Skocz do zawartości

przyjazd pana :) majowo

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty postawione ogolnie na maj i na uczucia. Jestem wolna, ale krece od dluzszego czasu z kolega, ktory wraca wlasnie w polowie maja.

ogólnie: 6pucharów rydwan król monet

no tutaj to chyba widać ten przyjazd. Ten kolega odegra dużą role w maju. Będzie to dla mnie istotne, to wydarzenie będzie dominować. Ogólnie maj powinien być pozytywnym miesiącem.

uczucia: 4buław as buław 9buław

Same buławy wyskoczyły. Będzie się działo.. coś zaiskrzy jednak potem okaże się, że to nie jest łatwa relacja albo poprostu ktoś będzie bardzo ostrożny przez poprzednie doświadczenia.

co myslicie?;)

• Maestro
Napisano

Karty pokazały jego przyjazd i jego zaproszenie Ciebie gdzieś.. Co do uczuc, to lubi Ciebie, ma ochotę na seks z Tobą,ale w tych kartach nie ma milości, jest raczej odsunięcie sie od planowania przyszłości..

Może jakis dłuższy rozkład połozysz?Cel??

• Lubię to! 1
Napisano

tak, widzac, jakby pan mial przyjechac

no ale bedzie sie dzialo seksualnie w maju :)) az iskry beda lecialy :)))

• Lubię to! 1
Napisano

1. Karta która jego przedstawia 9 mieczy

2. Mój stosunek do niego giermek buław

3. Świadoma postawa jego do mnie 4 denarów

4. Nieświadoma postawa jego do mnie 6 kielichów

5. Przeszłość relacji 10 denarów

6. Najbliższa przyszłość as denarów

7. Intencje jego do mnie giermek denarów

8. Wpływ innych osób 2 mieczy

9. Lęki lub obawy król mieczy

10. Dalsza przyszłość król kielichów

Napisano

ogólnie: 6pucharów rydwan król monet->Sąd

ogólnie to pojawi sie Pan bliski Twemu sercu i w połowie maja Pan może zaproponować nawet spotkanie.

uczucia: 4buław as buław 9buław->Umiarkowanie

i podobnie widać tutaj. Propozycja spotkania padnie i troszkę obaw pojawi się odnośnie samego spotkania. Czy to relacja nieoficjalna i stad obawy? (9buław) Jesli to nie możliwe to mogą być obawy przed samym spotkaniem,jakieś poddenerwowanie z powodu niewyjaśnionych być może spraw.

• 4 tygodnie później...
Napisano

weryfikuje Pan nie moze przyjechac w maju, bo sprawy się pokomplikowały.