kinka-minka Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Jak potoczy się relacja z panem do konca maja Z przełożenia: rydwan ,cesarzowa, 8 bulaw totalne rozdarcie emocjonalne , ja jaka osoba opanowana obserwuje i ja dowodze nad nasza relacja , odemnie zalezy jak sie potoczy ,duzo sie bedzie dzialo cos ruszy ? Rozkład: 1. Aktualna sytuacja - arcykaplanka -czyli tak jak arcykaplanka powiewa tak ta relacja nic z soba nie niesie on udaje ze ma to gdzies ja tez 2. Przeszłość, wpływy - 8 bulaw ,smierc (-) myslenie o odejsciu z karta smierc ,namysly o odejsciu wyobrazenie zwiazku ktore i tak nie mialo sensu odciecie sie od czegos co nam nie sluzy? 3.Żródło, przyczyna problemu- swiat - tu podejrzewam ze chodzi o kontakt jaki mielismy ze soba czyli ograniczony 4. Rada -10 monet hmm mowi o zajeciu sie rodzina i poswieceniu czasu najblizszym przynajmniej dla mnie ale jak to sie ma do tej relacji 5.To, co nieuniknione - krol monet ?? nie mam pojecia zielonego nawiaze z nim jeszcze jakis kontakt ale nie predko 6. Wynik, rozwiązanie, przyszłość, karta główna -4monet(-)odciecie sie od dotychczasowych relacji ,slonce patrzec na wszystko optymistycznie ,krolowa monet , 3 mieczy (-)rozdarcie pokazane znow Cos mi sie wydaje ze ta para monet krol i krolowa sa siebie warci ona zawzieta i o n tez w sobie jeden drugiemu nie pokaze swoich uczuc i zostanie relacja nie wyjasniona do konca , z pretensjami do siebie Cytuj
Loraaw Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 mam pytanie te (-) to u Ciebie karty odwrocone? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi