mika43 Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Zadałam pytanie w imieniu mojej mamy, jak rozwiążą się jej problemy osobiste/zdrowotne. Czy ktoś mógłby zerknąć? Przeszłość- wydarzenia mające wpływ na sytuację: A trefl D trefl J pik - wiadomość o kłopotach (chorobie) Teraźniejszość - co dzieje się w danej sprawie aktualnie: 9 pik 10 pik D kier - szykuje się wyjazd Przyszłość - rozwiązanie sprawy: Problemy, wydatki i jednocześnie szansa na pozytywne zakończenie sprawy? Dołożyłam trzy karty z pytaniem o ostateczny finał: As pik As kier K kier - sprawa zostanie załatwiona pozytywnie? Będę dozgonnie wdzięczna jeśli ktoś zerknie i pomoże zweryfikować moją interpretację. Z góry wielkie dzięki PS. Karty nie były odwrócone, wszystkie proste Cytuj
nalka47 Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Zadałam pytanie w imieniu mojej mamy, jak rozwiążą się jej problemy osobiste/zdrowotne.Czy ktoś mógłby zerknąć? Przeszłość- wydarzenia mające wpływ na sytuację: A trefl D trefl J pik - wiadomość o kłopotach (chorobie) Niespodziewana diagnoza lekarska przekazana mamie przez młodego ale kompetentnego lekarza . Teraźniejszość - co dzieje się w danej sprawie aktualnie: 9 pik 10 pik D kier - szykuje się wyjazd szykuje sie wyjazd,do innego miasta .mama sie bardzo nim denerwuje .mysle ze wiadomosc o koniecznym wyjezdzie zapadnie dosyć szybko i bedzie z zaskoczeniem odebrana. Przyszłość - rozwiązanie sprawy: ?????????????????????????????'' Problemy, wydatki i jednocześnie szansa na pozytywne zakończenie sprawy? Dołożyłam trzy karty z pytaniem o ostateczny finał: As pik As kier K kier - sprawa zostanie załatwiona pozytywnie? Mi również wydaje sie ze zostanie załatwione wszystko pozytywnie , mocny będzie facet z rodziny lub bliski przyjaciel rodziny . Będę dozgonnie wdzięczna jeśli ktoś zerknie i pomoże zweryfikować moją interpretację. Z góry wielkie dzięki PS. Karty nie były odwrócone, wszystkie proste zapomniałaś chyba wypisać karty w trzecim rzędzie. Cytuj
mika43 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 Faktycznie zapomniałam i nie do końca pamiętam, jakie to były Wyjęłam karty, które zostały po wróżbie, odłożyłam te z pozostałych rzędów, w trzecim były D pik K pik D karo Niestety, pogubiłam się się, czy pierwsza była D pik czy K pik, jestem tylko pewna tego, że na końcu była D karo PS. Dziękuję za słuszną uwagę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi