec dzialania, ciagle i ciagle.. z tego moze wyniknac cos wiecej.

7. to jest on sam; pozycja i stosunek do sprawy – 5 mieczy – to szkolenie pomogłoby mi przełamać swoje bariery i ograniczenia

Ja bym tu widzala taka pewnego rodzaju niewiare, ze Ci sie to uda. Moze do tej pory roznie z tym bylo. Teraz wazne, zebys wyszla poza ten tok myslowy... Do 5 Mieczy mozna dobrac potencjal Papieza. Jest szansa na zdobywanie wiedzy. I tak, wyjscie rowniez poza dotychczasowe jakies katalogi intelektualne, ktore moze sobie troszke posystematyzowalas.

8. otoczenie dom; Wpływy domu otoczenia do sprawy – 10 denarów – otoczeni pozytywnie nastawione, ale kasy niet….

No przede wszystkim rodzina, dom tu sie zaznaczaja. Widac, ze podstawy bylyby solidne ku dalszemu rozwojowy.. jednak teraz trzebaby to popchnac w energie Asa Monet... Czyli krok w rozwoju i samospelnieniu do przodu. :)

9. marzenia; oczekiwania, dążenia, nadzieje i obawy – XVI wieża – chciałabym wszystko zmienić w sensie zawodowym

No, to jak podroz za granice albo na inna planete. Zupelnie by to Ci rozwalilo dotychczasowe ramy dzialania, dajac wiecej dodatkowej przestrzeni, ale i mozliwosci. Z Wiezy mamy Rydwan, czyli konkretnie mozliwosci konkretnych, nowych takze, do tej pory byc moze niemozliwych do wykonania, dzialan. Wiec bylaby to szansa. Z drugiej strony Wieza niesie tez za soba ruine, takze mozesz obawiac sie, ze za zburzonymi murami jednak nie bedzie nic dobrego. Ryzyk - fizyk - jednym slowem, ale kto nie ryzykuje ten nie ma.

10. wynik rezultat; 6 mieczy dobrane: Rycek denarów, 5 denarów, IX eremita – 6 mieczy to praca w domu, podniesienie kwalifikacji, niby rycek denarów mówi o tym, że będzie jakieś wydarzenie, które pozwoli mi zrealizować to moje marzenie…, ale ta 5 denarów, co oznacza? Że właśnie wyjście z dołka i znalezienie kasy na samorealizację?

Hmm... Widac tu duzo pracy, samozaparcia. Ja w tych 5 Monetach powiedzialabym, ze jednak nie wszystko bedzie szlo tak, jak sobie planujesz, szczegolnie finansowo, materialnie, chociaz nie tylko. W Eremicie widac jeszcze powaznie rozne przemyslenia na ten temat i zapewne nie raz jeszcze bedziesz sie pytac siebie, czy aby dobrze robisz. 6 Mieczy moze wskazywac zarowno na podroz, jak i towarzystwo ludzi, z ktorymi dzielisz pasje, wiec jak najbardziej ten kurs... w koncu...

Mozliwe po prostu, ze zacisniecie pasa i jakos oszczednosciami itd. sprawicie, ze ten kurs bedzie mozliwy. Podsum HB to Sad i Kaplanka. W zasadzie jest tu mowa o zaufaniu, ze wszystko jednak pojdzie dobrze a takze potrzebie zaufania swojej intuicji...

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano (edytowane)

Ale Ty się szkolisz, ho ho....

1. ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę - 4 puchary –szukasz nowych wyzwań, nowych inspiracji, bo to co do tej pory osiągnęłaś nie satysfakcjonuje Cię tak do końca..

2. zewnętrzne wpływy - XIV umiarkowanie – dzięki temu szkoleniu możliwe, że odnalazłabyś w sobie harmonie

3. cele ideały, prawdopodobny rezultat działań - 5 buław –widać sporo walk o to, aby tam pójść

4. to jest pod nim - podstawa; podstawa obecnej sytuacji dotychczasowy rozwoju wypadków – 6 buław – wierzysz w siebie, wiesz, że to jest to, czego szukasz

5. to jest za nim; wpływy, które właśnie mijają – As mieczy – mija podjęcie wyzwania jakim jest to szkolenie, coś Cię naszło i oświeciło

6. to jest przednim, przyszły rozwój wypadków – XXI Świat – jak dla mnie wejdziesz w to, bo otworzy to przed Toba nowe możliwości

7. to jest on sam; pozycja i stosunek do sprawy – 5 mieczy –wg mnie masz jednak jakieś obawy, że coś nie wyjdzie,albo kasy zabraknie, albo brak czasu, czy coś w tym stylu, miałaś wyżej 5 buław - walkę

8. otoczenie dom; Wpływy domu otoczenia do sprawy – 10 denarów – no tak, potrzeba pieniędzy

9. marzenia; oczekiwania, dążenia, nadzieje i obawy – XVI wieża – chciałabyś, aby to szkolenie całkowicie zmieniło Twoje zycie

10. wynik rezultat; 6 mieczy dobrane: Rycek denarów, 5 denarów, IX eremita – na pewno na nie pójdziesz, pieniądze się znajdą, ale ja nie wiem, czy w rezultacie spełni ono Twoje oczekiwania

Edytowane przez Inez2503
literóweczki;)
Napisano

Inez:-)

no właśnie chciałabym się szkolić.... tylko kasę muszę gdzieś, jakoś znaleźć....

• Maestro
Napisano
Inez:-)

no właśnie chciałabym się szkolić.... tylko kasę muszę gdzieś, jakoś znaleźć....

Bardzo fajnie, że zdobywasz nowe kwalifikacje...No, ale ta kasa...wiem coś o tym, odwieczny problem...