Maestro Inez2503 Napisano 25 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Jakoś się spotkać nie możemy z panem..Znajomośc wróciła, przestał być obrażony ...Wczoraj położyłam karty w celu spraWdzenia Czy do końca maja się spotkamy na neutralnym gruncie (w sensie w knajpie, na spacerze etc.) To jest 9 mieczy suma Pustelnik- ciekawostką jest fakt, że b.,często mam tę kartę na niego, bo ta karta mówi o nim wg mnie, on ma chyba jakieś problemy, nerwy itp. Krzyzuje się Sprawiedliwość-suma Sprawiedliwość/Kapłanka moja pierwsza myśl była taka, że on uważa, że w sumie wypadałoby się zobaczyć, ale teraz myślę, łącząc obie karty, że on może mieć problemy urzędowe, bo karty często pokazują sytuacje poboczne, pozornie nie związane z zadawanym pytaniem Jaźń/Nastawienie Król Kielichów suma Siła - on tego chce, nawet bardzo chce Świadomość 2 kielichów suma Wisielec/Cesarzowa - on jest nadal zainteresowany i wie, ze ja też Podświadomość 8 denarów suma Księzyc/Pustelnik- tu chyba wyszły jego problemy zawodowe, albo ew. on coś planuje Mija 3 monet suma Śmierć/Cesarz- odnowienie kontaktu, pokonywanie przeszkód Nadchodzi As Mieczy As Denarów Rycerz Buław suma Diabeł/Kochankowie- coś go tknie i wyjdzie z konkretną propozycją Obawy Rycerz Denarów suma Gwiazda/Siła - albo, że mam kogoś, albo, ze go nie będzie stać na postawienie mi choćby kawy Nadzieje Król Buław suma Mag- że mi zaimponuje Otoczenie 2 buław Pustelnik suma Sprawiedliwość/Kapłanka zmusza go do zatrzymania się w pół drogi i przemysleń tego, czego naprawdę chce Wynik 5 buław Rycerz Kielichów As Buław Mag suma Sąd/Kapłanka, HB Rydwan jak dla mnie to będzie mnie uwodził i napierał na spotkanie, może nawet poczarować, ponamawiać, ale czy w maju dojdzie? Chyba nie, ale sądząc po karcie Sąd spotkamy się, ale raczej w czerwcu Suma całości Moc - chyba mam pokazać klasę i siłę Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Inez2503 Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 ja tak ogólnie bardziej: 9 mieczy kojarzy mi się bardziej z wyrzutami sumienia, a sprawiedliwość to potwierdza - takie poczucie, że to co się robi nie do końca jest w porządku na pewno jest Tobą zainteresowany i to bardzo (król i 2 kielichy) podświadomie on wie, że będziecie musieli się dużo napracować, aby ten związek zaistniał 3 monety to też karta rozpoczęcia działań, czyli już je rozpoczął... no będzie miał jakiś pomysł... myśli, że ma za mało kasy.... mag raczej działa, więc ja bym powiedziała, że się spotkacie... nie wiem, co chcesz zbudować z tym panem, ale dla mnie dużo kart materialnych, a za mało uczuciowych.... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 25 Kwietnia 2013 ja tak ogólnie bardziej:9 mieczy kojarzy mi się bardziej z wyrzutami sumienia, a sprawiedliwość to potwierdza - takie poczucie, że to co się robi nie do końca jest w porządku na pewno jest Tobą zainteresowany i to bardzo (król i 2 kielichy) podświadomie on wie, że będziecie musieli się dużo napracować, aby ten związek zaistniał 3 monety to też karta rozpoczęcia działań, czyli już je rozpoczął... no będzie miał jakiś pomysł... myśli, że ma za mało kasy.... mag raczej działa, więc ja bym powiedziała, że się spotkacie... nie wiem, co chcesz zbudować z tym panem, ale dla mnie dużo kart materialnych, a za mało uczuciowych.... Nie wiem co z tego wyniknie, ja nic nie planuję,...my się tak od 2 lat wolno poznajemy.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Wynik 5 buław Rycerz Kielichów As Buław Mag suma Sąd/Kapłanka, HB Rydwan Za duży mam metlik dziś w głowie, żeby opisac cału układ, ale wydaje mi się, po wyniku, że spotkania w maju nie będzie- raczej szukanie rozwiązania sytuacji na przyszłośc, rozgladania sie za okazją- gdzie i jak możnaby się spotkać.............pan wie, ze konieczna jest zmiana w relacji i będzie do tego dążył .... Cytuj
Erza Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 To jest 9 mieczy suma Pustelnik jakaś niepewność w nim, chyba przeżywa trudny dla siebie okres obecnie; są pewne trudności w kontakcie Krzyzuje się Sprawiedliwość-suma Sprawiedliwość/Kapłanka być może oboje chcecie tego spotkania, ale właśnie możliwości póki co małe Jaźń/Nastawienie Król Kielichów suma Siła jest dobrze nastawiony do ewentualnego spotkania, są chęci Świadomość 2 kielichów suma Wisielec/Cesarzowa zdaje sobie sprawę, że zgodziłabyś się na spotkanie Podświadomość 8 denarów suma Księzyc/Pustelnik tu jest jakieś kombinowanie, być może on za bardzo nie ma teraz czasu na kontakt i umawianie się Mija 3 monet suma Śmierć/Cesarz była wiadomość od niego, coś sobie wyjaśniliście w tym czasie, wiesz na czym stoisz; wydaje mi się, że zmieniasz nastawienie do jego osoby i zachowania Nadchodzi As Mieczy As Denarów Rycerz Buław suma Diabeł/Kochankowie jakaś zmiana, być może odezwie się kiedy unormuje swoją sytuację zawodową, poczuje pewniejszy grunt pod nogami, może być spotkanie, spontaniczne Obawy Rycerz Denarów suma Gwiazda/Siła obawy są takie, że nic się między Wami nie zmieni Nadzieje Król Buław suma Mag chciałabyś jego inicjatywy, szybkiego odzewu i zmiany zachowania Otoczenie 2 buław Pustelnik suma Sprawiedliwość/Kapłanka nie za bardzo korzystne, znajomość musiałaby być utrzymywana w sekrecie, jeśli miałaby zaistnieć poważniej Wynik 5 buław Rycerz Kielichów As Buław Mag suma Sąd/Kapłanka, HB Rydwan będzie spotkanie, on wyjdzie z inicjatywą, widać kontakt z jego strony, dzianie się na szybko 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 26 Kwietnia 2013 Spojrzy ktoś jeszcze? Weryfikacja za ponad miesiąc:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Spotkanie będzie z pewnością,jednakże albo pod koniec maja, albo nieco później w czerwcu . W magu na wyniku widzę możliwość zmiany terminu jesli już był ustalany albo uściślenie terminu spotkania Cytuj
Gość gość5 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Jakoś się spotkać nie możemy z panem..Znajomośc wróciła, przestał być obrażony ...Wczoraj położyłam karty w celu spraWdzenia Czy do końca maja się spotkamy na neutralnym gruncie (w sensie w knajpie, na spacerze etc.) To jest 9 mieczy suma Pustelnik- bardzo duzo obaw z jego strony, dlatego też czasami się izoluje, aby moc przemyslec stan uczuc Krzyzuje się Sprawiedliwość-suma Sprawiedliwość/Kapłanka ja bym powiedziała, ze jego hamuje fakt iż jestes w zwiazku Jaźń/Nastawienie Król Kielichów suma Siła - bardzo by chciał sie spotkac - nie tylko od przypadku do przypadku... hm... ten kielichowy krol zawsze kojarzy mi się z facetem i jego maslanymi oczami- bynajmniej jeśli o zwiazki chodzi....... Świadomość 2 kielichów suma Wisielec/Cesarzowa - bardzo mu zależy, ale tez czeka na Twoja reakcję Podświadomość 8 denarów suma Księzyc/Pustelnik- hm... chyba podświadomie zachowuje się dość oficjalnie (hehe... ma ten sam problem co ja - woli schowac wszystko w skorupce niż za dużo pokazac i zostać zranionym) - o tym tez mówi księżyc z pustelnikiem Mija 3 monet suma Śmierć/Cesarz- praca nad odbudowaniem relacji Nadchodzi As Mieczy As Denarów Rycerz Buław suma Diabeł/Kochankowie- myslę, że konkretna rozmowa wyjaśniająca to i owo, dająca szanse na lepsze porozumienie i "ruszenie" do przodu Obawy Rycerz Denarów suma Gwiazda/Siła - że pozostanie tylko na stopie koleżeńskiej i dalej bedzie sie łudził, że coś więcej może być Nadzieje Król Buław suma Mag- że zaiskrzy i to dość intensywnie, że zapadną decyzje dajace efekty na przyszłość Otoczenie 2 buław Pustelnik suma Sprawiedliwość/Kapłanka otoczenie stoi z boku, on musi sam zadecydować czego chce i jak chce to osiągnąć Wynik 5 buław Rycerz Kielichów As Buław Mag suma Sąd/Kapłanka, HB Rydwan- a wynik jak juz wcześniej pisałam "... wydaje mi się, po wyniku, że spotkania w maju nie będzie- raczej szukanie rozwiązania sytuacji na przyszłośc, rozgladania sie za okazją- gdzie i jak możnaby się spotkać.............pan wie, ze konieczna jest zmiana w relacji i będzie do tego dążył .... " Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 28 Kwietnia 2013 Rogi: Podświadomość 8 denarów suma Księzyc/Pustelnik- hm... chyba podświadomie zachowuje się dość oficjalnie (hehe... ma ten sam problem co ja - woli schowac wszystko w skorupce niż za dużo pokazac i zostać zranionym) - o tym tez mówi księżyc z pustelnikiem Tu masz wg mnie 100% racji.. Jaźń/Nastawienie Król Kielichów suma Siła - bardzo by chciał sie spotkac - nie tylko od przypadku do przypadku... hm... ten kielichowy krol zawsze kojarzy mi się z facetem i jego maslanymi oczami- bynajmniej jeśli o zwiazki chodzi....... Mi tez ten król kojarzy się z maślanymi oczami u faceta, co potwierdza rzeczywistość)) Cytuj
maddie88 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) To jest 9 mieczy suma Pustelnik / To się krzyżuje – Sprawiedliwość -Dużo zamartwiania się, bycie myślami przy innych sprawach… Jeśli ta karta często wypada Ci na pana, to wydaje mi się, że w połączeniu ze Sprawiedliwością faktycznie może pokazywać, że pan ma jakieś problemy urzędowe, z formalnościami… Pamiętam, że wyszedł niedawno w 8 Denarów – pan jest całkowicie teraz zaabsorbowany pracą, swoimi obowiązkami… Nie wszystko idzie po jego myśli i to najprawdopodobniej spędza mu sen z powiek… Jaźń/Nastawienie Król Kielichów suma Siła – Pan darzy Cię bardzo ciepłymi uczuciami…plus działasz na niego magnetycznie… Pamięta o Tobie, cały czas jesteś w jego głowie… On zdecydowanie chciałby się wreszcie spotkać. Świadomość 2 kielichów suma Wisielec/Cesarzowa – Pan wie, że byłoby bardzo miło, jak zawsze, bo świetnie Wam się gada, bardzo miło upływa Wam wspólnie czas Jesteś nadal dla niego ważna, ale pan wie, że musi uporządkować pewne sprawy, że na to spotkanie będzie trzeba jeszcze trochę poczekać… Podświadomość 8 denarów suma Księzyc/Pustelnik- A, i znów 8 Denarów… Ta „izolacja” pana w Pustelniku wynika, moim zdaniem, z problemów zawodowych, widać, że pan naprawdę się o coś obawia, że znajduje się w bardzo niejasnej dla niego sytuacji… Mija 3 monet suma Śmierć/Cesarz- Tak, weszliście na nowy „level” znajomości Zaczniecie teraz budować tę relację niejako na nowo, już silniejsi, a i pan będzie prezentować dojrzalszą postawę Nadchodzi As Mieczy As Denarów Rycerz Buław suma Diabeł/Kochankowie- Rozmowa z inicjatywy pana, której w zasadzie sam jeszcze nie planuje Będzie ona dla Was bardzo ważna, będzie Waszą szansą na ładnie rozwijającą się dalej relację Obawy Rycerz Denarów suma Gwiazda/Siła – Że pan będzie się strasznie ociągać i w efekcie nic z tego… Nadzieje Król Buław suma Mag- Że zadziała konkretnie i zdecydowanie Otoczenie 2 buław Pustelnik suma Sprawiedliwość/Kapłanka – A może pan stoi przed koniecznością jakiegoś wyboru…ma dwie opcje, dwie drogi…nie wie, którą wybrać…wie, że musi przemyśleć taką decyzję i dokonać właściwego wyboru. Czyli jest rozdarty, ocenia, szacuje…ta sprawa go dosyć absorbuje. Wynik 5 buław Rycerz Kielichów As Buław Mag suma Sąd/Kapłanka, HB Rydwan – Jak dla mnie spotkanie będzie, pan będzie się dobijać i proponować… Wydaje mi się, że w tej sytuacji nie będzie mu się łatwo spotkać, ale będzie dokonywać starań, by tak się stało - widać, że będzie wykazywać się inicjatywą. W sumie ładnie widać odnowienie kontaktu i ruszenie do przodu z tą znajomością Suma całości Moc – Masz być wytrwała, czekać na zaproszenie pana, na pewno się opłaci Pokaż klasę, bądź pewna siebie w tej sytuacji , bo panu nadal zależy Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez maddie88 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 28 Kwietnia 2013 Dziekuiję maddie:) Tak, na niego ciągle karty pracy i dodatkowo 9 mieczy.. Ja wiem, że u niego w tej kwestii nie jest dobrze.. Jeszcze mysle o tym wpływie otoczenia 2 buław i Pustelnik - może zwyczajnie on się zastanawia nad tym, czy być nadal samotnym, czy wejść jednak w tę relacje? No chyba, że jest coś o czym nie wiem;) Cytuj
maddie88 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Dziekuiję maddie:) Tak, na niego ciągle karty pracy i dodatkowo 9 mieczy.. Ja wiem, że u niego w tej kwestii nie jest dobrze.. Jeszcze mysle o tym wpływie otoczenia 2 buław i Pustelnik - może zwyczajnie on się zastanawia nad tym, czy być nadal samotnym, czy wejść jednak w tę relacje? No chyba, że jest coś o czym nie wiem;) Może tak być... 2 Buław to chcę, ale boję się. Przyglądanie, obserwowanie... Może być tak, że pan obawia się stracić to, co już macie... Ja mam wrażenie, bo karty ładne wychodzą na niego, że on wie, że z tego mogłaby być poważna relacja, ale obawia się właśnie tego, zrobienia tego decydującego kroku...chyba dlatego, tak sobie myślę, że naprawdę jesteś dla niego ważna i nie chce zepsuć Waszych relacji... Zastanawia się, czy powinien, czy mu wypada, czy byłoby to odpowiednie zachowanie i ogólnie dobra decyzja... Do tego jego problemy na tle zawodowym... Pan ma o czym teraz myśleć, stad się odciął... Przypuszczam, że chciał zrobić małą przerwę, żeby skoncentrować się na pracy, myśli skupić na tych sprawach...bo utrzymując kontakt z Tobą, chyba by mu to tak średnio wychodziło Faceci tak mają, że potrzebują czasami trochę czasu, by coś przemyśleć z dala od wszystkiego... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 28 Kwietnia 2013 Może tak być... 2 Buław to chcę, ale boję się. Przyglądanie, obserwowanie... Może być tak, że pan obawia się stracić to, co już macie... Ja mam wrażenie, bo karty ładne wychodzą na niego, że on wie, że z tego mogłaby być poważna relacja, ale obawia się właśnie tego, zrobienia tego decydującego kroku...chyba dlatego, tak sobie myślę, że naprawdę jesteś dla niego ważna i nie chce zepsuć Waszych relacji... Zastanawia się, czy powinien, czy mu wypada, czy byłoby to odpowiednie zachowanie i ogólnie dobra decyzja... Do tego jego problemy na tle zawodowym... Pan ma o czym teraz myśleć, stad się odciął... Przypuszczam, że chciał zrobić małą przerwę, żeby skoncentrować się na pracy, myśli skupić na tych sprawach...bo utrzymując kontakt z Tobą, chyba by mu to tak średnio wychodziło Faceci tak mają, że potrzebują czasami trochę czasu, by coś przemyśleć z dala od wszystkiego... Wiem...jak mają problemy to uciekają w samotność..co innego my, kobiety:) Tzn.to co wiem na pewno, on wie, że nie jestem pierwsza lepsza, że nie nadaje się na przelotną znajomość..Co on z tym zrobi to już zycie pokaże. Mam na niego w miarę przyzwoite karty, ciągle z przewagą. i to ogromna energii męskiej..Więc mi pozostaje czekanie:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 To jest 9 mieczy suma Pustelnik- ciekawostką jest fakt, że b.,często mam tę kartę na niego, bo ta karta mówi o nim wg mnie, on ma chyba jakieś problemy, nerwy itp. Ogolnie duzo mysli na ten temat, zamartwia sie, nie jest pewny, jak bedzie, czy cos bedzie. Czego sam chce a czego nie chce. Duzo na razie docieka sam ze soba. Chce sie ugruntowac w swoich przemysleniach a takze oczekiwaniach. Krzyzuje się Sprawiedliwość-suma Sprawiedliwość/Kapłanka moja pierwsza myśl była taka, że on uważa, że w sumie wypadałoby się zobaczyć, ale teraz myślę, łącząc obie karty, że on może mieć problemy urzędowe, bo karty często pokazują sytuacje poboczne, pozornie nie związane z zadawanym pytaniem Stara sie patrzec na wszystko rozwaznie. Nie chce za bardzo bujac w oblokach. Takze nie pozwala sie za bardzo ponosic uczuciom. Dosc szybko sprowadza sie w razie czego na ziemie. Jaźń/Nastawienie Król Kielichów suma Siła - on tego chce, nawet bardzo chce On widzi siebie, jako Twoje uzupelnienie. Kogos, kto do Ciebie bardzo pasuje, Twoje pomocne ramie, mezczyzna u Twojeg boku. Jestes jego pasja i namietnoscia. Świadomość 2 kielichów suma Wisielec/Cesarzowa - on jest nadal zainteresowany i wie, ze ja też Lubi Cie bardzo, ale w tej chwili widzi, ze pewne sprawy trzeba by ulozyc zupelnie inaczej niz do tej pory. A... wie, ze jestes idealna dla niego. Uzupelnienie... jego osoby. Podświadomość 8 denarów suma Księzyc/Pustelnik- tu chyba wyszły jego problemy zawodowe, albo ew. on coś planuje No nie chce szturmowac. Jak i wyzej, tak i tu widac, ze duzo mysli na temat Waszej znajomosci. Nie chce nic na chybcika. Tu moze byc oczywiscie praca, ale ja bardziej widze ogolnie planowanie, ale i w pierwszej kolejnosci dociekanie czego on sam chce, potem stopniowe realizowanie tego... Mija 3 monet suma Śmierć/Cesarz- odnowienie kontaktu, pokonywanie przeszkód No tak. Mieliscie problemy i trzeba bylo wyjsc sobie na przeciw. Wasza znajomosc weszla w zupelnie nowy etap. Nadchodzi As Mieczy As Denarów Rycerz Buław suma Diabeł/Kochankowie- coś go tknie i wyjdzie z konkretną propozycją No mozliwe, ze jakas rozmowa, ale tez dostrzezenie szans, jakie ta relacja stawia przed Wami. Tu trzeba bedzie dac szanse sercu i intuicji, aby w tej kwestii decydowaly. Mniej myslec, wiecej czuc. Obawy Rycerz Denarów suma Gwiazda/Siła - albo, że mam kogoś, albo, ze go nie będzie stać na postawienie mi choćby kawy Ja bym tu w Rycku Monet dopatrywala sie cienia... wiec tu dalej jakby obawa z jego strony, ze wszystko pozostanie tak, jak jest. Ze niby jest uczucie, ze niby cos mogloby z tego wyniknac, ale... no wlasnie... ale zeby tak nie utknelo. Wazne tu, zeby rzeczywiscie zaczac dzialac, starac sie patrzec na te relacje z nieco innej perspektywy... i tu takze Twoje pole do dzialania. Nie wahaj sie rowniez od czasu do czasu okazac, ze Ci zalezy czy wykazac sie inicjatywa. W tej sytuacji na pewno Ci nie zaszkodzi. Nadzieje Król Buław suma Mag- że mi zaimponuje Ze wszystko ulozy sie po jego mysli. Otoczenie 2 buław Pustelnik suma Sprawiedliwość/Kapłanka zmusza go do zatrzymania się w pół drogi i przemysleń tego, czego naprawdę chce Tak, tu rzeczywiscie otoczenie macha mu przed nosem i namawia do rozsadku. Wskazuje moze na minusy tej znajomosci i przemawia do rozumu. Takze jw. on ma teraz faze myslenia, dumania... Wynik 5 buław Rycerz Kielichów As Buław Mag suma Sąd/Kapłanka, HB Rydwan jak dla mnie to będzie mnie uwodził i napierał na spotkanie, może nawet poczarować, ponamawiać, ale czy w maju dojdzie? Chyba nie, ale sądząc po karcie Sąd spotkamy się, ale raczej w czerwcu Bedzie goraco. On rzeczywiscie nie odpuscia i przejdzie konkretnie do dzialania. Suma całości Moc - chyba mam pokazać klasę i siłę Moc i Kaplanka (U HB... Moc zawsze jest z Kaplanka, nawet, jezeli przypisana jest 8)... Takze tu zacheta, aby nie wahac sie zawalczyc o to, na czym/na kim Ci zalezy. Pokazac pazura, pokazac swoja wole, ale tez swoja namietnosc i pasje. Kierujac sie jednoczesnie przy tym intuicja. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 3 Maja 2013 To jest 9 mieczy suma Pustelnik- ciekawostką jest fakt, że b.,często mam tę kartę na niego, bo ta karta mówi o nim wg mnie, on ma chyba jakieś problemy, nerwy itp. Krzyzuje się Sprawiedliwość-suma Sprawiedliwość/Kapłanka moja pierwsza myśl była taka, że on uważa, że w sumie wypadałoby się zobaczyć, ale teraz myślę, łącząc obie karty, że on może mieć problemy urzędowe, bo karty często pokazują sytuacje poboczne, pozornie nie związane z zadawanym pytaniem Podświadomość 8 denarów suma Księzyc/Pustelnik- tu chyba wyszły jego problemy zawodowe, albo ew. on coś planuje Częściowo zweryfikuję.. tu dobrze wyczułam, że ma niestety poważne problemy związane z pracą...Wczoraj rozmawialiśmy...podjął moim zdaniem niedobrą decyzję.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Października 2013 Autor Maestro Napisano 9 Października 2013 Weryfikacja Na razie spotkania jeszcze nie było, nalegał na nie, ale w tej formie, jaką mi proponował przyjąć propozycji nie mogłam. Co dalej czas pokaże. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Października 2013 Autor Maestro Napisano 9 Października 2013 Jeszcze dodam, ze ten As mieczy juz był, ja mu pewne kwestie wyjasniłam, czekam na resztę) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Października 2013 Autor Maestro Napisano 11 Października 2013 Dalsza weryfikacja... Od 5 rano do 9 miałam dziś praktycznie hotline...Najpierw telefony,rozmowy, potem kolejny telefon, czy nie wkurzają mnie jego nocne telefony, potem 3,5 godziny sms'ów. Byłam szczera, powiedziałam na czym mi zalezy, itp., dowiedziałam się więcej o nim, wiem, że karty na jego temat mówią prawdę...Jest plan spotkania, na ten moment nie wiem czy wypali... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi