Skocz do zawartości

Jak bedzie w pracy?

Loraaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Juz od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem zmiany firmy. Poczynilam ostatnio w zw. z tym stosowne kroki:-) Pytanie: jak bedzie wygladala sytuacja w w pracy w okresie najblizszych 2 miesiecy?

mag 2 denary 3 buławy

Nie chce byc zbyt optymistyczna, ale wydaje mi sie, ze zmienie prace. W tej konstelacji mag-2 den widac poczatek nowej wspolpracy.

Co sadzicie?.-) Z gory dziekuje za interpretacje:-)

• Maestro
Napisano

Jak dla mnie to będzie ok, tzn. Ty będziesz udawała, że jest super, a jednoczesnie zaczniesz poszukiwania nowego miejsca i chyba pojawi się taka opcja:)

Napisano

Będziesz kreować nową przyszłość zawodową- w tej nie czujesz się spełniona

Napisano

a no jest idea zmiany pracy (mag), będziesz trwać w aktualnej dopóki opcja zmiany się nadarzy. Widać rozglądanie się i szukanie aktywne innych opcji (3 bulaw), suma mówi mi, że jeśli uda się nową pracę załatwić to z tego nagle zrezygnujesz bez żalu :))

Napisano

mag 2 denary 3 buławy pods. Wieza

w ciagu 2 miesiecy raczej nie zmienisz pracy

ale bedziesz podejmowac aktywne dzialania, poszukiwania

troche watpliowsci bedzie - moze beda oferty/wakaty, ale malo przekonywujace

bedziesz dalej wygladac czegos atrakcyjnego

3 kje to takze juz istniejaca oferta, ale jeszcze nie w realizacji, "nieskonsumowana"

- taka moze sie pojawic w drugiej czesci przyjetego okresu, tj. gdzies po miesiacu-do 2 miesiecy

• 4 tygodnie później...
Napisano

Hi Daffne:-) do tej pory pracy nie zmienilam:-/ Chodze na rozmowy, ale jak na razie nic konkretnego nie ma...

Gość Daffne
Napisano

teraz podobno ciężko o pracę, ale pewnie to zależy od okolicy