Loraaw Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Juz od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem zmiany firmy. Poczynilam ostatnio w zw. z tym stosowne kroki:-) Pytanie: jak bedzie wygladala sytuacja w w pracy w okresie najblizszych 2 miesiecy? mag 2 denary 3 buławy Nie chce byc zbyt optymistyczna, ale wydaje mi sie, ze zmienie prace. W tej konstelacji mag-2 den widac poczatek nowej wspolpracy. Co sadzicie?.-) Z gory dziekuje za interpretacje:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 25 Kwietnia 2013 Jak dla mnie to będzie ok, tzn. Ty będziesz udawała, że jest super, a jednoczesnie zaczniesz poszukiwania nowego miejsca i chyba pojawi się taka opcja:) Cytuj
Kędry Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Będziesz kreować nową przyszłość zawodową- w tej nie czujesz się spełniona Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 a no jest idea zmiany pracy (mag), będziesz trwać w aktualnej dopóki opcja zmiany się nadarzy. Widać rozglądanie się i szukanie aktywne innych opcji (3 bulaw), suma mówi mi, że jeśli uda się nową pracę załatwić to z tego nagle zrezygnujesz bez żalu ) Cytuj
alathea Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 mag 2 denary 3 buławy pods. Wieza w ciagu 2 miesiecy raczej nie zmienisz pracy ale bedziesz podejmowac aktywne dzialania, poszukiwania troche watpliowsci bedzie - moze beda oferty/wakaty, ale malo przekonywujace bedziesz dalej wygladac czegos atrakcyjnego 3 kje to takze juz istniejaca oferta, ale jeszcze nie w realizacji, "nieskonsumowana" - taka moze sie pojawic w drugiej czesci przyjetego okresu, tj. gdzies po miesiacu-do 2 miesiecy Cytuj
Loraaw Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 Hi Daffne:-) do tej pory pracy nie zmienilam:-/ Chodze na rozmowy, ale jak na razie nic konkretnego nie ma... Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 teraz podobno ciężko o pracę, ale pewnie to zależy od okolicy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi